Dette er en blogg som handler mye om frihet og menneskerettigheter. Vi har sovet i timen, og risikerer å miste retten til å leve et liv i total frihet. Derfor skriver jeg, for å minne folk på hvor dyrebar vår frihet er, og hvor viktig det er å ivareta våre menneskerettigheter. Hvis vi ikke har noe av dette, så har vi ingenting.

Litt om meg:

På forsidebildet har jeg brunt og kort hår, men det har endra seg de siste årene. Jeg ble bare lei av å farge det siden jeg var 23 år, og fant ut at jeg kledde langt hår. Bildet over ble tatt da jeg venta på bussen en dag i sola. Jeg hører ofte på lydbøker eller podcaster på vei til og fra steder. De seinere årene har jeg greidd å få meg mørke ringer under øynene, og det har sneket seg på flere rynker også. En ny opplevelse som jeg har lært meg til å leve med.

Faktisk føles det godt å ikke være så opptatt av utseende lengre som jeg har vært. Ikke misforstå, jeg dusjer og bruker såpe, og børster håret fremdeles. Jeg kan også bruke sminke og gjøre meg litt fin, men det er ikke for å gjøre meg attraktiv for noen. Tvert imot er det for å føle meg fin, fordi jeg blir glad av det.

Jeg tror ikke det er så lett å sette meg i en bås, eller i en boks. Like lite som jeg tror det er lett å sette andre i en boks, sjøl om vi gjør det hele tia. Vi er jo ikke hva andre tenker om oss, og noen ganger er det fryktelig irriterende å bli vurdert som noe annet enn det jeg føler meg som. Men jeg tror ikke vi behøver å legge for mye i det, for det er jo vi som bestemmer hvem vi er når det kommer til stykket.

I min alder reflekterer jeg mye over hvordan livet mitt har vært og hvordan jeg har det nå. Jeg er ikke av den typen som syns det er greit med en Syden-tur noen ganger i året, eller å gå på jobb fordi jeg behøver penger til å kjøpe meg ting. Det er ikke et sånt liv jeg har levd, og har ingen ønsker om å endre på det. Men, en gang så ble jeg kjærlighetssvindla, fordi jeg plutselig ut av ingenting ble frista av gull og et liv med masse penger og materielle ting. Da greidde jeg å overraske meg sjøl gitt, og ikke minst min familie. Da min bror lånte meg 10 000 kroner, fordi jeg skulle gi dem til svindleren, ble han lurt han også. Jeg kan være svært så manipulerende når jeg vil, men det gikk verst utover meg da. Broren min fikk pengene tilbake, men jeg ble sittende igjen med ei stor gjeld i etterkant av svindelen. Det var siste gang jeg lot meg lure på den måten. Det beste med den opplevelsen var at jeg lovet meg sjøl å aldri la noen utnytte meg igjen, og det har jeg greidd å holde.

Jeg har hatt mange nedturer og en del fine opplevelser i livet mitt, og jeg ønsker å dele erfaringene mine med deg. Mitt høyeste ønske med denne bloggen er å kunne være en støttespiller, en motivator og en inspirator for alle som har opplevd tøffe tak i livene sine, men aller mest ønsker jeg å inspirere til å være den du er i ett og alt.

I midten av 2023 opplevde jeg et bevissthetsskifte, hvor jeg bestemte meg for å fokusere på hvordan jeg skal utvide min bevissthet for å endre meg sjøl og resten av verden. For øyeblikket er jeg inspirert av Bruce Lipton og Eckhart Tolle. Jeg er også beundrer av hverdagsmennesker som kjemper for frihet og menneskerettigheter. Spesielt de siste årene under pandemien ble det veldig synlig hvor lett våre rettigheter blir tatt fra oss av myndighetene. Vi har sovet i timen, og tiden er inne for å gjøre noe med det. Innleggene mine vil bære preg av utfordringene vi møter på i hverdagen vår, og oppvåkningen til en ny jord. Vi går spennende tider i møte.

Ta meg til bloggen!