Blir du ledd av om du snakker om dine erfaringer?

Har du opplevd, at så snart du begynner å fortelle om dine erfaringer om noe, kanskje et produkt du bruker, så blir du fort sett på som useriøs, spesielt hvis produktet ikke er kjent i mainstrema media eller at det står noe positivt om det på google?

Nå er det jo helt umulig å finne noe annet enn politisk korrekte artikler i øverste feeden på google også. De har rydda skikkelig, det skal de ha. Trolig viktig å la andre tenke for oss, og for all del, la oss ikke tenke sjøl. Det er farlig det. Jeg har ofte erfart det i kommentarfeltet når jeg legger ut innlegg, at man ikke BØR tenke sjøl, fordi det er så mange andre, mening; eksperter og fagfolk, som kan gjøre det for oss.

Jeg vil vise et eksempel hvor det blir snakket om bruken av kokosolje som solkrem, og hva en person svarte på det:

«Hva jeg tror er revnende likegyldig. Noen har som jobb å kartlegge forekomst og årsakssammenheng, og dem bør man lytte til. Så å si at «kokosolje fungerte mot sola for meg» blir for dumt. Mest sannsynlig var hun ikke lenge nok i sola til å bli brent.»

Jeg sier at jeg foretrekker kokosolje framfor solkrem, og da svarer han:

«Hvorfor er ikke min mening om solbeskyttelse like mye verdt som «navnet på personen som bruker kokosolje som solkrem blir nevnt her,» lurer jeg på, og mitt svar er:

«Bruk av solkrem er vitenskapelig bevist å utvikle kreft. Derfor er det klokt, mener jeg, å bruke f.eks. kokosolje, som er et mere naturlig valg. Den utvikler heller ikke kreft. For meg er kokosolje det beste valget, og jeg velger som regel naturlige produkter, fordi de har ingen bivirkninger.»

Grunnen til at jeg svarer på denne måten, er fordi kritikere av meg, alltid ønsker å dra vitenskap inn i diskusjonen. For å være ærlig, så er jeg ikke så veldig opptatt av vitenskap. Faktisk er det erfaringsbaserte historier som betyr mest for meg. Men hva skjer når jeg snakker om min kropp og mine erfaringer? Jo, jeg blir stempla som useriøs, og en god del mennesker ler også av meg.

Derfor har jeg begynt å lure på om noen av oss er AI bot’er, sånn som Mike Adams som sier:

«I strongly suspect we are living in a cosmic computer simulation, and we are surrounded by NPCs (AI bots) who pretend to be sentient, but are actually just processing language scripts, without any cognition at all. If you want proof, just watch a bunch of Mark Dice «man on the street» interview videos and you will be amazed.»

Tiden vil vise om dette er sant eller ikke.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *