Hvem er det verden venter på? DEG!

Jeg har et hjerte for mennesker, og spesielt de som har et hjerte for andre. De er lette å bli glade i, fordi de bryr seg. De som kun bryr seg om seg sjøl, er det vanskeligere å bli glade i; men hvis de er åpen for å endre på hvordan de er, så er jeg villig til å lytte til dem.

Vi trenger hjertemennesker mer enn noen gang. De som bryr seg litt mere, og som er villige til åpne hjertet sitt til tross for tidligere dårlige erfaringer. Spesielt behøver vi mennesker som kan lede seg sjøl. Dvs. de som våger å ta ansvar for sine handlinger. Verden er full av mennesker som skylder på andre for hvordan livene deres er, og som ikke evner å se at den som kan gjøre noe med den fastlåste situasjonen, er en sjøl. Forandring til det bedre starter alltid innenfra, fra din indre visdom og sjel. Vi behøver ingen ny Ghandi. Du er den vi alle venter på!

Utfordringa med mange er at de tror at de ikke er noe særlig, at de ikke kan noe nyttig eller verdifullt som andre kan ha glede av. Det er der jeg mener de tar feil. Gud skapte oss i hans bildet, og jeg tyder det slik, at vi alle er like verdifulle i hans øyne. Jeg er ikke religiøs, men jeg tror på Gud, og jeg mener at vi alle godtok å komme hit til jorda for å hjelpe til i denne overgangen fra mørket til lys. Jeg tror at vi alle har en oppgave vi skal gjøre, og det er noe vi er lidenskapelig opptatt av. For bare gjennom å føle på lidenskap og glede, vil vi kunne manifestere våre ønsker ut i livet.

Kanskje det er flere ting enn en, men uansett, det er noe du kan finne ut av. Kanskje du vet det allerede, og behøver bare en dytt for å komme i gang. Men, verden venter på at du skal ta det første steget! Ikke utsett det fordi du tror du ikke er verdig, eller tror du ikke vil få det til. Med Guds hjelp er alt mulig. Du må bare tro, og handle ut ifra dine ønsker. Lytt til dine indre visdomsord, se etter tegn i drømmer, og synkroniteter! Dette får du til, når du er åpen for det.

En av mine drømmer er at alle uteliggere skal få et sted å bo. Hva er din drøm? Hva gjør du for å nå drømmen din? Hvor bra vil det være for det kollektive, hvis du oppnår drømmen din? Hvor bra vil det være for de som bor et annet sted i verden? Hvis vi gjør noe bra, uansett hvor vi er, så vil det påvirke kollektivet på en positiv måte. Er ikke det bra? Så hva venter du på? Husker du svaret på det? Jo, du venter på DEG SJØL!

Jeg vil også nevne at CARE søker etter ledere i administrasjonen på verdensbasis (det er blitt nevnt 200 000 ledere). Det er flere som heter CARE der ute, men jeg snakker om organisasjonen som Kimberly Ann Goguen er leder av. Kim var på nyhetene i UNN (United Network News) i går, og satte ord på hva slags ledere hun søker. Det er ikke en vanlig sjef hun er på jakt etter, men en leder. Det er forskjell på disse to. En sjef «bosser» over andre, og setter seg sjøl over sine ansatte. Hos en sjef er koppen alltid full. Hos en leder er koppen bare halvfull. En leder lytter til alle medarbeidere, fra rengjører til vedlikehold til salg til administrasjon til hva som helst man gjør i en bedrift. En rengjører er ikke bare en rengjører, men et menneske med masse ideer og tanker utover det å holde rent i et lokale. Vi må endre måten vi oppfatter de ulike jobbstillingene på, og hvordan vi organiserer en bedrift. Teamarbeid er ordet.

Hvis du er interessert, så ta kontakt på PM. Det er en emailadresse du kan bruke for å vise din interesse for å jobbe i CARE administrasjonen. Men, jeg vil anbefale at du først setter deg inn i hvem Kim, og CARE og UNN er. Da vil du vite hva som kreves av en leder, og ikke minst kan du bli kjent med hva Kim og CARE står for.

Jeg vet at veldig mange ikke ønsker å bli kjent med CARE og UNN og Kim, fordi de tror hun er fake eller lyver eller er kontrollert opposisjon. Det er kanskje et halvt år eller muligens enda lengre at jeg har fulgt med på Kim nå. Jeg har bare positive opplevelser med henne og organisasjonen hennes. Her blir det gjort mye bra for menneskeheten, og jeg liker Kim’s måte å jobbe på. I tillegg er jeg jo også en frivillig reporter for UNN. Dette er en fin måte å bli kjent med en organisasjon på, ved å ta på seg et verv. På den måten kan jeg være mere troverdig for dere som tviler, fordi jeg er en del av teamet. Dere som kjenner meg, vet at jeg gjør mitt beste for å være ærlig og troverdig mot mine medmennesker. ❤️

I tillegg er ikke Kim opptatt av å forherlige seg sjøl, men jeg er samtidig fullt klar over at uten henne og teamet hennes, ville det ha sett veldig stygt ut for oss. Men, sjøl om de har gjort mye, og fortsetter å jobbe for lyset (djup staten har ikke gitt seg enda), så er det ikke hennes jobb å redde oss.

Det er kun oss sjøl som kan gjøre noe for å bli med på endringene som skjer akkurat nå, for verden er ikke sånn som den var. Hvis du insisterer på å holde deg til det som er velkjent, da vil du få deg en kraftig vekker. Jeg snakker om å åpne deg for ditt høyere selv, spille på lag med Gud, hjelpe menneskeheten til dets fulle potensiale osv. osv. Ikke minst; ta verdiene dine på alvor, som da jeg slutta å se på vinteridrett når jeg fant ut at russere ble utestengt. Eller da jeg fant ut at jeg ville spise bare økologisk (så godt jeg kan i alle fall), som ivaretar både helsa mi og hjelper bønder til å dyrke sunn mat. Tenk om flere kjøpte økologisk. Hva ville ikke det bety for maten vår?

Talk as you walk, or Walk as you talk! Eller hva var det det het nå igjen da? Uansett ha en fin helg! Make good life choices! som Kim bruker å si til dyp stat aktørene, de få som er igjen i alle fall. Men, vi behøver vel alle å bli minna om det, vil jeg tro.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *