Russiske Janna Johnsen ble sjuk av å bo i Norge!

Da Russland gikk inn i Ukraina, førte det til mye mobbing av russere boende i Norge, som jeg opplevde som uforståelig. Jeg har aldri skjønt hvordan et folkeferd kan lastes for hva politikere gjør, og legger skylda på mainstream media som i stor grad la opp til dette hatet mot russere. Samtidig må hver og en ta ansvar for hvordan de oppfører seg mot andre som er annerledes enn seg sjøl. Hvis flere forstod hvor mye makt mainstream media har til å påvirke folks handlinger, ville kanskje flere tenke sjøl.

For meg ser det ut som at det er mangelen på logikk og forstand som muliggjør mobbing av russere. Det gjør meg umåtelig trist å tenke på at russere ikke kan bo i Norge uten å bli hetsa, som Janna Johnsen opplevde i mange år. Nå har hun flytta tilbake til St. Petersburg, og trives bedre der.

Er det ikke rart:

– at du blir mere akseptert hvis du støtter PRIDE-IDEOLOGIEN enn å være russisk?

– at selv om du har en fems års utdannelse innen psykologi, pedagogikk og engelsk, og kan flytende norsk, så får du allikevel ikke jobb som tilsvarer dine kvalifikasjoner og evner?

– at i Russland blir byråkrater og politikere fengsla om de driver med korrupsjon, men her i Norge slipper dem unna?

– at ytringsfriheten i Russland er bedre enn i Norge? Nå nylig oppfordra PST nordmenn til å angi dem som er kritiske til strømprisene, for å beskytte befolkninga mot mulige terrorister. Du er altså en mulig terrorist når du klager på strømprisene.

– at Jannas forsøk på å publisere artikler for å nyansere bildet om Russland i norsk presse ble kun det: Et forsøk! For mainstream media er ikke interessert i at bildet skal nyanseres. På denne måten kan de legge skylda på Russland og Putin hver gang noe ikke fungerer i Norge, som høye strøm- og bensinpriser. Trist nok, er det mange nordmenn som virkelig tror at det er Russland sin feil, takket være ensidig vinkling i mainstream media.

Jeg er ikke russer, men jeg kan allikevel relatere meg til Janna. Hun føler seg som en fremmed i et annet land, som er naturlig, men forsterkes da hun ikke blir akseptert som den hun er. Jeg føler meg fremmed i hjemlandet mitt, Norge, og jeg vet det er flere som meg. Takket være at jeg har møtt på likesinnede som er akkurat som meg, så føles det noe annerledes i dag.

Janna kan lære oss noe om hvordan vi er som medmennesker, og hvordan vi kan forbedre vår evne til å være tolerante, og ikke minst stole mere på vår egen indre viten og kunnskap, vårt hjerte, vår intuisjon, vårt høyere selv, enn å overlate hva vi skal tro og hvem vi skal være snille/slemme mot til mainstream media. Vi må ikke fortsette å la norsk presse bestemme over oss på den måten. Nok er nok! La evolusjonen få utfolde seg naturlig i møte med de utfordringene vi møter på, og la oss ikke drive heksejakt på mennesker som ikke er som oss sjøl. Akkurat som Johanne Nielsdatter i Kvæfjord, Troms, opplevde, da hun ble brent som heks på bålet i 1695.

Jeg tror ikke at mennesker blir født slemme eller ondskapsfulle, men evner å føle omsorg for sine medmennesker. Derfor vet jeg at når Janna blir mobba for å være russer, så handler det om indoktrinering gjennom spesielt utdanning, og medias makt til å hjernevaske oss til å tro at russere er våre fiender. Hvis vi kan huske hvem vi er, og forhindre at MSM får så mye makt over oss, vil det være et bedre utgangspunkt til å danne egne, selvstendige tanker om hvem russere egentlig er for oss, eller aller helst bare Janna. Hvis vi kan legge fra oss behovet for å kategorisere hverandre inn i bokser, som er en måte å kontrollere andre på, vil vi ha mye større forutsetninger for å skape tillitvekkende relasjoner.

Husk at MSM er opptatt av å splitte oss, å skape frykt i oss, ved å bombardere oss med klimatrusler, plandemier, kriger, terror. Er det ikke det ene, så er det gjerne det andre. Merkelig nok ble det slutt på covid-19 i februar. Hvor i alle dager ble det av det farlige viruset? Men det er en plan bak alt dette. «Alt er planlagt og tilrettelagt,» som Egon fra Olsenbanden alltid sa. Etter covid-19 kom krigen i Ukraina. Det er sånn de opererer, med hensikt, for å skremme oss. Når det ene skrekkscenarioet er over, så står de klar med et nytt, for å aldri la oss få tid til å reflektere over hva de holder på med.

Jeg tror at 76 000 kroner i lønnsøkning pluss 3,5 måneds ferie for politikere, og Støres varsler om trangere økonomi for oss, er en alvorlig vekker for mange som ikke har sett det sanne ansiktet på dem som styrer dette landet. Den narsissistiske personlighetsforstyrrede politikerklanen viser en sjokkerende mangel på empati for folks hverdag. De kan gjøre noe med det, men de velger istedenfor å bli rikere på vår bekostning. En større forakt for oss skal man lete lenge etter.

Det er disse menneskene, og i stor grad mainstream media, som oppfordrer oss til å hate russere! Det tok få dager før invasjonen av Ukraina begynte til ulike særforbund startet med å utestenge russiske og hviterussiske utøvere fra sine konkurranser, i tillegg til den olympiske komite. Putin har kritisert sportsverdenen for absurde sanksjoner i internasjonal idrett, og det er akkurat det det er: Absurd! I tillegg blir russiske barn mobba i skolegården. Fra hvem lærer de at de skal hate sine russiske venner? Fra hvem lærer de at PRIDE er normalt, mens å være russisk er feil?

På mange måter føler jeg at jeg befinner meg i Absurdistan, fordi det er så mye som ikke henger på greip. For meg er det såre enkelt: Alle mennesker har verdi uansett om de er svarte, hvite, russiske, norske, eller hva som helst annet. Når vi ser forbi alt det som stopper oss fra å se hvem vi er, så er vi alle sårbare individer som vil elskes for den vi er. Vi er alle brødre og søstre i ånden. Det var ikke rom for Janna i Norge. Vi kan bedre enn det! La oss vise medmenneskelighet for hverandre uansett hvor vi kommer fra! Ikke la MSM styre hvordan du skal tenke og handle!

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *