Har Norge offisielt slutta å være et demokratisk land?

Har Norge offisielt slutta å være et demokratisk land?

Jeg har ikke fått svar fra PST enda, men har forstått at de kommer til å håndheve paragraf 130 og 130a, som går ut på at feil meninger ikke vil bli tillatt. Fra og med den 1. juli kan PST forfølge, bøtelegge og arrestere folk som har feil meninger om WHO eller FN, eller andre organisasjoner eller hva som helst annet.

Vil det bety at vi ikke kan gi uttrykk for hva vi mener, hvis de ikke er politisk korrekte, noen steder? Ikke si hva vi mener i kommentarfelt på sosiale medier uten å sette oss sjøl i stor fare? Det er i så fall ekstremt, og sjokkerende. Jeg sier dette for å framheve hvor vi er på vei, vårt land, som en gang var tuftet på sunn fornuft blant befolkningen. Nå kan vi ikke lengre si hva vi mener uten å risikere straffeforfølgelse fra staten og myndighetene.

Jeg er ikke overrasket, men allikevel sjokkert. Det er som om jeg ikke helt trodde at vi ville komme til dette punktet, men gruppa exitWHO har akkurat opphørt og slettet seg sjøl grunnet paragraf 130 og 130a, hvor det ikke er tillat å ha feil meninger. Norge har underskrevet endringene i IHR 2024, hvor det ikke tillates meningsmangfold og ytringsfrihet. Det er et skritt i feil retning, vil jeg heller si. Det gikk fra vondt til verre.

I januar lovte Erna Solberg at Norge ikke ville gi fra seg sin suverenitet til WHO, og mente at alle som sa dette, var konspirasjonsteoretikere. Vi skjønte jo at hun løy, og WHO fant en måte å omgå dette på, gjennom vedtaket om mis- og desinformasjon i IHR. Nå har de skrevet under på at de kan straffeforfølge alle som sier dem imot. Hvor beleilig er ikke det, Erna Solberg, å sørge for at alle som har feil meninger, blir enten bøtelagt eller arrestert. Sånn er det fascisme ser ut. Ut med demokratiet, inn med fascismen!

Her om dagen var du med i Pride toget, og sa følgende på Facebook:

«Happy Pride. Jeg går (eller kjører strengt tatt 🚘) i paraden for alles rett til å forelske seg i, elske og leve sammen med den de vil. Det skulle faktisk bare mangle. Med ønske om en mangfoldig lørdag!»

Ordet mangfold blir brukt ganske ofte i denne pride måneden, men det ser ikke ut til å gjelde de med feil meninger. Vi kan elske hvem vi vil, voksne kan elske barn, og derav kommer begrepet mangfold inn. Hvis alle kan forelske seg i hvem man vil, da kan voksne også forelske seg i barn, det er det mange som ikke skjønner, men fra og med den 1. juli, er det ikke tillatt å si hva vi mener om den mørke agendaen bak pride, som betyr at de ønsker å fortsette å spre budskapet sitt uten forstyrrelser fra motstandere.

At de får hjelp av PST, sier vel det meste om dem, at de IKKE er barnas beskyttere, derimot legger de opp til at pedofile kan fortsette å misbruke barn ved god støtte fra pride og Foreningen FRI. Jeg undrer meg. Har ikke de som jobber i PST barn? Hvor kommer denne virkelighetsfjerne måten å tenke på fra, hvor de ikke ser ut til å forstå dystopien i dette? Eller er det ledelsen det er noe galt med mens de ansatte bare følger ordre i frykt for å miste jobben eller ryktet?

Hva har dere å si til dette PST! Vil fengslene fylles opp av konspirasjonsteoretikere, fordi dere har forlatt prinsippene deres? Er virkelig ikke våre barn verdt å kjempe for? Fortjener de ikke bedre enn hva dere viser dem? Det er jo dere som burde være beskytterne, men istedenfor forfølger dere de menneskene som er villige til å beskytte barna med sitt liv.

Verden er virkelig blitt opp ned, men jeg kommer ikke til å forlate mine prinsipper, PST, bare fordi dere har svikta en hel nasjon. Historiebøkene vil helt sikkert ikke nevne dette sviket med et ord, men folket vil vite, PST. Sviket vil brenne seg fast i menneskes minne, men det er ikke for seint å snu, enda. Det er en måned igjen til den 1. juli. Jeg foreslår at dere bruker den tia med omhu, før dere offisielt blir fiender av ytringsfriheten og demokratiet.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *