Hvis jeg sier at bare de vaksinerte døde under spanskesyken; hva sier du da?

Denne informasjonen kommer fra en TGS-artikkel skrevet av Ethan Huff, Natural News (nummer 1079). Jeg vil utfordre spesielt «truthers» syn på vakser, for jeg merker meg at veldig mange bare er imot covid-19 «vakser», men syns det er greit med de som er blitt brukt tidligere. Ethan Huff sier at en av de mest velkjente pandemier fra nyere historie, «faktisk ble forårsaket av de «vaksiner» som ble introdusert for å stoppe den.» Han sammenligner det med Wuhan koronavirus (covid-19) «vaksene» som sprer mer covid.
Det står videre i artikkelen at Dr. Sal Martingano, FICPA, forklarer at det i realiteten var masse-vaksinasjon under spanskesyken som forårsaket at folk døde. Faktisk; de eneste som døde var de som fikk innsprøytningen. Dr. Eleanor McBean, Ph.d. forklarer i sin bok «Vaksinasjon fordømt» (Vaccination condemned) hvordan hun som uvaksinert overlevde spanskesyken. Med boka si hjelper hun andre å se en annen sannhet rundt spanskesyken. McBean skrev også en annen bok som heter «Vaksinasjon… den stille morderen» (Vaccination…The Silent Killer) som utdyper det som ble nevnt i hennes første bok. Bevisene, som hun gir, peker på vaksene og ikke på influensaen.

Spania ble syndebukk for vaksineeksperimenter som ble utført i Kansas!

Spania var det første land i verden som rapporterte en influensa-epidemi i 1918, og endte med å bli syndebukk for det som senere ble kalt for «Spanskesyken.» I realiteten skjedde det første tilfelle av spanskesyken på en militærbase i Kansas hvor de utførte vaksineeksperimenter. Som en forberedelse til første verdenskrig ble et massivt vaksine-eksperiment utført på militære førstegangstjenende menn ved Fort Riley. Testgruppen ble til over sjokkerende 6 millioner menn. Rockefeller Instituttet for medisinsk forskning (Rockefeller Institute for Medical Research) som var nystarta, stod bak det store menneskelige eksperimentet.
Det var ingen «Spanskesyke»; men en bakteriell hjernehinnebetennelse forårsaket av «vaksinene.» Det fant de ut lenge etter krigen da mennene ble obdusert. De døde av vaksine-påført bakteriell hjernehinnebetennelse, og ikke av «Spanskesyken.» Martingano nevner at polio-utbruddet var forårsaket av menneskelagde kjemikalier, og ikke en luftbåren sjukdom.

Bakterie- og virusteorien sitter godt i ryggmargen til de fleste!

Jeg begynte å skrive om plandemien for kanskje et år tilbake, og etter noen måneder forstod jeg at det var noe muffins med bakterie- og virusteorien. Det fikk meg til å undersøke temaet nærmere ved å lese bl.a. Thomas S. Cowans teorier, hvor han påstår at virus ikke er årsaken til sjukdom. Da jeg skrev innlegg om dette, forstod jeg raskt hvor kontroversielt tema dette er. Ikke bare av de som mente at vakser var roten til alt godt, og eneste vei ut av plandemien, men også av mange våkne mennesker. Bakterie- og virusteorien sitter godt spikra i de fleste av oss.
Jeg husker at for flere måneder tilbake, så var det en som utlova en stor pengebelønning til den som kunne bevise at viruset kan isoleres. Det er ingen som har meldt seg, som jeg vet om i alle fall. Jeg er overbevist om at alle virus er menneskeskapt og patentert, og en briljant forretningside av Big Pharma. Det er jo det de er geniale på.
Ideen går ut på at de finner opp et problem, som er viruset. Ved hjelp av mainstream medias propaganda om hvor farlig viruset er, lykkes de å skape en sterk og følelsesmessig reaksjon i oss. Når de så introduserer løsningen, som er vaksen, blir vi takknemlige for at de vil hjelpe med problemet, når det i realiteten er de som har skapt problemet fra begynnelsen av. Sånn har de holdt på i tiår etter tiår, og lyktes i svært stor grad å skape en evigvarende frykt i oss som aldri blir helt borte.

Virusteorien er big business for BigPharma, men ikke for befolkninga!

Så lenge vi er redde for at vi skal bli smitta av et virus, vil de alltid vinne med planene sine. På denne måten er det blitt big business for Big Pharma, men en evigvarende ond sirkel for oss, som hele tiden frykter dette skumle viruset. Jeg er enig med dem som sier at hvis vi skal vi bli virkelig frie, så er vi nødt til å ta et oppgjør med den teorien.
Derfor vil jeg utfordre deg! Ta en kikk på informasjonen, og bøkene som er nevnt her! Grav litt lengre ned i «The rabbit hole» for å se hva du finner! Jeg tror at livet ditt vil bli mye enklere når du vet at det ikke er et virus der ute som kan smitte deg og gjøre deg sjuk.
Kilder:
The 1918 «Spanish flu»: only the vaccinated died:
Did a military experimental vaccine in 1918 kill 50-100 million people blamed as «Spanish flu?:
Spanish flu of 1918 was really a bioterror attack on humanity:
Rockefeller Instituttet:
Bøker av Dr. Eleanor McBean, Ph.d.:

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *