Å få slutt på ondskap starter med oss sjøl!

I dag leste jeg et innlegg av Hans Eirik Olav, som han bruker å gi ut på fredager. Han skriver godt, og får frem sine poenger på en sannferdig måte. Han begynner innlegget med dette «ordtaket» fra Albert Einstein:

«Verden er et farlig sted å leve; ikke på grunn av menneskene som er onde, men på grunn av menneskene som ikke gjør noe med det»

–        Albert Einstein

Det har begynt å gå opp for meg, at grunnen til at det finnes ondskap i verden, er fordi så mange av oss ikke gjør noe med det. Jeg var sjøl en av disse som ikke gjorde noe for å stoppe f.eks. fattigdom i verden. Jeg kan enten skylde på indoktrinering, hypnotisering, eller hjernevask av mainstream media og myndigheter, men det tar til sjuende og sist ikke bort ansvaret for mine handlinger. Jeg må bare innse og innrømme at jeg har latt ondskapen blomstre, fordi jeg ikke gjorde noe for å stoppe det.

Vi må slutte å tolerere ondskap!

Det er ved å erkjenne at jeg ikke gjorde noe, som er steget ut av den handlingslammende atferden min, og det mener jeg det er for resten av oss som ikke gjør noe også. Vi må stå opp for oss sjøl som kvinne eller mann, og som sjeler, og på en måte foreta en bestemmelse om at ondskap ikke blir tolerert på noen som helst måte. Denne bestemmelsen må foretas på det indre planet først, og deretter gis uttrykk for på det ytre planet.

Min rettssak etter Vaksineaksjonen, som skal være den 12. mai, er et eksempel på hvordan jeg har latt ondskapen få lov til å eksistere; i den grad at jeg har latt politiet bøtelegge meg, og stevne meg for retten. Istedenfor å se på meg sjøl som et offer for ondskapen til politi eller rettssystem, har jeg stått opp for meg sjøl og sagt ifra hva jeg mener om dem. Jeg har sagt fra hva jeg mener flere ganger på mail til politiadvokat Håkon Sjøvold, og i går laget jeg en video med min forklaring av hva jeg mener skjedde på Vaksinesenteret på Tøyen, og sendte den til domstolen.

Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg vil gjøre enda, om jeg vil komme til Tingretten den 12. mai, eller ikke. Det er mulig de avviser min video, spesielt hvis de taper på det. Jeg gjør det som fremmer min sak, og jeg vet ikke hva det beste er å gjøre enda. Vi får se når tida kommer. Men uansett, så er det viktigste at jeg sier hva jeg mener, at det kommer fra hjertet.

For meg er det slutt på å la ondskapen fritt få spre seg utover i samfunnet vårt, og ødelegge familier, som er et av deres mål i deres store «The Great Reset» plan med nazisten Klaus Schwab i spissen.

Jeg står på barrikadene for frihet, og retten til å bestemme over egen kropp, liv og helse. Hans Eirik sier dette:

«I sin enkleste form dreier frihet seg om å ta ansvar for eget liv, uten innblanding fra andre. Vi har to valg:»

  • «Vi kan gjøre slik president Eisenhower en gang uttalte; at dersom alt menneskene forlanger er trygghet kan hele befolkningen settes i fengsel. Der vil den ha tak over hodet, en seng å sove i og 3 måltider mat om dagen. Da lar vi WEF, WHO, FN, vårt storting og vår regjering gjøre hva de vil med oss, eller;
  • Vi kan si at «nok er nok – hit men ikke lenger». Vi kan ta tilbake friheten ved å ta ansvar igjen. Det begynner med en personlig livsanskuelse. Altså og enkelt sagt: Hva vil vi med livene våre?»

Jeg er veldig enig i det Olav sier her. Jeg tror det er veldig mange av oss som er fornøyd så lenge vårt behov for trygghet blir ivaretatt. Det er deilig å slippe å ta ansvar for sitt eget liv og helse, og overlate det til myndighetene. Å la dem være våre foreldre, slik at vi ikke behøver å gjøre den jobben som behøves for å ta ansvar. Da kan vi skylde på dem når ting ikke fungerer, som er hele vitsen med det.

Denne måten å unnslippe ansvar på er gjennomsyra i det offentlige. De sender ut offentlige skriv og dokumenter til befolkninga, uten å signere personlig. På den måten slipper de unna ansvaret når de f.ek., tråkker på folks rettigheter, som de gjør titt og ofte, uten dårlig samvittighet. Hvis vi skal gjøre noe med dette råtne systemet, må vi slutte å behandle hverandre så upersonlig. Vi er ikke roboter og må innse at vi er kvinner og menn som er frie til å gjøre egne valg i verdagen vår. Da kan vi ikke ha et system som velger for oss.

Ta steg – Begynn i dag!

Vi må starte med å finne ut av hvem vi egentlig er, og hva som er viktig for oss, og slutte å la oss definere av andre. Det er steget ut av apati, og handlingslammelse, og hjernevask. Hvorfor ikke begynne i dag? Hele verden venter på at du skal ta ansvar for deg sjøl, og bidra til at ondskapen stoppes.

 

Kilder:

Hans Eirik sitt innlegg:

https://rebelyellpublishing.substack.com/p/sterk-som-samson?utm_medium=email&utm_campaign=cta&s=r

Heiko Santelmann sin nettside:

https://docheiko.eu/?cat=10

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *