Jeg heter Tove og er ei godt voksen dame, som har en spesiell interesse i å hjelpe mennesker som lengter en større mening i livet sitt. Det er utrolig mange som bare lever halve liv, og det syns jeg er trist, fordi jeg vet at det behøver ikke å være sånn. Jeg har selv levd på en måte hvor jeg hadde en dyp lengsel etter å føle meg mere levende, og ikke våget å gjøre noe med det. Jeg sammenlignet meg hele tiden med andre, og dette lammet meg på mange måter. Det fikk meg til å føle at jeg ikke hadde noe verdi og var redd for å gi uttrykk for den personen jeg var. Dette handlet både om en dypere følelse av å ikke være bra nok, og ikke tro på meg selv og mine evner, kvaliteter og ressurser.

I dag kjenner jeg at jeg blir glad når jeg ser mennesker som gir uttrykk for hvem de er. Det er en utstråling som kommer innenfra, for en god selvfølelse får du ved å fokusere innover i deg selv, og ikke være så opptatt av hvordan andre ser ut eller oppfører seg. Det er du som bestemmer hvem du er, og ingen andre. Dette er noe jeg kan lære deg, sånn at du lærer å sette mere pris på den du er innerst inne. Mitt arbeid med meg selv har også ført til at hjertet mitt er blitt mere åpen, og som vil være til hjelp i ditt arbeide med å bli mere åpen.

Noe annet jeg brenner for er å hjelpe deg som sliter med en krise akkurat nå.

Jeg opplevde selv en krise for noen år tilbake, men etter at jeg fikk en oppvåkning, lærte jeg å takle krisen. I dag lever jeg et liv hvor jeg omfavner både mørket og lyset i meg, og jeg lever et godt liv. Jeg er trygg i meg selv, og er spesielt god på endringsprosesser.

Jeg er opptatt av løsninger, som vil hjelpe deg til å takle hverdagen. Fokuset er på hva du kan gjøre nå, og styrke din evne til å takle utfordringene du møter. Det kommer alltid til å være utfordringer, så målet er ikke at de skal slutte å komme, men at du mestrer å møte dem på en måte som føles kontrollerbart.

Nå vet du hva jeg kan hjelpe deg med. Er du interessert i høre hva jeg kan tilby deg, så ta kontakt via kontaktskjemaet på siden min, eller ring telefon 47011083, eller send en mail til caoching@toveloeken.com.

Nedenfor er en link til kontaktskjemaet:

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg.

%d bloggere liker dette: