Alliansen kjemper for å frigjøre menneskeheten

Dette er overskriften til et innlegg skrevet av Dianne Marshall den 6. april 2022. Alliansen er ei gruppe med innflytelesesrike mennesker som har bestemt seg for å samarbeide for å frigjøre menneskeheten for Khazar mafiaen, eller Kabalen, som de også kalles. De heter Bin Salman, Putin, Trump, Xi, Modi, Bolsonaro og Kim. Bilder av dem under:

Hva disse menneskene gjorde før de ble en del av Alliansen, det vet jeg ikke. Men i dag tilhører de en mektig og kraftfull gruppe som vil redde menneskeheten fra å gå under; som jeg er overbevist ville ha skjedd hvis det ikke hadde vært for spesielt Donald J. Trump.

En gang i tia ble også jeg lurt av mainstream media til å tro at han ikke var et godt menneske. MSM har ikke gjort annet enn å hetse og mobbe han i flere tiår nå, men allikevel så er han ikke blitt knekt. Snarere tvert imot så opplever jeg han som en bauta, og han har utvilsomt hjelp fra universet, fra extraterrestials. Jeg tror ikke han ville ha levd i dag uten deres hjelp. Han er blitt målretta så mange ganger, men til tross for utallige angrep, lever han fortsatt.

Det var meningen at vi skulle seire denne gangen. Det sies at det har vært mange resett hvor vi tapte kampen mot kabalen, deriblant Atlantis. Etter en healing seanse for mange tiår tilbake, fikk jeg en visjon av meg sjøl i vannet da Atlantis dukket under. Det er det eneste jeg husker fra mine tidligere liv, men snart vil vi alle huske hvem vi er. Det kommer en tid da vi vil erindre at vi er guddommelige skapninger som er udødelige. Mange av oss er Pleiadian «starseeds.,» som betyr at vi kommer fra stjernene. Vi inkarnerer til 3D (3 dimensjon) for å erfare oss sjøl, for å oppleve motsetninger som kjærlighet og hat, sinne og ro, depresjon og lykke, sorg og glede osv. osv. Det er bare i 3D vi kan erfare følelser som dette, for de finnes ikke i 5D.

The Great Awakening handler om å stige opp til 5D, til et sted hvor det ikke finnes polariteter, bare kjærlighet til hverandre. Charlotta Rexmark snakker om dette i sine videoer. Jeg legger ved en så jeg i går, den 20. april 2022, hvor 5D blir nevnt:

https://www.youtube.com/watch?v=SYVnYPz7nBY

Jeg opplever Charlotta som et ærlig og oppriktig menneske, som har mye kunnskaper om både 3D og 5D. Det kan se ut som om hun kanaliserer, men jeg vet ikke hvem hun får informasjonen fra. Hun har laget mange videoer, men jeg rekker ikke å se de hun har produsert tidligere. Derfor vet jeg ikke hvem hun kanaliserer, men det er uansett svært interessant å følge henne.

Jeg vil også anbefale Lorie Ladd, som hjelper oss til å sette ord på hva vi opplever under oppstigningen. Det er bare å søke henne opp på You Tube. Jeg legger ved hennes siste video:

https://www.youtube.com/watch?v=6c77dGAiJ5k

Samtidig som jeg kjenner det i alle bein i kroppen min, i hjertet mitt og sjela mi, at det er The Great Awakening som farer som en farsott over kloden, så oppleves det tungt at vi i Norge er så trege med å våkne til sannheten om oss sjøl. I tillegg er jeg sliten av de mange «Solar Flash,» som rammer både planeten og oss i stor grad. Som jeg har forstått det foregår det en oppgradering av både moder Gaia og oss mennesker. Vi er bl.a. på vei fra å være en karbon kropp til å bli en krystall kropp, noe som vil ta tid. Dette er noe Charlotta snakker om. Hun nevner et tidsspenn på 10 år, men jeg er åpen for at det kan skje fortere enn det. Oppgraderingen handler også om at vi øker energifrekvensene våre, og her får vi hjelp fra extraterrestials. Vårt DNA vil endres, men jeg vet ikke på hvilken måte. Her anbefaler jeg å følge Charlotta eller andre som informerer om dette. En annen You tube kanal jeg har begynt å følge heter: The Truth Can Change Your Life. Legger ved en video hvor de prater om DNA oppgradering:

https://www.youtube.com/watch?v=ZlAkFo36YZI

Det er masse spennende som skjer nå, men jeg opplever det mest på Internett. Jeg gleder meg til vi kan se mere bevis på de positive endringene som det rapporteres om av mange kilder på Telegram, som f.eks. implementering av QFS (Quantum Financial System), kræsj av FIAT systemet, MSM som begynner å fortelle sannheten om det som foregår ute i verden osv. osv. Da tenker jeg spesielt på Norge, hvor det kan se ut som om oppvåkningen foregår i et musetempo. Jeg kan se mange positive og oppløftende endringer andre steder i verden, men ikke så mye her hjemme. Bl.a. har jeg hørt at 40 000 studenter i USA har fått ettergitt gjelda si, som er fantastisk. Gleder meg til sånt skjer i Norge også. Her er en video hvor Nicholas Veniamin og Michelle Fielding snakker om nesara og «The Golden Age:»

Jeg begynte med å snakke om Alliansen, og vil avslutte med dem. Min takknemlighet for jobben de har gjort med å renske ut de onde kreftene, eller «drain the swamp» som de kaller det på engelsk, er overveldende. At jeg valgte å være her i denne tia (tror vi planlegger før vi fødes inn i en ny kropp), var i begynnelsen av min oppvåkning svært belastende på så mange måter. Det har vært et mareritt å være vitne til sannheten om hva som skjer i verden, og spesielt hvor barn er involvert. Jeg er fortsatt ikke helt ferdig med å heale meg sjøl, men jeg kan se at det vil bli en ende på det etterhvert.

Jeg ønsker deg alt godt nå framover uansett hvem du er. Er du fersk til alt dette nye, så bruk god til å sette deg inn i all informasjonen. Bruk din intuisjon og ditt hjerte når du velger hva du vil se!

May the source be with you, my friend.

Kilde:

The Alliance Is Fighting To Free Humanity!

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *