Staten er ikke allmektig lenger – hurra!!!

Jeg har vært med på mye siden jeg så Svein Østvik brenne munnbindet foran Stortinget i april 2021. Det var han som bidro til at jeg begynte å engasjere meg på sosiale medier, stort sett på Facebook. Før det betydde ikke FB så mye for meg, bortsett fra at det var greit å vite når folk hadde bursdag. Men; ting har endra seg, som det alltid gjør med meg. Jeg har aldri greidd å stå stille og bli på et sted, og spesielt ikke hvis jeg finner ut at jeg ikke hører hjemme lenger.

En annen ting jeg kjenner på, er hvor sint og rasende jeg var på staten, regjeringa, visse politikere, politiet, rettssystemet, barnevernet, psykiatrien osv. osv., og hvor ekstremt opptatt jeg var av rettferdighet. De som står bak vaksineprogrammet og alle de alvorlige bivirkningene og dødsfallene, pluss alt annet galt de har gjort mot folket gjennom tidene, og det er ikke lite, skulle stå til rette for galskapen og ulovlighetene sine ved å bli dømt for sine grusomme handlinger, for de bør stå til ansvar for hva de gjorde mot oss, og fortsetter å gjøre. Jeg mener fortsatt at de ikke skal slippe unna, men jeg har endra mening til hvordan dette skal skje.

Jeg foreslo for noen å snu ryggen til staten, og heller konsentrere oss om hvordan vi kan overleve i tia framover uten staten. Hva om vi, istedenfor å slåss mot systemet, som jeg har erfart er bare utmattende og krevende, og aldri gir de resultatene vi ønsker, laga f.eks. våre egne butikker? Jmf. de høye matprisene. Vi kan involvere bøndene i vårt distrikt, som aldri får den anerkjennelsen de fortjener, og lage til noe eget, hvor staten ikke er med og tar mesteparten av kaka. Jeg mener det er en kjempegod ide, og vet at det allerede finnes ulike avtaler i Norge. Men, det jeg tenker på, er så mye større.

Hvordan kan vi lage våre egne utsalg uten å involvere staten? Hvordan får vi tak i maten vår uten å importere? Eller, hvis vi har mulighet til å importere, hva skal vi få inn av varer da, med tanke på varer vi ikke vil ha, som insekter i maten? Kan vi gå sammen og dele på oppgaver? Dele på hvem som selger? Hvem som bestiller varer? Jeg tror dette er veien å gå. Å samarbeide om å overleve og etter hvert blomstre uten staten.

Jeg mener helt og bestemt at «The Great Awakening» er noe som skjer. Det var ikke meningen at de onde skulle seire over oss denne gangen, at «The Great Reset» skulle bli en realitet. Jeg ser at vi får hjelp av Gud, engler, og extraterrestials fra andre galakser, til å ta seg av ondskapen. På den måten har de rydda vei for oss, slik at vi kan leve uten å være redd for å bli drept når vi bl.a. snakker om fri energi. Jeg tror det ikke er så lenge til at grundere og oppfinnere som Sigmund Myklebust kan utvikle sine ideer om rimeligere energi ved å bruke naturloven. Kanskje noen måneder til, så er vi der, men da må vi være klare til å sette ideene våre ut i livet.

Sjøl om vi får god hjelp til å fjerne ondskap, var det aldri meningen at vi skal vente på at noen skal redde oss. Ingen kan redde oss, det kan bare vi sjøl. Det er vår oppgave å finne løsninger uten staten, som passer vårt levesett og klima. Vi har alle noe å bidra med for å finne harmoni og balanse, og da må du finne ut av hvordan du kan være med. Hva er dine faglige og personlige kvaliteter, og ikke minst, hva er din lidenskap i livet? Er det noe du har lyst til å lære mere om, som vil bringe deg følelsen av mestring og glede over å være en del av noe større? Hvordan kan du eventuelt gjøre noe med følelsen av utilstrekkelighet og ikke være god nok? Må du jobbe med deg sjøl på det indre planet for å utvikle deg som både menneske og sjel?

Jeg tror vi er nødt til å innse at vi ikke kan vente til alt blir bedre, eller miste håpet fordi ingenting ser ut til å gå vår vei. Da har i så fall staten alt for mye makt over oss og vår evne til å klare oss uten dem. Staten er ikke allmektig lenger, faktisk har de vist seg å miste taket på narrative de siste årene, og vi har en gylden mulighet til å gjøre noe med dette, å skape noe eget som blir hele folket til del.

Skal vi få til endringer, må vi slutte å gjøre det samme!

Jeg håper du finner inspirasjon i ordene mine, og ha en fortsatt fin helg!

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *