De onde kreftene i samfunnet vårt er i forfall

Jeg har en dialog på gang med en politiadvokat som heter Håkon Sjøvold, eller kanskje det er riktigere å si en enveisdialog, hvor jeg skriver hva jeg mener om politiet og rettssystemet, mens Sjøvold mottar mine synspunkter. Jeg har påstått at det ikke blir noen rettssak, (Jeg, pluss noen andre, besøkte et Vaksinesenter på Tøyen i Oslo i slutten av januar 2022, for å få med oss vaksiner for å undersøke innholdet av dem på et laboratorium) fordi de vil aldri tillate at vaksinebivirkninger blir belyst i Tingretten. Han er ikke enig med meg, men det gjenstår å se.

Hvis de ikke avlyser stevninga, er jeg faktisk nødt til å innfinne meg i Tingretten tidlig på morgenen den 12. mai, men mye vann kan renne i elva til da. Kanskje det beste er at dette blir tatt opp i en rettssal, men jeg stoler ikke på rettssystemet. Jeg aner ikke hva de vil finne på å gjøre mot meg, eller hvordan de vil forholde seg til vaksinebivirkninger. Vil de støtte seg til argumentet at vaksiner er frivillig (det er derfor Erlend Efskin ikke nådde fram i retten hvor han prøvde å forby vaksinene), og dømme meg til å betale eller å gå 22 dager i fengsel? Vil de gjøre det de kan for at jeg ikke skal belyse alle vaksinebivirkningene?

Hvis jeg blir dømt, og ikke vil betale, vil de da sette meg i fengsel i 22 dager? Hva slags påvirkning vil det ha for samfunnet vårt, når de hører at jeg evt. blir fengsla for å ikke si navnet mitt, eller nekte å gå ut av et offentlig bygning? Hvordan vil media snu dette til at jeg er en kriminell? For det vil de uten tvil.

Jeg er ikke opptatt av å renvaske meg, for jeg vet hvem jeg er. Jeg behøver ingen rett til å fortelle meg at jeg ikke er skyldig. For meg handler det om følelsen av å gå inn i løvens hule. Jeg vet at mange, kanskje alle dommere, ikke avlegger ed. De opererer altså ikke på et offentlig grunnlag, og har egentlig ikke lov til å dømme mennesker for sine handlinger. Tingretten er en privat korporasjon, akkurat som Politiet AS, Regjeringen AS, Skatteetaten AS, Barnevernet AS, osv. osv. De har løyet om hvem de virkelig er, og har oppretta lover og regler som gavner bare dem og ikke folket, for å ha kontroll på oss og holde oss i slaveri.

For den som har sett filmer som handler om rettssystemer i USA, hvor man blir dømt rettferdig utifra hva handlingene er, blir lurt til å tro at det virkelig er slik det fungerer i praksis; hvilket er så feil som det går an å bli. Det finnes ikke rettferdighet innenfor rettssystemet. Faktisk vil jeg påstå at vi er fullstendig rettsløse, fordi rettssystemet er skapt som en privat korporasjon for å tjene penger på de som blir dømt. Derfor blir de fleste dømt av retten uansett hvor urettferdig det er. Det handler om å utnytte oss for at de skal overleve som en økonomisk korporasjon.

Pandemier er planlagte hendelser og motivet er penger og profitt

Det korrupte rettssystemet er bare en del av den store løgnen til dypstaten. Det har vært en rekke pandemier gjennom tidene, som de først har planlagt og deretter gjennomført. Ved å få oss til å tro at det finnes et farlig virus, som man kan bli dødssjuk av, har de greidd å innbille oss at det eneste vi kan gjøre med det, er å ta en vaksine. Det de unnlater å fortelle oss er at det er en eksperimentell vaksine, som kan endre vårt DNA, har ulike gifter i seg, og utallige bivirkninger. Det er ren ondskap som driver disse umenneskene fremover, og motivet er penger og profitt, pluss depopulering. Sjekk boka «The Fourth Reich.»

De som har tjent mest på den fake plandemien er BigPharma med Pfizer, Johnson & Johnson, AstraZeneca og Merck, og BigTech med Amazon, Apple, Microsoft, Alphabet (Google), og Facebook, som også er de fremste til å sensurere røster som meg. Det er ikke tvil om at det er profitt som er drivkraften, og at de gjør hva de kan for å opprettholde sin rikdom. For å lykkes med det, er de nødt til å kontrollere folk gjennom mainstream media. Hvis de fleste visste hva de egentlig foretar seg, hvordan de tjener seg rike, og at de misbruker oss og vår tillit, ville de ha blitt stilt til veggs for sitt forræderi.

Det er det som holder på å skje i dag, ved at flere og flere gjennomskuer dem. Når flere våkner blir det vanskeligere for de skyldige i å opprettholde sin status quo. Mye tyder på at de har mista mye makt, spesielt muligheten til å beholde kontrollen gjennom penger. Som du sikkert kjenner til, er det en kollaps av bank- og pengesystemet i emning. Jeg har ønska det lenge nå, fordi det vil bety at det korrupte systemet som bare gavner de rikeste, eliten, kabalen, velg det navnet som passer best, vil smuldre opp.

QFS vil ta over for FIAT- systemet

FED (Federal Reserve – Sentralbanken i USA) er allerede nede, og vil bli erstatta av et system som er for folket. Det kalles for QFS, og heter Quantum Financial System. I oktober 2000 ble Bill Clinton tvunget til å underskrive på et dokument for å muliggjøre QFS av militære krefter. Det korrupte FIAT systemet skulle settes ut av drift. Men eliten saboterte det den gangen ved planlagt terror på de to tvillingtårnene. Hva som skjedde mellom 2000 og 2011 kjenner jeg ikke til, men jeg har fått høre av en «Navy Whistleblower, at at 9/11 skjedde, fordi kabalen ikke ville ha QFS. For dem ville implementeringen av QFS være spikeren i kista for deres pengesystem.

FIAT systemet gjør det mulig å kontrollere oss, mens QFS er gullbasert, og desentralisert. Det er ikke mulig å hvitvaske penger eller svindle andre, som det er mulig å gjøre med FIAT systemet. Det er mye som tyder på at vi er nærmere enn noen gang til å implementere QFS, men først må kriger avsluttes. QFS er kun mulig i fredstider. Det er iallefall det jeg har hørt. La oss håpe at krigen i Ukraina, og den krigen som skal føres i mot Taiwan, er det siste vi må gjennom.

Jeg vil tillegge at de onde kreftene også ønsker at bank- og pengesystemet skal kollapse, men mest fordi deres motiv er å holde skjult de ugjerningene de har forvoldt oss. Hans Eirik Olav har mye kunnskaper om dette, som han belyser i sin blogg: rebelyellpublishing.com.

Drenere sumpen – Verdens største «Sting operasjon»

I siste innlegg gir Hans Eirik Olav uttrykk for det sterke håpet om at gode krefter vil vinne over de onde, og nevner Verdens største «Sting operasjon, » som handler om å drenere sumpen med Trump i spissen. Dette kan du lese mere om her: Håp og Virkelighet

Olav nevner evolusjons teorien som jeg har fulgt med på evolusjon teorien en periode nå, som jeg mener stemmer godt med hva som skjer i USA. Kort og godt går det ut på at Donald Trump fortsatt er President, og at han aldri gikk av. Joe Biden er kun en puppet som blir kontrollert av noen andre. Les Olav’s siste innlegg for å sette deg mere inn i dette. Olav nevner også at USA har en regjering i eksil, med den begrunnelse at valget ble rigga og stjålet. Det finnes overveldende beviser for at det amerikanske demokratiet ble trua av både innenlandske og utenlandske fiender, og satte i gang Executive Order. Det dreier seg om President Trumps Federal Mission Executive Order EO 13961.

Jeg gleder meg til dokumentaren 2000 Mules kommer, som viser at valget ble stjålet. Du kan se traileren her: 200 Mules Trailer

De som anerkjenner Trump-regjeringa i eksil er følgende land: Taiwan, Bosnia, Serbia, Russland og Saudi-Arabia.

Regjeringa i Norge har klart vist at de ikke er Trump-tilhengere, og dette synet kommer godt fram i mainstram media. Det er vel ingen som er blitt hetsa og mobba mere enn Trump, som er en direkte hån mot konstitusjonen. USA har skifta fra å være en korporasjon til å bli en konstitusjon. Mulig det skjedde i 2021, men det vet jeg ikke. Russland får også fått kjørt seg i MSM, hvor de påstår at russiske nyheter er propaganda. Sannheten vil nok komme for en dag, og  da vil de måtte gå av i skam, iallefall for dem som har en samvittighet. Jeg mistenker at mange av dem er roboter, som følger ordre fra Mossad og CIA.

De onde kreftene mister mer og mer makt for hver dag som går

Jo mere dagene går, jo mere vil de gode kreftene ta over. Til slutt vil de onde kreftene ikke ha mere makt i rettssystemet heller, som hvis veggene kunne tale, ville avslørt den enorme urettferdigheten som så mange er blitt utsatt for. Spørsmålet er om vi skal rive bygningene, eller om det er mulig å gjøre noe med den onde energien de representerer. Advokatene, som er en del av det korrupte systemet, må iallefall enten læres opp til hvordan de kan tjene folket på best mulig måte, eller finne seg noe annet å gjøre. Jeg vil tro at på sikt så vil vi ikke ha behov for et rettssystem lenger, fordi vi har endra vår måte å være mot hverandre på.

Noen humper i veien blir det nok enda, men det er også mye godt å glede seg over. Jeg vil bruke tia på prosjekt som er oppløftende for vår framtid, og ikke så mye på fake news i media. Men når det er sagt så ser jeg fram til at mainstream media går dukken. Det skal bli deilig når de for en gang skyld vil fortelle sannheten om hva som foregår ute i verden. Det er nok det jeg ser aller fremst til, og jeg tror det er mange som føler det samme som meg.

Til det skjer så får vi bare smøre oss med tålmodighet, og være optimistiske på menneskehetens vegne.

 

Kilder:

https://rebelyellpublishing.substack.com/p/hap-og-virkelighet?utm_medium=email&utm_campaign=cta&s=r

QFS – Nesara/Gesara:

Første intervju med Navy «Whistleblower:»

https://www.youtube.com/watch?v=TqzpLTtYT5c

Andre intervju med Navy «Whistleblower:»

https://www.youtube.com/watch?v=rFM0xLPIpGo

Steigan.no: Covid har skapt et kapitalistisk mareritt:

https://steigan.no/2022/04/covid-har-skapt-et-kapitalistisk-mareritt/

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *