Hvem er på ferde? Jo, Hans! Det er krigstilstander!

Jeg er på badet og gjør meg klar til jeg skal til fysioterapeuten. Da piper det et eller annet sted like utenfor, og jeg stormer ut. I et lite sekund før jeg skjønner hva som skjer, tenker jeg på krig, at vi er omringet av fiender på alle kanter! Jeg blir skikkelig redd, hjertet pumper vanvittig fort, og jeg greier ikke å tenke. Men så oppdager jeg veska mi på gulvet i gangen. Den vibrerer og lager den pipelyden jeg først ble oppmerksom på. Jeg tar opp mobilen og skjønner fort tegninga. Det er Hans.

Jeg husker ikke om jeg slår det av, eller om det stopper av seg sjøl. Har nemlig Alzheimer Light, eller kanskje jeg bare stenger av, fordi jeg blir så overveldet av følelser, av raseri. Jeg blir overmannet av en trang til å hive mobilen i veggen, men det er jo ikke så lurt. Kan fort bli dyrt det, så jeg lar det være. Så tenker jeg, de har begynt nå; klimalockdown. Folk i Oslo ble bedt om å jobbe hjemmefra, og ikke gå ut. På grunn av regn!!!!!

Noen steder i landet rapporteres det om oversvømmelser, og jeg blir lei meg på vegne av dem, men kan man kalle det for ekstremvær? Har ikke dette skjedd mange ganger før? Er det nødvendig å skremme vettet av barn, mange ble helt ute av seg da de hørte nødvarselet fra mobilen, for å varsle vær?

Her i Bærum var det rolig i går, ikke noe vind, litt regn, men det har regna i hele juli. Blomstene får altfor mye vann, og jeg ergrer meg over det, i tillegg til å være litt værsjuk, men ellers er det bra med meg.

Når jenter blir voldtatt, eller det skjer ran, eller folk blir skutt og drept i gatene, da får jeg ikke noe nødvarsel på mobilen min. Jeg får ikke høre at jeg ikke må dra inn til byen, fordi det er utrygt der. Raymond Johansen sier det er trygt å ferdes i Oslo, at han ser ut til å mene at det er farligere med «ekstremvær.»

Raymond, jeg tror du lyver!

Er dette begynnelsen på nedstengninger på grunn av «ekstremvær?» Ja, det tror jeg. Skal vi skremmes til å holde oss hjemme sånn at de får total kontroll over oss alle sammen? Det er tydeligvis målet deres, men jeg lar meg ikke skremme. For jeg tror du lyver, Raymond Johansen! Hvis du virkelig brydde deg om folket ditt, da ville du ta innover deg all volden i Oslo, og gjøre noe konkret med det. Det er det mest fornuftige å gjøre, mens du ignorer varslerne, som er det minst logiske. Du opptrer irrasjonelt, og gjør ikke den jobben du er satt til å gjøre.

Men du skal vite, at jeg kommer ikke til å være hjemme når nødvarslingssystemet piper igjen. Kanskje jeg låter litt trassig når jeg sier det, men egentlig er det bare for å fortelle deg, at jeg kan tenke sjøl. Jeg behøver ikke deg, Støre, Solberg, eller resten av røkla, til å stå over meg som en kontrollerende forelder, fordi jeg er i stand til å vurdere sjøl. Så vet vi jo, at det er en politisk agenda som ligger bak her, som bare blir verre og mere grusom for hver dag som går. Dere er selve manifestasjonen på ondskap, og jeg blir helt matt over hvordan dere oppfører dere. Hvordan er det mulig å bli så stygge, kan jeg tenke, når jeg leser om hva dere enten unnlater å gjøre eller resultatene av handlingene deres.

Derfor må det være opp til folket, til oss, å gjøre alt vi kan for at dere mister makten dere misbruker. Hvordan vi skal gjøre det, vet ikke jeg, for det er mye vi har gjort som er blitt fullstendig ignorert av dere, men jeg fortsetter i alle fall med å si NEI til misbruk av makt, og NEI til overvåkning og kontroll!

Med disse ordene ønsker jeg alle en fin dag, og la oss håpe det blir lenge til neste gang de roper Ulv. Vi vet jo at det ikke blir så lenge til, men man kan alltids håpe.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *