WEF og FN er kåte på makt, og vil ta over kontrollen

I går leste jeg et innlegg av Dianne Marshall fra hennes nettside diannemarshallreport.com, hvor hun avslørte WEF’s og FN’s skumle planer om å ta makten fra over 194 nasjoner, deriblant Norge. Denne planen kalles også for The Great Resett, som du kan sjekke ved å gå inn på WEF’s nettside.

På grunn av at framveksten av The Great Awakening med flere og flere som våkner opp til sannheten om hvem de er og hva som egentlig foregår i verden, akselerer FN og Schwab 2030 Agenda og annonserer det til hele verden. Takket være patrioter over hele verden er folk blitt vekket sånn at de kan se at «The New World Order» for den de virkelig er. WEF (World Economic Forum) og FN er de som må stoppes for å få en slutt på globalistplanen for å ta over hele verden. Vi er i krig, og vi må avsløre planen deres nå. Det haster!

Disse umenneskene har ikke tid til å vente, fordi den store oppvåkninga av folket nå truer deres framdrift for å styrte nasjonene, deriblant Norge, og tvinge dem inn i deres RESET også kjent som den nye verdensorden.

Dette sier Dianne Marshall:

«OG DET BLIR VERRE! DET ER EN NY PANDEMITRAKTAT! «22. mai skal Verdens helseorganisasjon (WHO) stemme om hvorvidt de skal frata 194 land, inkludert USA, deres suverenitet. Som en del av World Economic Forums Great Reset-mål, har WHO som mål å endre en traktat som vil gi dem global kontroll over menneskers helse. WHOs verdenshelseforsamling vil stemme over saken fra 22. til 28. mai 2022. Regelendringen inkluderer 13 svært farlige endringer. Undersøkende reporter Leo Hohmann rapporterte at fordi USA allerede er medlem, vil disse endringene IKKE gå inn for USAs senat for to-tredjedels flertall fordi i henhold til FNs medlemsregler er de allerede vedtatt. Selv om de er nye og USA ikke engang har sett dem! Hvis de godkjennes av et simpelt flertall av de 194 medlemslandene i Verdens helseforsamling, vil disse endringene tre i kraft som internasjonal lov bare seks måneder senere, november 2022. Av en eller annen grunn har Schwab og UN Sec. Gen. Guterres en tro på at de
kan ta initiativ og bestemme for USA og resten av verden.»

Så hvis vi ikke stopper dette nå, så vil det få så store konsekvenser for oss alle, så store at vi ikke aner rekkevidden av det på dette tidspunktet. Men det jeg har fått med meg er at de kan bestemme at vi skal ta ei vaksine, fordi de har tatt kontroll over kroppene våre. Vi får ikke muligheten til å bestemme hva vi sjøl vil gjøre. De vil også bestemme at de som nekter å ta vaksiner, ikke får lønn fra arbeidsgiver, pluss en rekke andre ulovligheter.

Det er så alvorlig det som skjer nå, vi er tross alt i krig, at jeg kjenner jeg blir skikkelig skremt av det. Men jeg vet også at, fordi det finnes patrioter, som jobber for å bevare konstitusjonen, og med det forsvare vår rettigheter til å være suverene, frie og levende
kvinner og menn, så er det håp for at WEF og FN blir tatt ned.

Da snakker jeg om USA, som opererer under den konstitusjonelle loven, og har gjort det siden for kanskje et og et halvt år tilbake ( er ikke helt sikker på når det tredde i kraft). Det betyr ikke at alle de korrupte rettssalene er tatt ned, men at Donald J. Trump har innført denne lova. Han er jo ikke den offisielle presidenten, men opererer bak kulissene. Vet ikke helt hvordan det fungerer praktisk, bare at han er den øverste lederen for militæret, og at han bruker den konstitusjonelle loven til å dømme de som begår lovbrudd etter naturlova, som jeg er sikker på foregår allerede uoffisielt. Klaus Schwab vil også bli dømt for sine ugjerninger, sammen med alle de andre som begår og har begått lovbrudd mot kvinner, menn og barn.

Jeg syns det er på tide å ta han ned nå, siden de skal skal stemme over om de skal ta fra de 194 nasjonene deres muligheter for å bestemme over folkets helse fra den 22. – 28. mai. At vi i det hele tatt lar de gjøre dette, er egentlig helt utrolig. Eller så forstår ikke majoriteten av hva som kan skje hvis dette går igjennom.

Uansett, så er jeg også uenig i at regjeringa, FHI og Helsedepartementet, skal bestemme over min kropp og min helse. Det er min sak, og de har ingenting med det å gjøre. De er ikke mine foreldre, og jeg er ikke deres barn, men en suveren, fri og levende kvinne.

Vi må komme dithen at vi forstår at ingen bestemmer over våre kropper, for det er kun bevisstheten om det som er det eneste som vil sette oss fri. La oss ta retten til å være frie og levende kvinner og menn tilbake. La oss ta tilbake kraften vi har gitt bort til dem som vil herske over oss!

 

Kilder:

WEF’s nettside:

https://www.weforum.org/

Dianne Marshalls innlegg om WEF og FN:

UN and Schwab Accelerating 2030 Agenda and They Announce It To The World!


	

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *