50 år gammel mann «identifiserer» seg som ei tenåringsjente

Jeg ble nesten stum da jeg hørte om denne 50 år gamle mannen. Han heter Nicholas Cepeda, «identifiserer» seg som ei tenåringsjente, og konkurrerer med jenter fra 13 – 17 år i svømmeklubber i Canada. Det aller verste er at han også bruker jentegarderoben!!! Creepy type dette. Han liker oppmerksomheten, så lenge den bygger opp under den mentale lidelsen hans, men ikke den han fikk fra Rebel News, som anklager han for å være pervers.

Transkjønnede har fått en egen klasse, hvor de kan konkurrere mot hverandre, men det bryr han seg ikke noe om. World Aquatics har forskrifter, som sier at hvis transkjønnede skiftet kjønn etter puberteten, så kan de ikke konkurrere med motsatt kjønn. Det betyr at den 50 år gamle mannen bryter forskriftene, men de som driver svømmeklubben ser ikke ut til å bry seg nevneverdig med det. Tvert imot så ringte de politiet for å kvitte seg med journalisten i Rebel News, fordi han påpekte at de bryter reglene.

Journalisten ble bedt om å ikke filme i svømmehallen, av noen som ikke ville identifisere seg, selv om det var mange andre som filmet. Journalisten ringte også politiet, på grunn av klare brudd på forskriften og ikke minst en 50 år gammel mann som skifter med jenter i garderoben. Man skulle jo tro at det var noe politiet kunne være interessert i å håndheve, men etter en time var det fortsatt ingen politi på stedet. Jeg tipper at politiet mest trolig kjenner til hva som skjedde i svømmehallen, og vil bare overse alt sammen. Sikkert ikke første gangen det skjer heller. De overser regelbrudd og viser null interesse i å beskytte jenters klare rettigheter.

Seinere, da journalisten forsøkte å stille spørsmål til den 50 år gamle svømmeren, løp han ut døren og var ikke særlig villig til å svare. Han oppførte seg som om det var journalisten som gjorde noe galt, akkurat som arrangørene av svømmekonkurransen, som ringte politiet for å få han fjernet.

What a fucking crazy world we live in!

Jeg mener at oppførselen til både Nicholas Cepeda og arrangørene av svømmeklubben, som faktisk bryter forskriftene, er hinsides. Kvinners rom må beskyttes mot de som søker å invadere tradisjonelle kvinnelige områder. Vi kan ikke la dette bli den den nye normalen.

Ikke minst er det hoderystende at familiene til jentene som deltar i svømmekonkurransen ikke reagerer på at en 50 gammel mann skifter i samme garderobe som jentene deres. De burda ha kasta han ut, og sagt at nok er nok. Hva er det som skjer med folk når de godtar sånn atferd? Det er ikke normalt. Det er et overgrep mot jenter, og de voksne burde stå opp for dem, og oppføre seg som at de faktisk bryr seg. Når de ikke reagerer, vil det gå utover jentene, som føler seg utrygge ved at de ikke blir tilstrekkelig beskyttet. Det burde ikke være slik. Vi må slutte å nøre opp under folks vrangforestillinger og mentale lidelser, og si ifra når de går over grenser som ikke kan aksepteres!

Noen burde være voksen nok å si ifra til den 50 år gamle mannen, at hans oppførsel ikke er akseptabel, istedenfor å gi signaler om at det han gjør er helt innafor. Det er ikke det.

Rebel News har en underskriftskampanje på gang som heter:

Petition: Protect Female Spaces. Women’s spaces must be protected from those seeking to invade traditionally female areas. Please sign here to demand our politicians listen up and take action!

For å signere klikker du på bildet under. Sjekk til høyre når du kommer til nettsiden!

 

Kilde:

https://www.rebelnews.com/nicholas_cepeda_melody_wiseheart_competes_girls_swimming_competition_barrie_ontario

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *