Hvem er det som skal beskytte oss mot politiet?

Det er direkte flaut å se hvordan norsk politi oppfører seg, spesielt etter den siste hendelsen i Kongsberg. Jeg trodde det var politiets oppgave å opprettholde lov og orden, men i det tilfelle er det dem som lager bråk. Politibetjenten som slår ungdommen, klarer ikke å la være å bli provosert. Jeg vet ikke hva gutten eventuelt har sagt, eller om han sa noe i det hele tatt, men jeg vet såpass, at en politibetjent skal tåle det; hvis han er en solid politimann, hvilket han visste med fulle at han ikke er.

Og hva så med de andre politibetjentene som forsvarer han som ligger over gutten og slår og slår og slår? De viser hundre prosent lojalitet til sine kolleger, og lar han denge løs på en forsvarsløs gutt, mens de jobber febrilsk for å holde unna de andre kameratene som vil hjelpe kompisen sin som ligger på asfalten og får det ene slaget etter det andre i hodet. Jeg har sett bilder av gutten i ettertid, hvor han er både gul, blå og rød på siden av hodet. Det ser helt forferdelig ut.

Jeg kjenner at jeg blir opprørt av at vi har et politi som får lov av ledelsen til å skade folk de møter tilfeldig på i tjenesten. Det er urovekkende som bare det, og jeg vet også at det ikke er første gang dette har skjedd. Så lenge politiet ikke behøver å bruke kamera på seg, som kan vise hva de gjør i en situasjon med publikum, så vil dette fortsette å skje. De legger faktisk opp til at det kan skje. Nå hører jeg at de også har fått et nytt våpen de kan bruke mot oss, et elektrosjokk våpen, som skal være på andre siden av der hvor pistolen er.

De bevæpner seg altså mer og mer, men kamera skal de ikke ha. Spesialenheten vil som vanlig ikke svare på spørsmål, for å dekke over for seg og sine innad i politiet. Det er betimelig å spørre om det i det hele tatt er noen i politiet som er interessert i å gjøre jobben sin; å opprettholde lov og orden og beskytte befolkninga fra å bli skada. De viser dessverre så tydelig at jobb-beskrivelsen ikke handler om akkurat det, men om å kontrollere de mest brysomme sånn at regjeringa og makten bak makten får fritt leide til å gjennomføre woke-politikken sin.

Jeg kommer til å holde meg langt unna betjenter i uniform, og spesielt de som bærer både elektrosjokkvåpen og pistol. Det er trist, men jeg stoler altså ikke på noen av dem. Kommer jeg ut for trøbbel er politiet de siste jeg vil be om hjelp.

For sånn som det er i dag: Hvem er det som skal beskytte oss mot politiet?

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *