Er du med i den nye generasjonen?

Jeg har vært innom og kommentert på et innlegg på Facebook som Odd Erik i Solidaritet 21 la ut om den neste demonstrasjonen lørdag den 22. oktober kl. 17.00 foran Stortinget. Han skrev følgende: Vi kjemper for Frihet, Samfunn, Helse, Natur og Miljø  Noen forsøker å kuppe demokratiet i Norge, og de er godt på vei. Det er folket som skal styre Norge, ikke EU, WEF, WHO, lobbyister eller tafatte politikere. Jeg legger ved link under innlegget.

Det jeg la spesielt merke til var at det var hele tre mannetroll bare på det innlegget. Det minner meg om den tida jeg sjøl fikk mange besøk av dem på mine innlegg. Tydeligvis har de ikke endra metoder. De tyr fortsatt til personangrep og de bruker latterfjes for å underminere og gjøre narr av de som kommenterer.

Her er en av kommentarene: «Har ingen planer å komme noen vei og her må man tåle litt som Svein. Forstår ikke at dere gidder å ikke leve normalt? (Svein Østvik har vært innom og kommentert).

Etter at jeg hadde kommentert falt jeg i tanker. Spesielt hvor det ble sagt: «Forstår ikke at dere gidder å ikke leve normalt.» og «her må man tåle litt som Svein.»

Hva mener han egentlig med å leve som normalt? Hva innebærer det? Jeg spør i rent alvor, fordi jeg vet faktisk ikke hva det betyr. Hvis jeg ser på innlegget til Odd Erik så handler det bl.a. om frihet, demokrati, og folkestyre. Mener han at vi skal la det skure og gå og ikke gjøre noe? At vi skal la være å stille regjeringa til ansvar for det som skjer nå? At vi skal la være å kritisere tafatte politikere? At vi bare skal akseptere Norge som det er?

Hva vil skje da tro? Hvis vi spiller på lag med politikere? Hva skjer hvis vi alle blir med på dugnaden og vaksinerer oss? Er det det han mener med å leve som normalt? At vi gjør som alle gjør? Adlyder og holder kjeft? Roser og priser politikere sjøl når de straffer oss med høye strøm- og bensin- og matpriser? Er enige om at vedfyring, det må vi slutte med? Lar de trampe på oss og takker og bukker? Blir enige med resten av folket som mener at «Det er krigen i Ukraina som lager problemer for oss. Putin er en jævel.»

Det er da jeg skjønner at normalitet er for mange å leve i en verden med stadige kriger, klimakriser, stadige angrep fra lufta med chemtrails, GMO mat, plast i havet, fugler og dyr som dør plutselig, kvinner, menn og barn som dør uten forvarsel osv. osv. Normalitet er å tåle alt dette. A akseptere at verden er gal, og at det er ingenting vi kan gjøre noe med.

Vi som ikke tåler dette, må tåle å bli trakassert, mobba og latterliggjort i full offentlighet. Vi som ikke tåler urett, må tåle å bli hengt ut for våre verdier, meninger, og holdninger. For det er ikke innafor å ønske en bedre verden. Det er utafor. De ler seg i hjel av oss som ikke tåler uretten som våre barn blir utsatt for.

Da lurer jeg på i mitt stille sinn: Hva er det som er galt med disse menneskene som putter smilefjes på kvinner og menn som forsvarer vår rett til å ikke tåle urett? Har de en skrue løs tro? Eller er det så enkelt at de er fra Faktisk.no? Når de eksponerer seg på den måten de gjør, så er det dessverre fare for å bli sett på som «å ha en skrue løs.» Vi ser rett gjennom dem nå. I framtida er det de som vil bli taperne. Jeg forsikrer dem. Det er ikke noe å glede seg til.

For vi som er i Frihetsbevegelsen tåler hva det skal være nå. Vi er blitt garva, og vi gir oss ikke på tørre møkka. Da jeg starta med mine kontroversielle innlegg reagerte jeg ofte med sterke følelser når noen kommenterte med sine trollesvar, men nå står jeg støtt sammen med andre som meg, som et fjell som har vært her i tusener av år. Vi er den nye generasjonen som ikke aksepterer den uretten som ikke rammer oss sjøl. Vi er kommet for å bli, og vokser oss større og sterkere for hver dag som går.

Så, kjære motstandere av frihet, demokrati og folkestyre: Legg motstanden ned og vær med oss istedenfor! Det er vi som er vinnerne i det store spillet. Kjærlighet vil alltid være det sterkeste elementet i enhver konflikt. Legg stridsøksa ned og bli med! Det vil alle barn i hele verden takke deg for! Det er den største anerkjennelsen du kan få, som er større enn alt annet. Barns takknemlighet for at du stod på for dem og deres framtid er det største av alt. Vær på deres side, og kjemp for dem med oss! I disse tider er det veldig viktig å velge klokt! Jeg har skjønt det. Har du?

 

Kilder: 

Solidaritet 21 på Facebook:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02DXPBXj9y4B1PG6hb3mH3TKrayBfgD9ZW86wAN1putm7GuVsEucnHeTcY1LmrWUYkl&id=113814660800083

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *