Og så forstod jeg det … ENDELIG!

Det er ikke bare en teori lenger, men på sjelsnivå! Helt amazing!
Takk, Bruce Lipton!

Jeg har lengtet etter denne dagen så lenge nå, og så PLUTSELIG var jeg der. Altså forståelsen av hvordan verden egentlig fungerer, og hvordan vi mennesker fungerer i samarbeid med den.

Det er så mange programmer jeg har fått med meg fra jeg var ei lita jente, som jeg har brakt med meg videre, og som har preget hele mitt liv på måter jeg ikke ante konsekvensene av. For tre år tilbake, jobba jeg med akkurat dette, men ikke på et sjelsnivå, bare teoretisk, og derfor fungerte det ikke så bra. Kanskje jeg måtte igjennom plandemi og lockdown for å forstå dybden av hva livet egentlig er for noe. Jeg har fundert så lenge på meningen med livet, og kanskje jeg ikke vet det enda, men dette er en begynnelse på noe helt annet enn hvor jeg har vært i de siste årene.

Det jeg forstod, er at vi er programmerte til å leve i frykt. Når vi lever i frykt, så er vi i lave frekvenser som gir næring til de menneskene som vil styre oss. De lever av vår frykt, og vokser seg sterke av det. Det eneste de er redde for, er at vi skjønner akkurat dette; at ved å slutte å leve i frykt, vil vi automatisk slutte å gi dem det de behøver for å fortsette å ha makt over oss. Ved å begynne å leve i høyere frekvenser; ved å være glad og i harmoni, vil de ikke få den næringen de er vant til.

Jeg har lurt lenge på hva som gjør at de strammer skruene sånn til nå, og nå tror jeg det er fordi de er desperate. De truer og skremmer de som viser styrke og kraft, de som ikke vil la seg bruke, utnytte og eksperimentere med, fordi det er «Empowerment,» av mennesker, og det frykter de mer enn noe annet.

Vi ser hvordan programmeringen starter, fra vi er født, til vi indoktrineres på skolen, og går ut i arbeidslivet som slaver av programmene deres. Og nå vil mange av oss ikke mere, vi er lei av å nære staten og alle institusjonene med våre energier. Vi vil ut, og jeg vet en vei ut nå.

Dette er en gledens dag. Jeg er så takknemlig for denne nye innsikten, at jeg får lyst til å danse av ren lykke. Kanskje det blir det beste året noensinne, som jeg har signalisert gjennom mitt forsidebilde her på Facebook. Å lese om dette er en ting, å vite om det, noe helt annet, og erfare det vil «make the difference.»

Det er jeg som skaper mitt liv, og jeg gir ikke vekk min kraft, min energi, til staten eller regjeringen eller andre autoriteter mere. Naturligvis gjelder dette også alternative medier, som er like fryktskapende som mainstream media. Skal jeg få til dette, må jeg leve et bevisst liv, og minst mulig på det ubevisste planet hvor programmeringen er. Det er våre tanker og følelser som manifesteres og lager kaos i universet på et grunnlag hvor menneskeheten står overfor utryddelse. Jeg vet ikke hvorfor dette skjer, så om noen kan forklare meg det, så hadde jeg satt pris på det. Er det fordi noen styrer oss utenfra planeten, eller er det oss sjøl?

Uansett, det skjer i alle fall, og jeg vil ikke være en del av det lengre. Det har vart lenge nok som det er, og jeg er bare lei av det. Jeg trodde at oppvåkningen var å se all ondskapen i verden, men nå tror jeg at ved å se den, så våknet jeg til hvem jeg egentlig er; en kraftfull sjel i en menneskekropp som har evne til å skape et bevisst liv her på jorda.

Kan Bruce Lipton, så kan også jeg, og du! Men det må trenes, og øves, til det sitter!

Jeg legger ved You Tube siden til Bruce Lipton til interesserte!

 

Kilde:

https://www.youtube.com/@BruceHLiptonPhD

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *