Det spisser seg til i Norge

Hvem hadde trodd at Norge skulle bli en viktig brikke i det som spiller seg ut i verden i dag? For bare noen få måneder tilbake var vi opptatt av noe helt annet, som å komme oss etter to år med en fake pandemi. Nå truer de med atomkrig, og skylder på Russland. Nabolandet vi alltid har hatt et godt forhold til, men som Integrity Initiative, et prosjekt underlagt Statecraft, en organisasjon det britiske forsvarsdepartementet og den britiske hæren finansierer, som driver psykologisk krigføring og svart propaganda, vil ødelegge. Statecraft oppretta en klynge i Norge for å drive propaganda mot Russland, spesielt retta mot de som bor i nord.

Jeg har skrevet mere utførlig om prosjektet i dette innlegget: Helten min er ikke NATO-elsker!

Norge med NATOs Jens Stoltenberg forherliger krig i verste forstand, og det har ført til at naboskapet til Russland har fått et skudd for baugen. Jeg tror ikke at Russland vil ha atomkrig, for de er for smarte til det, i tillegg til å ønske fred. Jeg mener de er et av landene som er med i Freds Alliansen med Trump, Modi, XI Jinping, og noen til. Norge er desverre ikke en del av denne alliansen. De vil ha krig, koste hva det koste vil, og setter alle kluter til for å oppnå det. Måten regjeringa og Stoltenberg oppfører seg på, viser enten hvor lite smarte de er, eller så er det en villet politikk.

USA med CIA er front av kriger

Hvem er det som har starta kriger (kanskje alle kriger) tilbake i tid? Jo, USA, og CIA. Det som skjer i Ukraina er en krig som USA fører mot Russland, og ikke omvendt. Russland forsvarer sine posisjoner, mens NATO har ignorert å lytte, og de ønsker å hale den ut så lenge de kan. Krig er profitt, og samtidig bidrar den til å skremme vettet av folk, som er viktig for dem. Så lenge vi er redde for noe, som mainstream media er så gode på, så vil vi ikke reflektere over hva de egentlig holder på med i kulissene.

Jeg har fått med meg at alle terrorhandlinger er falske flagg. Det er ikke noe tvil om at det stemmer. Disse handlingene er ment å skremme oss, og få oss til å ønske mere overvåkning for at vi skal føle oss trygge. På den måten har de fått mere og mere kontroll over oss over tid.

Mainstream medias rolle

Mainstream media er blitt til en oase av løgner og fake news, for å få oss til å tro på deres narrativ. De har fått oss til å hate Russland, og ødelagt det gode naboforholdet vi hadde. Mainstream media har en enorm makt til å hypnotisere og hjernevaske oss, sånn at de får det akkurat som de vil. De er mikrofonstativet til regjeringa, som forteller hva dem skal publisere ut til folket. Alt er planlagt ned til den minste detalj.

En annen faktor er en stadig økende mengde av journalister som enten mangler et etisk kompass, eller har latt seg forføre til å lyve eller pynte på sannheten. Det er et gedigent problem, som påvirker i høy grad hva folket får av informasjon. Når de ikke er villige til å formidle sannheten, hva skjer med folks persepsjon av nyheter da? Mange tror hundre prosent på Nrk, TV2, Dagbladet, VG og Nettavisen, men tragisk nok er det disse som er verst til å lyve.

En måte å møte denne problematikken på, kan være å slå av TV’en. Men hva hvis folk har gjort seg avhengig av nyhetene, som mange er i dag? Og hva om de ikke har den minste anelse om at det som blir formidla er søppel? I tillegg blir de som formidler objektivt om det som foregår, utsatt for sterk sensur. Steigan.no er et godt eksempel på akkurat det. Hvis du nevner at du leser innlegg fra hans nettside, blir du med en gang framstilt som en konspirasjonsteoretiker og med det blir du automatisk vurdert som useriøs.

Tragisk er det mange som tror at det vil bli atomkrig, og jeg kan bare forestille meg hvor redde mange er. Mainstream media kjører på narrativet om Russland som vår verste fiende 24/7, mens det egentlig er vår regjering og de som de støtter som er rota til alt det onde. Globalistpolitikken som de fører er en stor del av problemet, sammen med WEF og leder av forumet Klaus Schwab. Han sier at vi ikke skal eie noe, og være lykkelig. Det gjelder naturligvis ikke han og hans team, og resten av kabalen.

Vaksinepass og det sosiale kreditt systemet

Han vil at vaksinepasset skal innføres, sånn at de på sikt kan bruke det sosiale kreditt systemet. Sist gang jeg leste om det, var i Italia. Første gangen var i Kina. Det går ut på at vi må gjøre som staten befaler, ellers så mister vi kreditt. Hvis vi er lydige, vil vi få kreditt, hvis vi er ulydige vil vi miste kreditt. Det betyr overvåkning av våre handlinger. De vil se hvis vi er ulydige, og straffe oss. F.eks. hvis vi ikke går med på å vaksinere oss, vil det få konsekvenser. Da mister vi retten til å være med på aktiviteter, eller vi kan miste retten til å ha barna våre i barnehage eller skole, eller miste jobben.

Det er et høringsforslag i Norge nå, som handler om akkurat dette. Under neste pandemi, eller utbrudd av influensa/korona, kan de innføre disse reglene. De som tror at pandemien er over, tar feil. Anthony Fauci har i det siste innrømmet at pandemien er over, men ikke lenge etter korrigerte pressesekretæren for USA, Jen Psaki, den uttalelsen, og mente at Fauci ikke mente at pandemien er over. Det er et sirkus uten like.

Fredsbevarende handlinger stoppes ikke ved å sende våpen

Mens dette foregår får Ukraina all oppmerksomheten. Norge er skyld i at krigen opptrappes, men vil sjølsagt aldri innrømme noe sånt. Sjøl en femåring forstår at krig ikke stoppes ved å sende våpen eller utvide sitt territorium østover. Synd at voksne i Norge ikke er like kloke som barn. Da hadde de mest trolig protestert mot krigspolitikken til regjeringa, og da hadde visa vært annerledes. Sanksjonene mot Russland straffer ikke russerne, men oss. Det er vi som blir skadelidende, og det er desverre målet til regjeringa.

Men enn så lenge så ser folk ut til å tro at det blir atomkrig, og at Russland vil hevne seg på oss. Istedenfor å miste fokuset på hva som egentlig foregår, ville jeg ha retta ansvaret til politikerne, og ganske enkelt kasta dem ut fra Stortinget. Hvis jeg hadde lykkes med å å få med meg polititet eller militæret, ville jeg utvilsomt ha gått den veien. Rota til alt det onde er ikke i Russland. Selve kreftsvulsten befinner seg på Stortinget, og tar man ut den, vil vi starte med å heale oss sjøl.

Et indre arbeid med deg sjøl

Jeg har ingen tro på at det blir atomkrig, for Russland er med i Freds Alliansen. De ønsker at det skal innføres fred i hele verden. Jeg tenker det også er viktig å bli bevisst på hva du føler inni deg. Hvis du er redd hele tia for at det skal bli krig, da ville jeg ha brukt mye tid på å gjøre research. For meg har det vært essensielt å lete meg fram til sannheter, istedenfor å svelge alt som skjer i mainstream media.

I dag kjenner jeg til det store bildet, og vet at det kommer til å gå bra med verden. Men hvordan det går med deg, er det bare du som vet. Jeg tror at vi alle er ansvarlige for oss sjøl, og ikke minst å være en som bidrar til å opprettholde fred mellom oss og andre land. På hvilken måte kan du bidra til dette? Jeg tror på at et indre arbeid med oss sjøl, er det aller viktigste vi kan gjøre for å påvirke i riktig retning. Bare når vi virkelig kjenner oss sjøl, kan vi kjenne andre og andres motiver. Verden trenger mer enn annet mennesker som er villige til å gjøre denne jobben. Er du en av dem?

Når du ikke protesterer over regjeringas avgjørelse til å sende våpen til Ukraina, da har du et problem, som du kan finne ut av ved å utforske i ditt ubevisste sinn. Hvis du ønsker fred, men allikevel syns det er greit at det sendes våpen, da har du en konflikt inni deg som du må bli klar over. Mainstram media vil gjøre alt for å forvirre deg, så derfor vil jeg anbefale at du slår av TV’en. Da gir du deg sjøl en sjanse til å lære deg sjøl bedre å kjenne, uten å bli forstyrra av MSMs bilder og ord.

Jeg tror at når vi gjør et indre arbeid, så påvirker det alltid kollektivet, fordi vi er alle en del av hverandre på det energetiske og spirituelle planet. Hvis et menneske endrer oppfatning om krig, så vil kollektivet oppfatte det, og endre seg til det bedre. Når mange nok forstår at krig stoppes ved å ikke gi det energi, altså ved å ikke sende våpen, så vil selve årsaken for å krige bli oppløst i lufta. Da vil fredsbevarende løsninger, som dialog, bli en sterkere drivkraft. Vi oppnår ikke fred ved våpenbruk, men ved å våge å snakke med hverandre. Bare på den måten kan vi bygge tillit over tid.

Jeg er villig til å legge ned mitt våpen. Er du?

 

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *