Transideologiens tragiske inngripen i kvinneidretten!

Heisan venner! Jeg håper dere har hatt en fin påske, sånn at dere har overskudd til hverdagen. For min egen del så har jeg reflektert over både det ene og det andre samfunnsaktuelle temaet, og i dag vil jeg dele min tanker om transideologiens inngripen i spesielt kvinnelige idretter. Det er ikke tvil om at noen med sterke kapitalistiske krefter står bak innføringen av transkvinner i kvinneidretten, som er en stor del av den absurde woke-kulturen vi er så heldige å bli belemret med overalt i samfunnet vårt.

For de som er motstandere av transkvinner i kvinneidrett, blir de møtt med begrunnelsen av at det vil være ekskluderende å utelate transkvinner; som er et helt klart og tydelig woke-argument hvor de gjør seg til offer og får folk til å synes synd på dem ved absurde begrunnelser og fravær av rene fakta. De ser helt bort fra de åpenbare biologiske forskjellene kvinner og menn har, som at menn er fysisk sterkere enn kvinner ved å produsere testosteron i kroppen. Bl.a. NCAA, National Collegiate Athletic Association (NCAA er et forbund som organiserer sport på college- og universitetsnivå i USA), mener at ved å innta testosteron undertrykkende midler i et år, er transkvinner nå kvalifiserte til å delta i kvinneidrett. Mere absurd kan det vel ikke bli.

I den sammenheng oppdaget jeg Riley Gaines, som har vært stor innen svømmeidretten på college- og universitetsnivå i USA (rileygaines.com). Hun er siden blitt en talskvinne for å opplyse om virkningene av å tillate transkvinner i collegesport, og spesielt en hendelse fikk henne til å forstå hvor galt dette bar av sted.

Lia Thomas er blitt kjent som transkvinnen som sluttet å konkurrere mot menn og begynte å konkurrere mot kvinner istedenfor, etter å ha tatt testosteron undertrykkende midler i et år. Først vant Lia Thomas 500-yard fristil i NCAA’s divisjon 1 i det kvinnelige mesterskapet i Atlanta, og deretter delte hun 5 plassen med Riley Gaines i 200-yard fristil finalen. Gjett hvem som ikke fikk trofe? Jo, det var Riley Gaines, som fikk trofeet i posten, mens Lia Thomas mottok trofeet under medaljeutdelingen. Riley Gaines har fortalt til media, at det handler ikke om trofeet i seg sjøl, men at hun ble tilsidesatt av en transkvinne i en idrett som burde vært bare for kvinner.

Etter denne erfaringen, bestemte Riley Gaines seg for å snakke ut om hvor galt det er å tillate transkvinner i kvinneidretten, og jeg støtter henne fullt og helt. Det bærer rett og slett galt av sted når noen mener det er helt normalt at menn bare kan bestemme seg for å være ei kvinne ved å innta testosteron, og deretter delta i kvinneidretter sånn uten videre. Jeg sier det rett ut; transkvinner har ingenting i kvinneidretten å gjøre. De hører hjemme i mannsidretter, fordi de er født som gutter. Kall meg gjerne transfobisk eller fordømmende og diskriminerende, men jeg mener mitt synspunkt handler om sunn fornuft og rene fakta. La oss få tilbake den sunne fornuften i kvinneidretter!

Mest trolig er Lia Thomas blitt et offer i innføring av transideologien i kvinneidretten. Jeg tror ikke mange menn ville synes det var greit å konkurrere mot kvinner uten å føle seg beklemt av det.

Når jeg først er i gang, innrømmer jeg at jeg savner at folk våger å si hva de mener om absurde ting som foregår i samfunnet vårt. Det er ikke nødvendig å demonstrere i gatene, tenker jeg, men å være klar på hvor man står når man diskuterer med venner, familie og andre man skulle kunne ha en samtale med i hverdagen. Å ikke være redd for å si hva du mener, er en kvalitet som jeg setter utrolig stor pris på. Hvis du våger å møte redselen i deg for å bli avvist for dine meninger, så er det noe du vil vokse på. Ikke for enhver pris, men for å vise hvem du er. For å være tydelig i hvor du står. For ikke å være et menneske som holder deg sjøl nede, fordi du ikke våger å kjenne på styrken og lyset du har inni deg.

Du behøver ikke å være en Riley Gaines. Det holder å være deg sjøl; et menneske som er stolt av deg sjøl og din evne til å være et deltagende menneske i samfunnet. Hvem er du hvis du aldri sier noe om hva du sitter inne med? Hvis du aldri gjør noe av det du egentlig brenner etter å gjøre? Du behøver ikke å bruke ord engang, men du må handle ut ifra hva du ønsker å fokusere på. Du behøver ikke å delta i diskusjoner engang, men det holder ikke å ikke gjøre noen ting.

Som et medmenneske, så vil jeg at du deltar på en eller annen måte, fordi du har noe som er viktig for verden. Hvis ikke du deltar så vil dette fine du har inni deg gå tapt, og det er bare trist.

Derfor oppfordrer jeg alle til å bli mere synlige. Ikke i bokstavelig forstand, men å utfordre deg sjøl på hva du er redd for. Det å være åpen og ærlig mot deg sjøl på hva som skremmer deg. På den måten vokser du og får nye erfaringer. Spesielt tenker jeg på å utvide bevisstheten for hvem du er; ei sjel i en menneskekropp. Du er så mye mere enn du tror.

Med disse velmente ordene ønsker jeg deg ei fin uke! Take care!

 

Kilder:

rileygaines.com

https://www.swimmingworldmagazine.com/news/riley-gaines-i-left-there-with-no-trophy-after-tie-with-lia-thomas-kentucky-standout-disappointed-with-ncaa/

https://www.washingtontimes.com/news/2022/apr/14/kentuckys-riley-gaines-makes-splash-blasting-unfai/

 

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *