Eksisterer virus eller er det bare en eneste stor psyop?

I det siste er jeg blitt minnet på at ingen virus noen gang er blitt isolert, og derfor så kan de heller ikke eksistere. Virologene påstår at de har greidd det, men merkelig nok klarer de ikke å vise til vitenskap som er knyttet til disse påståtte funnene.

 

Jeg husker jeg skrev om dette under pandemien, og fikk naturlig nok mye pepper for mine standpunkter, men jeg står ved dem fremdeles. Virus eksisterer ikke, og det gir fullstendig mening med tanke på hva som skjer i verden i dag, når vi vet at det finnes en elite som ikke ønsker annet enn å misbruke oss for å gjøre seg feite økonomisk. Hvilken fantastisk forretningside er det da ikke å finne opp et virus, som kan smitte oss og gjøre oss sjuke, hvorav vi alltid går rundt og er redde for å enten bli sjuke eller å dø eller å smitte andre? Enda smartere blir det når de presenterer løsningen på hva vi kan gjøre for å holde oss friske; nemlig alskens legemidler og vaksiner med utallige bivirkninger, slik at vi blir faste kunder i den korrupte helseindustrien til vi dør, og derfor ble Big Pharma skapt.

 

Big Pharmas monopolisering av legemidler, leger er ikke lisensiert til å bruke annet enn deres legemidler, har ført til at de har tjent seg rike på produktene de selger. De er også frekke nok til å kalle det for moderne medisin, og mange mener at de lever mye lengre i dag enn før på grunn av fremskrittene i helseindustrien. De kan ikke være klar over hvor mange som får bivirkninger og dør av produktene til legemiddelindustrien, og folk blir også tvunget til å bruke bl.a. opioid legemidler, jmf. psykiatrien, og blir avhengige for livet. På den måten er det mange som ikke klarer å komme tilbake til arbeidslivet.

 

Folk sier, at vi har jo ikke andre alternativ, men det er jo ikke sant. Visste du at det var John D. Rockefeller som hjalp til å fjerne holistisk og alternativ plantemedisin når profesjonelle fagfolk skulle lære om medisin? Vi hadde altså naturlig medisin før Big Pharma ble dannet, og gjorde det naturlige til syntetisk. Alternativ/komplementær medisin blir i dag demonisert, og behandlere blir ofte vurdert som kvakksalvere, som gjør at mange som ville ha vært interessert i å lære mer om dette, holder seg unna.

 

Det fører også til at viktig informasjon om plantemedisin ikke kommer frem i lyset, fordi holistiske og alternative behandlere er konkurrenter til Big Pharma, og det kan de ikke tillate. Hvis det blir kjent at folk blir friske ved bruk av naturlige metoder, da vil Big Pharma tape terreng, og miste kunder. For å tjene penger på oss livet ut, kan de ikke ha noen som truer dem på noen som helst måte. Jeg ser at de sensurerer og/eller demoniserer alternative og holistiske behandlere på google, for som mange vet, så er google i seng med Big Pharma, og kan styre og kontrollere hva de mener folk skal se.

 

Hvis jeg blir sjuk, da har jeg lært at jeg ikke skal ta noe som helst, bare la kroppen heale seg sjøl. (Kilder: Bl.a. Dr. Tom Cowan og Sam Bailey) Det at kroppen får feber, og hangler, betyr bare at den vil kvitte seg med gifta vi har fått inni oss gjennom jord, luft og vann, og 5G, mobil. PC, smartmåler, chemtrails osv. osv. Vi må la kroppen ordne opp sjøl. Hvis det er alvorligere, så må naturligvis andre kobles inn, men jeg vil unngå sjukehusopphold så godt jeg kan. Derfor går jeg med pigger under skoene når jeg går ut på vinteren. Fall skal unngås for enhver pris.

 

Jeg er super forsiktig på grunn av dette, for jeg stoler dessverre ikke på helsevesenet vårt. De har lært en praksis hvor Hippocrates «Do no harm» ikke er blitt helt forstått, men jeg håper de en dag skjønner hvor ødeleggende morderne medisin kan være. Ikke misforstå meg, jeg vet at folk har fått god hjelp av helsesystemet og er veldig fornøyd, men jeg tror at vi kan så mye bedre.

La oss fokusere på helse istedenfor sjukdom, altså skifte fokuset til et mere positivt og optimistisk menneskesyn, så vil mye forbedre seg. Ikke minst bør omgivelsene på sjukehus få en oppblomstring, med mere feng shui, som gjør at folk healer seg fortere fra sjukdom. Hvite vegger i rom, korridorer, vestibyler, ganger, er ikke spesielt oppfriskende, og gjør at folk føler seg enda mere sjuk. Jeg har sjøl aldri likt meg på sjukehus, blir kvalm av lukter og føler meg svakere enn ellers. I tillegg har jeg opplevd at legene har operert korsbåndet på høyre kne og kuttet en nerve, som har gitt meg problemer i ettertid. Hvis jeg visste bedre, ville jeg kanskje ikke ha gjort den operasjonen, men sånn er det nå engang. Jeg må leve med den kroppen jeg har, og det vil jeg også gjøre helt fint.

 

Det jeg har skjønt, etter å ha blitt minnet om at virus ikke eksisterer, er at de fagfolkene som snakker som om det eksisterer, er jeg blitt skeptisk til. Er de psyops, eller vet de bare ikke hva de snakker om? Spørsmålet er absolutt viktig å stille.

 

Sannheten er at hvis folk hadde skjønt at virus ikke eksisterer, da ville det ikke blitt snakk om å i det hele tatt diskutere innføring av koronapass eller lage pandemitraktater. Regjeringen kan ikke hverken stenge ned samfunnet eller tvinge folk til å isolere seg på grunn av et virus som ikke eksisterer. Er det ikke virus, da behøver man heller ikke vaksiner, og for en oppvåkning det kan føre til. Bare tenk over barnevaksinasjonsprogrammet som blir sett på som obligatorisk. Hvis du som forelder nekter å vaksinere ungene dine, blir du ofte uglesett og i verste fall får du barnevernet på nakken.

 

Hvis folk skjønte lureriet med virus og vaksiner, så ville verden bli snudd på hodet, og narrative til regjeringa og eliten ville kollapse helt. Det er min drøm at folk skal skjønne hvor stort inngrep vaksiner har på livene sine. Sjøl mener jeg at jeg ble sjuk av BCG sprøyta jeg fikk på ungdomsskolen, og har slitt med alskens utfordringer hele livet på grunn av den. Jeg har heldigvis skjønt at jeg ikke skal ta flere, og er sjeleglad for at jeg forstod hvor ødeleggende vaksiner er.

 

Hva tenker du om det jeg sier? Tror du på virus?

 

Kilder: 

How John D. Rockefeller Influenced Modern Medicine

Dr Sam Bailey: Another Controlled Opposition Psyop: Dr Reiner Fuellmich’s ‘Viruses’! [25.04.2023]:

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *