Er det noen som lurer på hvor vi kommer fra?

Er det flere av dere som lurer på hvor dere kommer fra, om dere kan være fra et annet sted enn fra planeten jorden? Jeg har lurt på dette i perioder, spesielt de siste årene av mitt liv. Det er så mange ganger jeg føler meg som en fremmed her. F.eks. forstår jeg ikke hvorfor vi skal ha så mange lover og regler i hytt og pine, som egentlig bare irriterer meg. De eneste reglene jeg syns har noe for seg, er hvordan vi behandler hverandre. De ville ikke vært regler engang, kun en måte å respektere og akseptere hverandres ulikheter. Resten kan vi snakkes om, og finne ut hvordan vi skal leve sammen uten å skape konflikter og ta livet av hverandre, som gjøres i stort monn nå.

Hvor kommer janteloven fra?

Hvor kommer konformiteten fra?

Hvorfor er det så mye mobbing og hetsing?

Sannelig ser jeg fram til en ny jord, eller kanskje vi skal tilbake til der vi kom fra. Jeg gleder meg uansett til fremtiden, hvor vi kan møtes med et åpent sinn.

I den forbindelse vil jeg informere om Allison Coe, som holder til på You Tube. Hun er en Quantum Healing Hypnose Behandler i Portland, USA. You Tube kanalen er skapt for å dele noen av hennes hypnose timer med klienter, som hun mener er gunstig for interesserte. Jeg likte hennes videoer veldig godt, og håper du vil finne samme glede som meg. Derfor legger jeg ved en video du kan se på, hvis du er interessert.

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *