Når krig blir sett på som verdiskaping i samfunnet – er da samfunnet sjukt?

Er det bare meg, eller er det flere av dere som reagerer på det ny-introduserte industrieventyret? Produksjon av stridsvogner kommer altså til å bli et eventyr. For hvem? Ikke for dem som blir beordret ut i krig i alle fall, eller for alle uskyldige mennesker som vil komme i veien for disse stridsvognene, men det ser ikke ut til å være en problemstilling for Forsvarsdepartementet.

Det er virkelig blitt mer og mer tydelig for meg, at menneskers verdi ikke betyr noe særlig for myndighetene. De ofrer gjerne folk, så lenge de tjener penger på virksomheten sin. Profitt betyr alt, og noen må ofres på profittens alter. Jeg begynner å forstå Jens Stoltenberg og NATOs aggressive tilnærming til Russland. Ikke det at jeg ikke har skjønt en del til nå, men det demrer bare og mer.

Folket brukes, utnyttes, og eksperimenteres med, gjennom biologiske våpen og ikke minst, kriger. Vi blir indoktrinerte og hjernevaska til å tro at krig er nødvendig, fordi vi må jo forsvare oss. Hørt den før? Men, har du også fått med deg hvor mye NATO og USA har provosert Russland opp gjennom årene?

Jeg kjenner ikke til hele historien, men jeg vet litt om de siste årene, om Ukraina-krigen, og hvor involvert Norge har vært. Det mest overraskende for meg, er at USA spionerer på Russland via norsk jord, nærmere sagt fra Vardø gjennom radarsystemet Globus I, Globus II og Globus III. J

Jeg var på et foredrag med Bård Wormdal, som har skrevet boken «Spionkrigen.» Den handler om det hemmelige spionsamarbeidet mellom Norge og USA. Visste du om det?

Russland kjenner naturligvis til dette, og har simulert to flyangrep mot Vardø. De føler seg trua. Kanskje ikke så rart, når USA i samarbeid med Norge, spionerer åpenlyst på dem.

Seks uker ut i Ukraina-krigen, kunne det blitt fredsforhandlinger initiert av Putin og Russland, men Zelenskij, NATO og USA ønsket ikke fred. Nå ser dere hvorfor det snakkes om et nytt industrieventyr i Norge godt hjulpet frem av Jens Stoltenberg, mannen som er blitt nominert til fredsprisen. Våpen er jo veien til fred, som han har greidd å hjernevaske mange til å tro.

Men, ikke meg! Jeg går ikke på den. Det er bullshit fra ende til annen.

Man oppnår ikke fred gjennom å produsere stridsvogner og eskalere fiendskapet til Russland, som egentlig er ganske absurd med tanke på det gode naboskapet vi har hatt med dem. Nå nekter også regjeringen russiske borgere å reise inn i Norge dersom de reiser som turist eller for andre ikke-essensielle formål, som ikke akkurat gjør situasjonen bedre, heller verre, hvilket igjen får meg til å tro, at de VIL ha krig med Russland.

Med tanke på amerikanske styrker i Norge, så er det amerikansk etterretning som eier Globus I, Globus II og Globus III, ikke Norge. De som jobber der, får instrukser og er lønnet av USAs etterretning. Noe av informasjonen er hemmelig for Norge, og er kun ment for den amerikanske etterretningen. Norge har altså gitt deler av sin suverenitet til USA, og har ikke kontroll på hva som foregår. Blir ikke akkurat trygg av å vite det, eller?

Det er ingen tvil om at Norge brukes av USA for å skaffe seg fordeler til Russland. De mener at landet vårt har en unik geografisk lokasjon, og radaren i Vardø blir sett på som det viktigste stedet de har med tanke på stormakten Russland.

Hva om Russland bestemmer seg for å ødelegge radaren? Er befolkningen i Vardø beskyttet mot sånt? Nei, det finnes ingen bomberom som kan brukes.

Myndighetene har vært villig til å gi fra seg det gode samarbeidet til Russland, for profitt og makt. De lar seg gladelig bruke så lenge de tjener på det, og krig er jo det nye eventyret, et eventyr som kan komme til å koste befolkningen i Norge dyrt, om ikke folk begynner å si ifra om galskapen som utfolder seg rett foran øynene våre.

Krig er ikke nødvendig, som mange tror. La oss heller relatere oss til hverandre på en mere fredelig måte, ved å la stridsøksen falle. Vi er da for f … ingen vikinger, i alle fall ikke fra gammelt av. Ikke la deg forføre av bruken av ord, som f.eks. industrieventyr. De bruker det for å få deg til å tro at krig er som et eventyr, når det i virkeligheten er hard core drap av menneskeliv. Produsering av stridsvogner er veien til drap, ikke til verdiskaping i samfunnet. Krig er helvete på jord, ikke et fantastisk eventyr.

La oss heller skape verdier på måter hvor liv ikke er trua, og hvor alle tjener på det.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *