Ingen flere reinkarnasjoner på meg! – heller sveve på ei sky

Det er blitt bekreftet at det er Israel som har bombet al-Ahli sjukehuset, og gatene i Gaza. Når jeg nevnte dette i en kommentar på et rights.no innlegg på FB, hvor de skrev om Hamas, ble jeg sett på som sjuk som kunne tro at Israel kunne gjøre noe sånt.

Jeg kommenterte, «ja, det er sjukt når Israel bomber sine egne.»

Det har gått ei kule varm på Facebook etter at Hamas brøt seg igjennom gjerdet, og greidde det mirakuløst uten å bli avslørt/sett/tatt av IDF. Det stinker falskt flagg lang vei. Noen mener det ligner veldig på 9/11, og jeg tror også på det.

Da jeg så alle Facebook profilene som la ut Israel sitt flagg, og skrev «Støtt Israel,» ble jeg veldig nysgjerrig. På det tidspunktet visste jeg ikke hva som hadde skjedd, men bestemte meg for å gjøre Research. Jeg visste så å si ingenting fra før, men nå vet jeg en god del allerede.

Jeg opplever det som rart, at de som ikke lot seg manipulere gjennom pandemien, plutselig hiver seg over «Støtt Israel,» som om det ble det mest politisk korrekte å si. Nå plutselig var regjeringen pålitelig? Merkelig nok, glemte disse menneskene hva Netanyahu hadde forårsaket av lidelser mot sin egen befolkning bl.a. gjennom mRNA injeksjoner. Det er vel ingen som har tatt flere injeksjoner enn Israel, så folk er tydeligvis lydige. Kan de ha opplevd mye press for å ta den tro?

Jeg undrer meg også over kristne som støtter Israel blindt. Selv om Israel dreper sine egne?

Ikke minst, hvor mye lidelser har folk som bor i Gaza opplevd siden 1970? Jeg hører noen sier at det er en konsentrasjonsleir, hvor de har eksperimentert for å se hvordan folk reagerer når de blir kontrollert og overvåket 24/7. Et slags for-studium til 15 minutters byene, som globalistene tørster etter å innføre over hele verden. Det virker i alle fall som at Israel vil jevne Gaza med jorden, og starte med et nytt Israel, med hovedsete i Jerusalem. En ny verdensregjering? Er det nå det starter?

Jeg vet at det jeg sier kan virke kontroversielt for noen, men jeg støtter ingen regjering, helter, guru eller gud gjennom religion, eller splittelse av etnisiteter (har sjøl gått i fella mange ganger her). For meg, har alle mennesker verdi uansett hva de heter, og hvor de kommer fra. Er man en drittsekk, så er man en drittsekk. For meg er det etikk og moral som skiller folk, hvordan de behandler andre, uten fordommer. Det beste er allikevel når folk handler ut ifra hjertet. Da vet jeg at jeg kan stole på dem.

Denne krigen har avslørt mye jeg ikke har sett før, og jeg kan se at globalistene/eliten/khazarmafiaen/sionistene osv. osv. er blitt enda mere synlige i mediebildet. De kan ikke gjemme seg lengre, og bra er det, men jeg hater at babyer, barn, ungdommer, kvinner og menn blir misbrukt og drept. Det er et folkemord som foregår i Israel, og Norge er som vanlig med på dette. De støtter terrororganisasjonen Hamas, og jeg har også hørt at de gir gjennom velferdsorganisasjoner. Hvem som får disse pengene, det undrer jeg meg veldig over. Det går vel til våpen og terror over folket, ikke til mat, vann, og hjelp til folket i Gaza. Israel nektet jo å gi det, men jeg håper dette har endret seg nå, selv om jeg frykter for livene deres. Når Israel bomber sjukehus i Gaza, da ser man jo hvor de vil med det. Det er et tydelig signal på hva de vil skal skje med Gaza og befolkningen der.

For et drama de kjører i gang, igjen; et teater hvor 1 %’en trekker i trådene, og folk i gatene reagerer og handler som de ønsker. Sånt blir det splittelse av, kanskje borgerkrig? De snakker også om tredje verdenskrig. Noen mener at det skal bli verre og verre, helt til matrixen går i oppløsning, og vi går mot en ny verden? En gull alder? Tilbake til der vi var?

Sukk, det er som det alltid har vært; slaveri, eksperimentering uten folks samtykke, depopulasjon gjennom endeløse kriger, 15 minutters byer, reinkarnasjon av sjeler, osv. osv.

Nå vil jeg ikke mere! Ingen flere reinkarnasjoner på meg! Ikke flere gjentagende liv i slaveri!

I mitt neste liv, vil jeg leve et liv i frihet! Hvis ikke jeg får det, vil jeg bare hvile på ei sky, og se opp på stjernene. Skulle jeg noen gang begynne å kjede meg, vil jeg bare ta en fort kikk ned på dem som valgte å dra tilbake, og dermed unngå å gjøre samme tabbe igjen.

Er det en forlokkende tanke?

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *