Hva er det som betyr mest for deg?

Har du tenkt over hvorfor du står opp hver eneste dag? Eller er det noe som skjer på autopilot?

Jeg elsker våren, når alt i naturen våkner til liv igjen. Det er blomster som kommer tilbake år etter år på akkurat samme sted som året før. De popper opp og masserer de visuelle sansene våre. Frøene på trærne knopper, og får blader. Det brune gresset endrer seg gradvis til grønt. En doven humle surrer rett utenfor. Den vakre sommerfuglen jeg så i går sitter fortsatt brent i minnet mitt. Til og med det lille, svarte insektet (vet ikke hva det var) som jeg fant i vasken er nydelig, selv om jeg er litt redd for dem.

Hver dag tar jeg meg en tur ut i hagen for å se på mirakelet, fordi naturen er viktig for meg. Det gjør noe godt for meg, og jeg elsker å være en del av det. Når blomster og knopper kan komme tilbake år etter år uansett hvordan resten av verden er, da signaliserer det håp for verden.

Vi behøver å tro på det gode, på glede, kjærlighet og håp, spesielt i disse tider, når mange av oss har mistet troen på at det finnes en fremtid. Det starter med å være mere bevisst og oppmerksom på det vi har i dag, istedenfor å være opptatt av det vi ikke har eller det som kan true vår eksistens. Det innebærer risiko å være en del av livet, og vi vil alltid face utfordringer. Spørsmålet er hvordan vi vil leve. Hva ønsker vi skal stå på vår gravsten når vi en dag ikke eksisterer lenger? Hva vil stå på din gravsten? Hva vil du bli husket for? Hva vil du andre skal huske om deg?

Hvis du tenker på at det eneste som eksisterer akkurat nå, er øyeblikket, så er det det eneste vi har. Vi vet ingenting om fremtiden, men en ting er sikkert, og det er at vi skaper fremtiden. Du kan skape din egen fremtid ved å tenke over hva som virkelig betyr noe for deg.

Akkurat som naturen så er også vi mirakler. Tenk over hva kroppen din gjør for deg. Hver eneste minutt, hvert eneste sekund, puster den for deg. Du behøver ikke å si til den at den skal gjøre det. Det er et mirakel, akkurat som du er. Du er et levende mirakel, og en gave til verden. Du betyr alt, og verden trenger deg. Det du skaper er av betydning, både for deg selv og andre, og verden.

Hvis du sliter med følelser av mindreverdighet, dårlig selvfølelse, utilstrekkelighet, redsel/frykt for å bli avvist, og du tror at du ikke betyr noe, så kan jeg hjelpe deg med det. Jeg kan hjelpe deg til å se det fantastiske mennesket du er.

Ta kontakt på telefon 47011083 eller send en mail til coaching@toveloeken.com. Du kan også ta kontakt via kontaktskjemaet på siden min:

Jeg gleder meg til å være din Coach og Mentor.

About Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *