Hvem er det politiet egentlig beskytter?

En onsdag i april 2022 våkna jeg seint på natt, fordi jeg ikke greidde å legge fra meg tanker om en hendelse noen måneder tilbake i tid. Politiet var involvert, og i mine øyne oppførte de seg urettferdig. Det er ikke første gangen jeg har dårlige opplevelser med politiet, som har medført masse tankearbeid, sinne, og frustrasjoner.

Da jeg vokste opp fikk jeg ofte høre, at hvis jeg ikke var snill, ville lensmannen komme å ta meg. Så fra jeg var ei lita jente, er jeg blitt lært opp til å tro, at politiet overvåker mine handlinger. Dette arta seg sånn at for hver gang jeg så en mann i uniform, kjente jeg på uro inni meg, sjøl om jeg ikke hadde noen som helst grunn for å føle det slik. Denne destruktive reaksjonen har fulgt meg hele livet; helt til for rundt 1,5 år tilbake i tid. Da endra det seg.

Politiet beskytter statens interesser

De siste 1,5 årene har jeg reflektert mye over politiets væremåte, og hvordan deres oppførsel så tydelig viser at deres oppgave ikke er å beskytte folket, men tvertimot å stå opp for statens interesser. Denne uroen jeg alltid føler ved å se en politimann, handler om en intuitiv følelse av at de ikke vil stå opp for meg og mine rettigheter. Det sier jeg utifra de opplevelsene jeg har hatt med dem, hvor de var mere opptatt av å følge politilova enn av å følge grunnlova og menneskerettighetene. Jeg tror faktisk ikke politiet vet hva grunnlova handler om, like lite som de vet at menneskerettighetene er de viktigste vi har.

Jeg har en mistanke om at religion har en viktig brikke i dette. Vi har lært fra kirken og bibelen at Jesus døde på korset for våre synder. Vi er praktisk talt syndere fra vi er født, og for å kvitte oss med den allestedsværende skyldfølelsen, må vi ofre oss. Mange av oss er blitt lært opp til å tro at det er slik det fungerer, og staten bruker dette mot oss for alt det er verdt. Et godt eksempel er vaksina, hvor Erna Solberg mener det er en borgerplikt å ta den. I det tilfellet går mange av oss med på å ofre helsa vår, muligens fordi vi tror vi må utifra et religionsperspektiv. For å kvitte oss med synd må vi adlyde staten. Jeg er ikke i tvil om at mange kristne tenker på denne måten. Noen hevder vaksina er antikrist, men jeg tror mange er blitt hjernevaska til å tro at det ikke stemmer. 

Når Erna Solberg påstår at det er en borgerplikt å ta vaksina, blir det av mange oppfatta som en ordre. Her kommer skyldfølelsen inn. Hvis du ikke tar vaksina, da vil du være ansvarlig for at andre blir sjuke eller dør. På den måten bruker autoritetene i regjeringa skyldfølelsen mot oss. Jesus ofra seg for oss, og da må vi også det. Vi må ofre oss for andre, for at andre skal leve. Vi blir martyrer, og det er akkurat det staten ønsker av oss. At vi adlyder deres ordre slik at de får vilja si, og i tillegg retter skylda mot oss sjøl istedenfor mot dem som gjorde det mot oss, når vi får bivirkninger av vaksina. Eller vi retter skylda mot de som advarte om vaksina, og skyldlegger budbringerne. Mainstream media har mye å stå til rette for her, hvor de lager syndebukker av de som går imot narrativet til staten. 

De setter lover og regler over grunnlov og menneskerettigheter

En annen ting er at staten over flere tiår har skapt lover og regler som vi må forholde oss til. Når vi ikke overholder dem, blir vi straffa på en eller annen måte. Disse lovene og reglene har de på en finurlig måte satt over grunnlov og menneskerettigheter. Politilova er et fremragende eksempel på akkurat dette, og politiet er de som har til oppgave å holde ro og orden i samfunnet vårt. 

Politiet hjelper statens interesser ved å kontrollere befolkninga, og spesielt de som er kritiske til regjeringas politikk. Jeg hører at hetsen mot Steigan.no har økt enormt i 2022. Hvis du er i Rødt og stemmer for at regjeringa ikke sender våpen til Ukraina, er du tydeligvis en som liker Steigan, og det er det samme som å banne i kjerka. På grunn av dette er Rødt ute å kjøre nå, og desverre så fikser de ikke å stå i det, som Steigan gjør. Rødt mangler baller. Flaut!

Steigan blir oppfatta som en rebell, og blir hetsa for det. Det samme gjelder andre som viser at de er imot politikken til regjeringa. Noen blir til og med forfulgt, og tvangsinnlagt i psykiatrien. Politiet fabrikerer bevis, høres ut som om det er helt vanlig praksis, for å få vilja si. De anmelder rebellen til barnevernet og truer med å oppløse familien. For meg kan det se ut som om de er villige til å gjøre hva som helst for å «rydde» opp. De vil stue bort alle som opponerer mot regjeringa, iallefall de som de vurderer som de mest brysomme.

Kabalen har mista kontrollen på narrativet

I USA begynner det å brenne under føttene for Joe Biden, og hans familie. Det har gjort det lenge nå, men det som er nytt er at sannheten om hans ugjerninger har lekka ut til mainstream media. Hunter Bidens datamaskin avslører bl.a. USAs korrupte rolle i Ukraina, hvitvasking av penger, menneskehandel, organhandel, og de mange bio-laboratoriene hvor de har eksperimentert med den ukrainske befolkninga i mange tiår. Kabalen, Khazar-mafiaen har mista kontrollen på hva som kommer ut i media. De greier ikke å kontrollere informasjonsflyten lengre, og derfor har de panikk. Det spekuleres i om det blir en blackout utført av svarthattene, for å stoppe sannheten om hva som egentlig foregår til å nå ut til folket.

I fjor forsvant det rundt åtte mennesker i Norge. En av dem var Hans Christian Gaarder. Han var en person som ikke var redd for å avsløre brennbare tema, som regjeringa vil holde skjult for oss. Hans mot vil bli huska, men hans død er også en påminnelse om at det kan være farlig å være kritisk mot staten, sjøl i Norge, hvor de fleste føler seg trygge. Jakten på rebeller er høy nå, for djupstaten vet at de har lånt tid igjen. De har absolutt ingenting å tape, og derfor er de farlige.

Globalistpolitikken øker fattigdommen, sjøl i verdens beste land

Er du en rebell, en frihetskjemper, en sannhetssøker, en opposisjonel;, da kan du være i politiets søkelys. De går statens ærend, og akkurat nå gjør staten alt for å ødelegge landet og folket sitt med bl.a. skyhøye strøm- og bensinpriser, giftige vaksiner, økende matvarepriser, ulevelige kår for bønder, og økende avgifter og skatter. Det er sånn globalistpolitikken fungerer. Fattigdommen blant enkelte familier vokser, og kommer til å forverre seg utover 2022. Det politiet ikke ser ut til å forstå, er at også de vil bli ramma av den globalistiske politikken, hvor Norge blir solgt ut bit for bit. Å ødelegge landet vårt er en villet politikk, hvor bare de som er på toppen vil overleve.

Et rop om hjelp til våre politi-menn og kvinner

Så derfor er dette innlegget et rop om hjelp til våre politi-menn og kvinner. Når dere jakter på de som er kritiske til regjeringas politikk, da gjør dere både folket og landet en bjørnetjeneste. Alt tyder på at også dere vil gå ned i dragsuget når markedet kræsjer, og spørsmålet er om dere virkelig ønsker det. Jeg kan ikke tenke meg at det er tilfelle. I tillegg vil jeg tro at ettermælet til politiet, som vil komme etter at dette avsluttes, ikke er noe dere ønsker. Akkurat nå vil mange i befolkninga huske dere som håndlangerne til staten, som brukte vold og fabrikerte hendelser for å få vilja deres. Jeg garanterer at for dere som har samvittighet, så vil det ikke bli særlig behagelig å leve med i etterkant.

Vi behøver hjelp fra nettopp politiet til å ta ned regjeringa, og stille dem til ansvar for alle skadene de har forvoldt folket. Men hvis dere fortsetter i den leia dere følger nå, så vil også dere bli stilt til ansvar for å volde folket mere bekymringer enn hva de fortjener. Akkurat nå så tar dere urettmessig barn fra familier på falske grunnlag, og tvangsinnlegger mennesker som er kritiske mot staten. Ikke tro at dere ikke vil bli ansvarliggjort for deres handlinger. Alle vil møte sin skjebne, men det er aldri for seint å snu.

Så er spørsmålet: Vil dere være på folket sin side, eller vil dere fortsette å tjene statens ugjerninger? Valget er deres, men vit at det er store konsekvenser som venter dere om dere fortsetter å herse med folk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *