Vi trenger gode ledere – ikke politikere!

Jeg merker meg at mange fortsetter å ha fokus på politiske partier, og tror at f.eks. Demokratene vil nå fram med politikken sin. Dette til tross for hvordan de har lært at det politiske systemet fungerer. Det var Demokratene som avslørte at det skjer fusk under valg i Norge, men jeg har ikke sett at de har fronta dette på noe vis i ettertid. Det undrer jeg meg veldig over. Hvis ikke motivet var å avsløre fusk, hva var det da? Og, hvorfor fortsetter Demokratene å samle flere folk til partiet sitt, når de vet at det foregår fusk? Det henger ikke på greip, spør du meg. Uansett, det er også derfor jeg har hoppa av den karusellen. Når folk sier en ting, men deretter gjør noe helt annet, og ikke følger opp om hva de finner ut, da er det ugler i mosen. Det er sånn mitt hode fungerer i alle fall.

Hvis folk ikke følger opp hva de sier, som vi har sett plenty av eksempler på hos norske politikere, men istedenfor gjør hva de kan for å ødelegge landet vårt (nå snakker jeg ikke om Demokratene) da kan vi vel se at det er noe som er galt her. Og, hvorfor fortsetter mange å diskutere hva de enkelte partiene gjør eller unnlater å gjøre? Jeg er av den mening, at politikk er noe som ble skapt for å kontrollere folket, og slavebinde oss. Politikerne får ordrer fra sine overordnede, og utfører ordrene deres. De har ingen innflytelse overhode på politikken, men må gjennomføre oppdrag på vegne av sine sjefer som lydige puppets. Det spiller ingen rolle hva partiet heter, fordi ingen av partiene er løsrevet fra dette systemet.

Politikk er altså skapt med kun en hensikt: Å misbruke folkets ressurser og gjøre dem til deres slaver!

Jeg kan se hvor godt politikken med sine politikere har lykkes i å hypnotisere folk til å tro at vi har behov for dem. Mange av dem har ingen erfaring med det ansvaret de får når de tiltrer som statsråder og ministre. Et godt eksempel er Helse- og Omsorgsminister Ingvild Kjerkhol. Hvorfor i alle dager skal vi stole på dette mennesket når hun ikke har noen erfaring med å være leder i helsesektoren? Og, ikke minst, hun er den som uten å tvile ga bort folkets autonomi over egen helse og kropp til WHO. Hun svek folket og landet sitt på det groveste, men enda sitter hun trygt i ministerstolen sin.

Det hjelper altså ikke hvem vi stemmer på. Når Arbeiderpartiet er på bunnivå, så hjelper det ikke å stemme på Høyre. Da vil jeg si at folk har veldig dårlig hukommelse. Sjøl jeg, med min begrensede minnekontroll for tia, husker hva Erna Solberg gjorde mot oss. Hvordan kan noen glemme noe sånt? Jeg vet at noen av dere setter andre over dere, som om de er bedre enn dere, hvilket jeg mener er fullstendig feil. Og, det er her jeg vil påpeke hvor viktig det er å forstå hvor verdifull du er. Ikke tro at noen vil styre eller lede bedre enn deg. Det er en LEDER i oss alle, uansett hvem du er. Hvis du tror at du ikke har kvaliteter som skal til for å lede, da undervurderer du deg sjøl og selger deg kort.

Jeg snakker ikke om å være en politiker, for jeg er av den oppfatning, at politikk, det er UTE.

Vi må tenke nytt! Vi må slutte å tro at politikken er noe vi behøver for å lede et land. Vi behøver kun gode ledere, og ingenting annet. Ledere som innehar sunn fornuft og gode hjerter, og et sterkt engasjement til å gjøre noe bra for alle. Men, det betyr også, at ledere må ha god sjølinnsikt og være opptatt av å finne gode løsninger som gagner alle. Ingen skal være glemt. Ingen over og ingen under. En god leder kan gjøre alle oppgaver som folket på gulvet gjør, og setter seg ikke over noen. En god leder har et godt team å sparre med; alle med god sjølinnsikt og et like sterkt engasjement til å gjøre verden et bedre sted å leve i for alle. En god leder elsker andre like mye som seg sjøl!

Trusler og straff, og kontroll av våre medmennesker, er ikke veien å gå. Vi må bygge opp tillit til hverandre, og ta ansvar for både oss sjøl og deretter andre. Da må vi først øve oss på å lede oss sjøl, til vi kan lede andre. Etter mitt vett, er det sånne kvaliteter som behøves i framtia, og det er noe vi alle kan oppnå ved hardt arbeid. Ja, det krever noe av oss, men jeg er hundre prosent sikker på at det er det verdt. Altså; å få innsikt i seg sjøl. Hvor mange jobber med sjølinnsikt i dag? Ikke mange, tipper jeg. Men jeg mener det er det viktigste vi kan gjøre for å vokse som menneske og sjel, og for å være en som bidrar til et godt og velfungerende samfunn, hvor konsumsamfunnet byttes bort med andre og mere nærende verdier. Jeg vender meg altså bort fra politikken, og tenker nytt og annerledes! Det er mitt bidrag til den nye verden som kommer, og jeg er klar til å gjøre mitt!

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *