Er Norge et krigshissende land?

Mye tyder på at Norge ikke har vært opptatt av fredsbringende tiltak de siste årene. Jeg skal innrømme at jeg ikke har fulgt noe særlig med på politikken vår, iallefall til for et år tilbake. Siden har jeg satt meg en del inn i hva som foregår her til lands, og det er ikke lystige saker akkurat. Spesielt er jeg forundret over at jeg ikke har fått med meg hva våre politikere holder på med; men samtidig har jeg også lært hvor lett det er å bli hjernevaska av mainstream media til å tro akkurat hva de ønsker at vi skal tro.

I flere tiår har jeg vært av den oppfatning at Norge er et godt land, som bryr seg om sine innbyggere, i tillegg til å jobbe med fredsarbeid; jmf. å ha bl.a. delt ut Nobels fredspris i Oslo rådhus hvert år siden 1990. Min naivitet har narret meg inn i en enorm begrepsfelle, hvor jeg automatisk har oppfattet ordet «fredspris» som en pris til mennesker som jobber 24/7 for å opprettholde fred blant mennesker og land. Så feil kunne jeg altså ta.

Alfred Nobel, som opprettet fredsprisen i sitt testamente den 27. november 1895, stilte tre krav til fredsprisvinnerne. Det var kun nødvendig å oppfylle ett av dem. Disse kravene var følgende:

  • Reduksjon av militærstyrker
  • Arrangering av fredskongresser
  • Nasjonens forbrødring (Nobelkomiteen har valgt å tolke dette kravet vidt)

Det er mange av fredsprisvinnerne som har vært omstridte. Jurister og Nobelfamilien har hevded at testamentet ikke er blitt fulgt. Som jeg oppfatter det er Nobels fredspris blitt misbrukt for å fremme andre interesser enn fredsarbeid, hvilke kan tyde på at våre politikere ikke har rent mel i posen. Jeg mener bombingen i Libya, og nå konflikten i Ukraina, hvor våre «folkevalgte» (en vits at de er valgt av oss) klapper bejaende til Zelenskijs bønn om å sende våpen, tydelig viser både hva og hvem de støtter.

Når de uten å nøle kneler for Zelenskijs jammer om hjelp mot Russland, gir de skarpe signaler om å fortsette en allerede betent situasjon mellom Russland og nazistene i Ukraina, som skader befolkningen i Ukraina ytterligere. Det var NATO med Jens Stoltenberg i spissen som la opp til denne konflikten ved å bryte en lovnad mot å ikke ekspandere mere østover. I åtte år siden 2014 har den ukrainiske regjeringen ved hjelp av azov-bataljonen, leiesoldater fra ulike land, og NATO, ført krig mot den russiske befolkningen i Ukraina i et forsøk på å utradere alt som smaker og lukter av russisk.

De har drept og påført befolkningen ufattelige lidelser. Russland har ikke vært i stand til å hjelpe sine brødre, og jeg kan bare lure på hvilken sorg det har påført dem over tid. Khazar-mafiaen har rett og slett hatt for stor makt, men etter at Trump vant valget i 2020 (nei, det var ikke Joe Biden) ble mye endret til det bedre. Det er mange som tror på devolusjon-teorien, deriblant meg, hvor han har vært øverste kommanderende i den militære Alliansen i USA. Joe Biden er bare en puppet uten makt.

Trump begynte å rydde opp i sumpen (derav uttrykket «drain the swamp») da han kom til makten i 2017. Jeg refererer også til kabalen, som også er blitt brukt i mainstream media i det siste; iallefall i USA. Her til lands insisterer MSM å holde på «fake news» narrativet. Jeg mener at mange av Norges journalister har sveket landet og sine medmennesker med renter, siden det alltid dreier seg om penger. De har latt seg selge, og har mistet sjela og sin integritet på veien. Desverre kan det se ut som om Norge er et av de verste landene med den største korrupsjonen, som ikke bryr seg nevneverdig om hvordan Norge og nordmenn har det.

Krig er lukrativt for veldig mange ved salg av våpen. Jeg har hørt at alle terrorangrep er falske flagg, og utført av CIA. Det gir mening, for jeg tror ikke krig kommer naturlig. Vi er ikke født til å krige mot hverandre, men til å finne mere fredelige løsninger på uenigheter. De ansvarlige har lykkes med å skape motsetninger mellom ulike grupper av mennesker i mange hundre, og mest trolig tusener av år, ved å arrangere terrorangrep. Ved å lage kaos kan de presentere oss løsningen for hvordan vi skal føle oss trygge, og på den måten har de greidd å innføre mere overvåkning og dermed større kontroll av befolkningen, som hele tiden har vært deres mål.

De har misbrukt vår tillit, og tråkket på våre rettigheter altfor lenge. Det er på tide å ta tilbake kraften vår, ved å stå imot manipulasjonen deres. La oss avsløre dem for hvem de er, og gi slipp på avhengigheten av å bli styrt av en autoritær makt. Vi behøver dem slettes ikke. Ved å fokusere på hva vi kan gjøre indviduelt, vil vi kunne påvirke kollektivet i riktig retning. Spesielt er det viktig å være sann og oppriktig mot deg sjøl, og andre. Vi må utradere behovet for å slåss mot naboen, og fokusere mere på hvordan vi skal leve med hverandre på en fredelig måte.

La freden komme til deg, og så til dine medmennesker!

 

 

 

Kilder:

https://no.wikipedia.org/wiki/Nobels_fredspris

https://no.wikipedia.org/wiki/Nobel

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *