Jeg heter Tove og er ei godt voksen dame, som har en spesiell interesse i å hjelpe mennesker til å få ut sitt potensiale, og sine iboende muligheter. Selv opplever jeg det som viktig, å bruke mine kreative evner i hverdagen min.

Det har ikke alltid vært slik for meg.

Jeg følte meg veldig ensom da jeg vokste opp, og slet med å relatere meg til andre mennesker. Jeg var som et pinnsvin som bet hvis noen kom for nære. Det var vondt å ha det sånn, men jeg vente meg til det, og slik ble jeg et voksent pinnsvin. Mine tanker og følelser ble godt pakket inn innafor skallet, og jeg var livredd for å åpne meg.

Da jeg var rundt 50 år, oppdaget jeg at jeg hadde angst. Det var en velsignelse, men brakte meg også i dyp sorg. Jeg tenkte at hvis jeg hadde visst dette tidligere i livet mitt, ville jeg ha våget mye mere og tatt mere sjanser.

Når vi opplever angst som voksen, kan det ofte handle om hvordan vi hadde det da vi var barn. Jeg følte meg ofte utrygg, og denne utryggheten fortsatte jeg å føle på i voksenlivet. Det var også sånn med meg, at jeg ikke ville innrømme svakheter med meg selv. Jeg ville absolutt ikke innrømme, at jeg var redd for noe. På mange måter har jeg vært en ensom ulv, som brakte meg mange problemer. Det er mye vanskeligere å takle utfordringer alene enn når vi deler det med noen vi stoler på.

Jeg har også vært i mange eksistensielle kriser i flere perioder av livet mitt. Jeg har stilt mange spørsmålstegn til meningen med livet, og hvorfor vi er her. Dette gjorde meg til tider skjør og sårbar, helt til jeg lærte å akseptere at vi alle kommer til å dø engang. Jeg tror på et liv etter døden, hvor sjelen fortsetter å eksistere. For dere som ikke har denne troen, kan det være vanskeligere å forsone seg med det uunngåelige. Ved å snakke om døden, vil du få tankene dine opp til overflaten, sånn at de ikke styrer livet ditt lenger.

Kan du kjenne deg igjen i noe av dette?

Her er noe av det jeg kan tilby deg:

For å bestille time kan du ta kontakt via kontaktskjemaet på siden min, eller ring telefon 47011083, eller send en mail til caoching@toveloeken.com.

Nedenfor er en link til kontaktskjemaet:

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg.