Heal ditt indre barn og få et bedre liv

I perioden 1999 til 2002 gikk jeg på Norsk Institutt for Psykosyntese. Utgangspunktet var å lære meg selv bedre å kjenne. Jeg begynte også på det siste året for å bli psykosynteseterapeut, men hoppet av, fordi jeg ikke følte meg klar til å være terapeut på den tiden.

De tre årene jeg var der lærte jeg mye om meg selv, blant annet at jeg hadde et indre barn. Mitt indre barn var meg da jeg var ei lita jente, og bodde hos mine foreldre. Jeg lærte hvordan jeg skulle ta kontakt med henne, og forstå hvordan hun egentlig hadde det. Det var da jeg forstod at hun hadde følt seg veldig alene i barndommen sin. Hun hadde også opplevd mye vondt som hun hadde fortrengt. Hun fikk senere navnet lille-tove.

Da jeg vokste opp mistet jeg kontakten med lille-tove. Hun var en viktig del av meg, men jeg var ikke bevisst at jeg hadde henne i meg. Ikke før jeg begynte på Instituttet. Takket være dyktige lærere ble jeg kjent med henne. Men det var en ekstrem tøff periode for meg, for jeg skjønte ikke hvor vanskelig det hadde vært for henne. Hun hadde så mange følelser inni seg, som skremte meg. Det gikk fra sinne til raseri, til tristhet og sorg.

I starten var det overveldende. Det kunne også være utmattende. Jeg gråt mye i disse tre årene. Jeg fikk kontakt med mange undertrykte følelser i denne tiden. Men det fikk meg også til å føle meg bedre, mere levende, og mere tilfreds med livet.

Men så gikk årene, og jeg glemte henne igjen. Jeg husket henne kun i perioder av livet mitt. Jeg slet med å finne meg selv, hvem jeg var, hva jeg ville ha ut av livet. Det var mye kaos oppe i hodet mitt. Jeg tenkte for mye, og bekymret meg konstant for fremtiden. Mine følelser fikk lite oppmerksomhet. Helt til jeg ble kjærlighetssvindlet. Etter den hendelsen endret alt seg for meg.

Ikke lenge etter at jeg forstod at jeg var blitt svindlet begynte jeg å søke innover i meg. Jeg fikk igjen kontakt med lille-tove på et dypere plan enn tidligere, som gjorde at jeg i dag har fått bearbeidet mye av fortiden min. For meg var det et ønske om å forstå meg selv på et dypere plan. Bli kjent med hvem den lille jenta var da hun vokste opp. Forstå hennes drømmer. Hennes lengsler. Forstå hva som gjorde at hun ble utsatt for kjærlighetssvindel.

Min reise i meg selv har vært vanskelig, men den har også vært fantastisk. I dag har jeg så mye kjærlighet til lille-tove. Jeg møter henne ofte. Forteller hvor trist det er at hun var så alene, at jeg ofte ikke støttet henne, og hvor lei meg jeg er for det. Jeg forteller henne hvor lei meg jeg er for at andre ikke støttet henne og misbrukte henne. Så forteller jeg henne hvor fantastisk hun er, at hun er unik, intelligent, modig.

Hun er så sterk som har holdt ut livet så lenge. Jeg sier at hun er viktig, og at verden behøver henne. At hun har verdi bare ved å simpelthen eksistere, at hun har gjort så mye for verden ved å bare være til. Jeg sier at jeg elsker henne, og vil alltid støtte henne, og gi henne kjærlighet.

At jeg har så dyp og nær kontakt med lille-tove, har gjort meg godt. Jeg er bedre kjent med meg selv, med mine drømmer og lengsler, og har en mere klar forståelse av hvor veien går for meg. Jeg føler meg modig, og våger å ta valg som jeg vet kommer fra en kilde som er ren kjærlighet. Jeg tror mere på meg selv, og er ikke så opptatt av hva andre måtte mene om valgene mine. De er viktige for meg, og det er det som betyr noe.

Har du kontakt med ditt indre barn? Eller tror du at hun/han ikke eksisterer? Tro meg, hun er der. Jeg vet at hvis du bruker tid og kjærlighet på han/henne, vil du få et bedre liv. Faktisk vil jeg si at hun/han er nøkkelen til et godt og berikende liv. Ved å få kontakt med ditt indre barn, vil du bringe større klarhet og kjærlighet inn i livet ditt.

Jeg kan hjelpe deg til å bli kjent med han/henne, sånn at du kan heale sårene dine fra barndommen din. Ta gjerne kontakt på telefon 47011083, eller på email coaching@toveloeken.com, eller via kontaktskjemaet på siden min ved å klikke på linken nedenfor:

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *