Rebeller blir forfulgt og trakassert av politi og rettsstaten

Jeg bruker begrepet rebell når jeg snakker om kvinner og menn som er som meg. Det er de som kjemper for ytringsfrihet, og rettigheter, og som er imot politikken som føres i dag. Slik som jeg ser det er det helt nødvendig og direkte essensielt å stå på barrikadene, nå mer enn før. Det er nok mange av dere som i løpet av bare de to siste årene har sett viktige rettigheter blitt fratatt oss i rekordfart.

Jeg har opplevd at politi og rettsstat er svært ivrige etter å ta rebellene. Det kan se ut som om de har satt alle kluter til for å stoppe oss. Med det mener jeg bl.a. å bøtelegge oss, tvangsinnlegge oss, og anmelde oss til barnevernet. Tonje Omdahl er et godt eksempel på hva politiet kan gjøre når de bestemmer seg for å ta noen. Tonje er en kritiker av barnevernets håndtering av enkeltsaker. Hun har selv vært i systemet, og vet hvordan de opptrer overfor spesielt barn og ungdommmer. Etter hva hun sier har politiet lite kjennskap til enkeltsakene, og vet ikke hvordan de skal oppføre seg mot ungdommene. Etter hva jeg hører fra henne, er det mye overtramp fra politiets side, og det er tragisk. De setter bl.a. håndjern på barn når de blir kjørt fra Institusjon til Institusjon, som jeg mener er uverdig atferd av politiets side.

Jeg har sjøl hatt dårlige erfaringer med politiet, spesielt etter å ha blitt bøtelagt etter å ha vært på Vaksinesenterer på Tøyen den 27. januar 2022. I ettertid har jeg sett at jeg kunne ha opptrådd annerledes, for jeg var ikke forberedt på hva som ville skje. Jeg visste bare at jeg ikke ville forlate Heiko (Santelmann).

Her er historien kort fortalt:

Jeg ville være med og støtte Vaksineaksjonen (sjekk Heiko’s nettside og innlegget «Vaksineaksjonen» for mere informasjon om dette), for å stoppe vaksineringa. Den er blitt forsøkt stoppa mange ganger tidligere av andre, ved bl.a. å sende mailer til medlemmer i regjeringa, til rektorer ved skoler, til kommuneleger osv. osv. uten hell. De nekter simpelthen å lytte til oss og vår bekymring om vaksinens innhold.

Vårt besøk på Vaksinesenteret ble overveldende for de som jobbet der

Vi var en gjeng på rundt 15 kvinner og menn som ankom Vaksinesenteret rundt klokka fem (husker ikke nøyaktig) på Tøyen som lå i Munch Museets bygning. TV2 filma oss etter å ha avtalt med Heiko om å lage en reportasje om Vaksineaksjonen, men de filma ikke inne på Vaksinesenteret. Seinere skulle det vise seg at de trakk seg, uten at jeg vet hvorfor. Man kan bare gjette på årsaken til det. At de ikke greidde å snu dette i deres favør kanskje? Jeg har ingen tiltro til mainstram media, og mener at de jobber for staten. Jeg kan ikke tenke meg at de ønsker publisitet rundt vaksinebivirkninger heller. Avisa Oslo har framstilt oss som kriminelle i et innlegg. Det er sånn media opererer mot kritiske røster i samfunnet.

Nok om det. Det ble stor uro blant de som jobba der da vi ankom, og det er jo forståelig, fordi vi begynte å stille kritiske spørsmål til personalet og leder. De er helt sikkert ikke vant til å at noen er kritiske til det de gjør. Jeg kan tenke meg at mange som jobber der ikke tenker over konsekvensene av å sette eksperimentelle vaksiner på kvinner og menn. De bare gjør jobben sin, fordi noen har bestemt at det er sånn det skal være, og mest sannsynlig skylder på dem hvis det blir bivirkninger. Det er naturligvis bare en påstand, men etter hva jeg har lært, er det sånn det fungerer i Norge. De offentlige ansatte behøver desverre ikke å ta ansvar for sine handlinger, hvilket er svært uheldig. Jeg mener det fører til at de ikke tenker så mye over hva de gjør, altså de følger bare ordre, med de konsekvenser det blir av det.

De som tar vaksina får ikke noen slags informasjon om hva de går til

Jeg lurer på hvorfor det blir påstått at vaksinene er trygge, når de ikke har noen som helst dekning for å si det. De som tar ei vaksine, får heller ikke opplyst at de kan etterspørre informert samtykke før de bestemmer seg for om de vil ta ei vaksine eller ikke. De får altså ikke noe valg. Det blir antatt at når de kommer til Vaksinesenteret, så er det for å få ei vaksine. Det blir ikke gitt noen informasjon «whatsoever» om hva vaksina inneholder. Det var sånn informasjon vi ønska å få svar på da var vi på Tøyen, men vi fikk ikke svar på noenting.

Det som forundrer meg er hvor mye krefter som blir brukt på å holde skjult vaksinens innhold. Temaet blir ikke belyst i mainstream media, og de som får alvorlige bivirkninger opplever å ikke få hjelp. De blir rett og slett tiet fullstendig ihjel, hvilket på mange måter er tragisk. De blir oppfordra til å være solidariske, som jeg tror er en viktig årsak til at de tar vaksina. De gjør det for for å vise at de vil bidra i samfunnet. Når de så ender opp med bivirkninger, som vil prege dem resten av livet, så mister de stemmen sin. De ofra seg for å hjelpe samfunnet, men istedenfor å bli hylla for sin innsats, blir de etterlatt alene i rennesteinen. Jeg kan ikke tenke meg noe større svik enn hva de opplever. Dere som er blitt utsatt for bivirkninger, uansett hva det er, har min fulle empati, og jeg ønsker at det skal belyses; at verden skal se det sviket dere går igjennom av en stat som er mere opptatt av profitt enn av folkets behov for å være friske og føle seg trygge.

Uansett, kort fortalt; det som skjedde var at jeg og Heiko ble bedt om å bli med politiet: Årsak: Vi ville ikke gå ut av Vaksinesenteret. I ettertid har jeg skjønt at jeg ble handlingslamma, og/eller det er riktigere å si at den indoktrineringa jeg er blitt utsatt for siden jeg var ei lita jente kicka inn, ved å se på politiet som noen som vil skade meg (fikk høre titt og ofte at lensmannen ville komme etter meg og ta meg om jeg gjorde noe galt). Jeg kunne ha spurt dem om hvorfor vi måtte bli med dem, fordi vi ønska i utgangspunktet hjelp av dem. Jeg kunne ha ropt og skreket og satt meg i motverge. Jeg kunne ha gått ut av bygninga, men det gjorde jeg ikke. Jeg ble med dem, pga indoktrineringa som sitter fast i meg, som handler om at politiet er noen som vil skade meg om jeg ikke gjør som dem sier, og det er jo akkurat sånn det er. Politiet var ikke opptatt av dialog. Vi nådde ikke fram til dem med det vi hadde å si. Det var ingen muligheter for å kommunisere med dem, eller snakke fornuft med dem. De ville overhodet ikke høre på hva vi hadde å si. De brydde seg ikke om min bekymring for at kvinner, menn og barn blir skada av en eksperimentell vaksine. De bare kjørte på for å få vilja si, og for å mate rettsstaten med objekter de kan tjene penger på. Det er den nakne og brutale sannheten. For det var akkurat det som skjedde med meg.

Jeg fikk et forelegg på 21 500 kroner eller 22 dager i fengsel.

I ettertid har de gitt meg et forelegg på 21 500 kroner som ble til 26 000 kroner fordi jeg nekta å betale. Jeg har erklært meg uskyldig, men allikevel stevner de meg for retten. Stevninga er ikke signert, og dermed ugyldig, og jeg har også påpekt mange andre ting ved både forelegget og stevninga som viser at det de gjør er ulovlig.

Det siste jeg gjorde var å skrive akkurat hva jeg mener til politiadvokat Håkon Sjøvold, som også er aktor i saken de har stevna. Jeg har vært litt redd for hva de kan finne på å gjøre med meg, hvis jeg virkelig sa alt jeg mente om den råtne rettsstaten, men jeg føler at jeg ikke er så redd lenger for dem. Her er mailen jeg sendte til han den 6. mai 2022:

«Det du, rettsstaten og politiet bedriver, kan beskrives som dette: Trakassering, overgrep, overtramp, og i verste fall voldtekt. Og dere gjør i det i lovens navn, en lov som dere sjøl har skapt, som i utgangspunktet er ulovlig, men som dere har kamuflert som lovlig. Dere kommer unna med svik, fordi vi har tillatt det altfor lenge. Men nå har folket begynt å våkne. Jeg ser at flere og flere ser hva rettsstaten og politiet egentlig holder på med, for dere er ett. Dere er staten, og jobber ikke uavhengig av hverandre. Derfor burde enhver rettssak være ugyldig. En rettssak skal bestå av uavhengige parter, og ikke av et politi som samarbeider med rettsstaten. Jeg har stilt dere kritiske spørsmål uten å få noen svar på noen av dem. Dere ignorerer dem alle sammen. Når jeg sier stevninga er ugyldig, så driter dere i det. Jeg snakket med dommeren i går, som sier at politiet ikke er pliktig til å vise bevis for at jeg filma på Vaksinesenteret. Nå er det ikke ulovlig å filme i en offentlig bygning, men allikevel så sikter politiet meg for det. De behøver ikke engang å bevise at jeg gjorde det, hvilket betyr at de kan si akkurat hva de vil for å få meg sikta. Gudene vet hva mere de vil finne på å si i en rettssal. Det er ikke uten grunn jeg sier vi er rettsløse i Norge. Jeg vet jo hvorfor dette skjer. Hvis mange nok av oss skulle avsløre dette råtne systemet deres, så ville det bety kroken på døra for deres lukrative forretningside. Da vil dere alle gå ned med mann og mus, så jeg skjønner hvorfor du insisterer på å trakassere meg. Det gjelder liv eller død for deg, men for meg gjelder det min verdighet, og den vil du aldri lykkes med å ødelegge, samme hvor mye du plager meg. Jeg vet hvorfor jeg ikke har greidd å nå fram til deg, fordi du bryr deg ikke om meg, eller hvordan det går med meg. Du bryr deg ikke om du skaper enda mere problemer for meg i min hverdag. Du bryr deg ikke om jeg kommer i fengsel. Jeg er en som du kan misbruke for å få vilja di, en som ble mata til deg av politiet, for at du skal kunne fortsette med det du gjør. Det spiller ingen rolle hva jeg har gjort for deg, fordi det er en plan bak alt dette, som ble starta for mange hundre år tilbake. Men du har kanskje lagt merke til at folk begynner å se hva mainstream media holder på med? At de lyver hver eneste dag? Om krigen i Ukraina, om valget i USA, Om Russland. De holder skjult vaksinebivirkningene, og de som bemerker at det er noe som er galt med vaksinene eller insisterer på å bruke sin ytringsfrihet til å stå opp for seg sjøl, blir forfulgt av politiet og rettssystemet, for dere spiller alle på lag med mainstream media. Dere lar MSM skremme vettet av folk sånn at de gjør det politiet og rettsstaten befaler. Et våkent folk er din og dine kollegaers største trussel, og det tror jeg dere vet. Det er blitt så mange av oss nå, at dere vil bli avslørt. Jeg tipper det vil skje så fort som dette året. Jeg merker aggressjonen din, eller er det panikk for det som skjer ute i samfunnet? The Great Awakening er kommet for å søke rettferdighet for alle sjeler som er urettmessig dømt til bøter og fengsel. Hvor mye galt har du gjort, Håkon Sjøvold? Vi må alle stå til rette for våre handlinger, og det er slutt på å gjemme seg bak en stat. Nå må du stå til rette for dine ugjerninger/gjerninger, som vi alle må.»

Om denne mailen fører til at Sjøvold blir enda mere aggressiv mot meg, det vites ikke. Rettssaken skal være den 12. mai, altså om litt under ei uke fra i dag. Men jeg er nok en trussel, fordi jeg vet hva de gjør. Jeg har avslørt dem, og det er de bare nødt til å gjøre noe med. Men jeg kommer til å fortsette å belyse deres ugjerninger uansett utfall.

Hvorfor vil de ha publisitet rundt temaet vaksinebivirkninger?

I går snakka jeg med dommeren i saken. Det var han som ringte meg. En ting som er klinkende klart for meg er at de virkelig ønsker at jeg skal komme til rettssalen i Tingretten den 12. mai. Jeg undrer meg hvorfor, fordi jeg og Heiko, og mange flere, trodde at de ikke ønsket publisitet rundt vaksinebivirkninger. Vi trodde de ville henlegge saken på bakgrunn av tema, men jeg har absolutt ikke opplevd det sånn. Kanskje fordi jeg har reagert som jeg har gjort. Jeg har sagt at politiet har fabrikert bevis mot meg, som er påstanden om at jeg filma på Vaksinesenteret, og kalt de for kriminelle. Jeg har også anmeldt Innsatsleder Kristoffer Bang og politimann Youssef El Moussaoui for å ha fabrikert bevis på meg, og for å ha stjålet veska og lommeboka mi (Jeg ville ikke gi dem identitetskortet mitt, så da stjal de det fra meg uten at jeg kan bevise det).

Er denne saken blitt en prestisjesak for dem? Hva slags våpen kommer de til å bruke mot meg hvis jeg møter opp i retten? Jeg vet desverre altfor lite om hva som skjer i en rettssat, og har bare fantasier om det. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg gjør enda, men i går kom jeg på at jeg skulle sende dem en forklaring på video, hvilket jeg gjorde. Det var det dommeren ba om, så jeg ga dem det på video. Jeg lyktes ikke å sende den med google disk, altså filen er ikke mulig å åpne. Vet ikke hvorfor, men jeg fortalte domstolen at de måtte si ifra på hvilken måte jeg kan gjøre det. Jeg er ikke sikker på hvordan de tenker i dette tilfelle. Er det noe som kan skade dem, så vil de naturligvis påstå at de ikke har fått videoen. Hvis det er noe som vil gjøre at de står sterkere, så vil de oppfordre meg til det.

Her er iallefall videoen, hvis du vil høre hva jeg har sagt i min forklaring:

Det har vært mye følelser rundt denne hendelsen, og jeg ser at jeg har hatt motstand mot å kjenne på hva som skjer inni meg. Men denne uka har det skjedd noe viktig for meg. Ved å prate med noen jeg ikke kjente, skal ikke nevne navnet hans for å beskytte han, har jeg erkjent min angst og redsel for politiet. Når det nå har kommet opp fra det ubevisste, har jeg også greidd å akseptere disse følelsene, som muliggjør et skritt i riktig retning for meg. Ved å anerkjenne min redsel, er den blitt mindre, og jeg har akseptert at sjøl om jeg syns det er ekstremt urettferdig hvordan politi og rettsstaten behandler meg, så kan jeg ikke stoppe dem. De er hvem de er. De gjør hva de gjør uavhengig av hva jeg mener om dem. Det er hvordan jeg tar det som er hemmeligheten.

Jeg har kommet meg ut av mørket og kan heale mine sår

I går opplevde jeg å få kontakt med en kraft i meg som jeg ikke har kjent på siden for et og et halvt år siden. Det gjorde at jeg begynte å meditere igjen, og høre på musikk som styrker meg. Det var en fantastisk åpenbaring, som bekrefter at jeg er ute av mørket, etter å ha vært der siden jeg fikk min oppvåkning for et og et halvt år siden. Jeg skjønner nå at politiet og rettsstaten dukka opp for å vise meg hva jeg gjør mot meg sjøl, og at det er på tide å stoppe trakasseringa, overgrepet, overtrampet, og ta tilbake kraften min. Jeg har kraften i meg til å møte dette, og det vil jeg. Om det blir i rettssalen eller ikke, det vet jeg ikke enda. Men jeg vet at jeg ikke har til hensikt å rømme fra mine problemer og utfordringer. Jeg vil møte dem med åpent hjerte.

Ta kontakt på mail 2fortove@gmail.com, hvis du er interessert i å lese hva jeg har sendt politiet og politiadvokat Håkon Sjøvold. Takk for at du leste!

 

Kilder:

Heiko Santelmanns nettside: docheiko.eu

Innlegg av Avisa Oslo:

https://www.ao.no/provde-a-stjele-vaksiner-na-er-en-vaksinemotstander-anmeldt-for-vold-mot-politiet/s/5-128-254524

 

 

 

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *