Når vanlig norsk folkeskikk må vike for å unngå å krenke

Nei, vi kan ikke akseptere at skolegutter med muslimske foreldre nekter å ta kvinnelige rektorer i hånden! Under skoleavslutningen på en ungdomsskole i Oslo var det en gutt fra 10 klasse som nektet å ta rektor i hånden når han skulle motta vitnemål, og flere i salen ropte; «haram!» På Wikipedia blir det oversatt til «Et arabisk ord brukt i Islam om alt som er forbudt, urent eller forkastelig.»

Rektoren reagerte ved å si at sånn kan vi ikke ha det, og at det er foreldrene til guttene som må ta tak i dette, noe som jeg personlig oppfatter som en svært sunn reaksjon. Men, Utdanningsetaten var ikke enige med hverken henne eller meg, og mente at hun gikk for langt. De tvang rektoren til å komme med en beklagelse, og signaliserer på denne måten at norske kvinner skal underordne seg muslimske skikker for å respektere deres kultur. At gutten var respektløs overfor henne, er visstnok underordet.

Med dette viser Utdanningsetaten at muslimske gutter ikke er pålagt å lære og følge vanlig norsk folkeskikk, og at den muslimske kulturen er viktigere enn den norske.

I tillegg til at Utdanningsetaten påla den kvinnelige rektoren til å beklage ordbruken på skoleavslutningen, ble hun hetset på TikTok, hvor hendelsen ble sett av hundretusener. Kommentarfeltet var sprengt med stygge kommentarer om rektorens rasistiske oppførsel, hvor hun ble gjenstand for en slags moderne gapestokk. Det er altså rasistisk å be muslimske gutter om å vise vanlig norsk folkeskikk. Fy skam på henne som ansvarlig gjør muslimske foreldre. Sånn kan vi jo ikke ha det. At kvinnelige rektorer ber muslimske fedre om å oppdra sine gutter etter norske skikker, er helt uhørt og helt uakseptabelt.

Fra spøk til alvor. Dette er ikke bare et manglende håndtrykk, men et varsel om hvor lett det er blitt for en minoritet å legge press på staten ved å bruke rasistkortet og krenkekortet. Denne hendelsen viser at vi beveger oss inn i et farlig farvann, men dessverre har jeg sett de samme tendensene til å føye oss etter muslimsk kultur over en lengre periode nå.

Hvor er vi på vei når Utdanningsetaten tillater at en kvinnelig rektor blir behandlet på denne måten? Hva slags signaler gir de muslimske gutter og fedre? Er det tegn på at vi kan vente oss svenske tilstander, fordi vi ikke kan krenke muslimer?

For noen uker tilbake var det en fotballkamp mellom to guttelag i Oslo området, hvor de fleste var innvandrere, som endte med en slåsskamp mellom noen gutter. Det ble tilført slag og spark. Ingen voksen stod på sidelinjen og sørget for «Fair play.» Hva lærer disse guttene? At det er greit med vold?

På bussen hører muslimske bussjåfører på Koranen, mens en norsk bussjåfør som spilte kristen musikk ble sparket av sine overordnede. Det er greit med Koranen, men kristne sanger er altså ikke innafor?

Og på Egertorget, like ved Stortinget der våre politikere holder til, står det to norske menn og deler ut Koranen gratis. De promoterer slagord som, at «Jesus er muslim» og «Muhammed er den eneste profeten.» Den politiske agendaen; islamisering av Norge og innføring av sharia-loven, er fullt synlig. De får lov til å fremme sin agenda på Karl Johan, den mest besøkte gaten i Oslo.

Vil politikerne at også norske jenter/kvinner begynner med hijab og burka og dekker seg til, for ikke å krenke muslimske gutter/menns seksuelle syn på kvinner? Er det dit vi er på vei? Vil de at norske kvinner skal akseptere at de er underordnet muslimske gutter/menn? Utdanningsetaten kviet seg i alle fall ikke for å ydmyke den kvinnelige rektoren, og de tillot at hun ble grovt hetset på sosiale medier. Hva blir det neste?

Det er en tragisk realitet at i mange land blir kvinner angrepet fordi de ikke bruker hijab. Jeg har i den seinere tid lest om «The Rape Game» Taharrush, som handler om en stor gruppe arabiske menn som omgir offeret sitt, vanligvis en vestlig kvinne eller en kvinne med vestlig stil, og deretter blir kvinnene utsatt for seksuelle overgrep.

Her er hvordan det gjøres: De omgir offeret i sirkler. Mennene i den indre sirkelen er de som fysisk misbruker kvinnen, den neste sirkelen er tilskuerne, mens den tredje sirkelens oppgave er å distrahere og avlede oppmerksomheten til det som skjer. Kvinnene blir mobbet, og utsatt for lettere seksuelle overgrep og gjengvoldtekt. De drar av henne klærne, stikker fingrene i ulike kroppsåpninger og de voldtar henne. Under den egyptiske revolusjonen i 2011 i urolighetene på Tahrir plassen, ble egyptiske kvinner og i noen tilfeller utenlandske kvinnelige journalister omringet av grupper av menn, befølt med seksuelle hensikter, delvis kledd av, avkledd og gjengvoldtatt. CBS-reporter Lara Logan var en av kvinnene som ble angrepet, og hun ble et av de første kjente tilfellene av «Taharrush» som ble rapportert.

Det tyske føderale kriminalpolitiet, BKA, informerer om at det arabiske «The Rape Game» har etablert seg i Europa. Dette sier den tyske avisen Die Welt. I tillegg til hendelser i Køln, har politiet i Berlin, Bielefeld, Frankfurt, Düsseldorf, og Stuttgart rapportert om lignende hendelser. Politiet i Wien og Salzburg i Østerrike, og Zurich i Sveits har også slått alarm om lignende masseovergrep mot kvinner fra nyankomne arabiske migranter. Det har også skjedd i Sverige og Finland på nyttårsaften.

Disse mennene ser ut til å tro at de har seksuelle rettigheter til enhver vestlig jente/kvinne som ikke dekker seg til med hijab, og de kvier seg ikke for å bruke makt mot dem.

Det som skjedde med den kvinnelige rektoren, er et kraftig varsel om hva som foregår i vårt samfunn i dag. Hvis dette får lov til å fortsette, vil norske kvinner bli utsatt for verre ting, som f.eks. våre nabokvinner i Sverige og Finland? Jeg må ærlig innrømme at tilliten til myndighetene skrumper inn for hver eneste dag som går. Å være politisk korrekt ser ut til å være viktigere enn å beskytte sine innbyggere. Men, jeg har en plan. Når islamistene har tatt over her, da blir det sikkert god plass der de kom fra. Blir du med?

 

Kilde:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3395390/The-Arabic-gang-rape-Taharrush-phenomenon-sees-women-surrounded-groups-men-crowds-sexually-assaulted-spread-Europe.html

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *