Hva skjuler seg bak Pride?

Pride er blitt et fenomen man ikke har lov til å si noe kritisk om.

Som en FB-venn har sagt: «Det som er så «morsomt» er at de som liksom kjemper for mangfold og frihet er de samme som gjør alt de kan for at andre ikke skal få si sin mening.»

De snakker om kjærlighet, toleranse og inkludering, men i FRI forenings politiske agenda er ordet «kjærlighet» nevnt bare en eneste gang, mens kjønn og seksualitet er omtalt over 400 ganger. De bruker regnbueflagget som et symbol for mangfold, men ekskluderer mennesker som er kritiske mot deres ideologi.

I en artikkel i Nettavisen: «Pride: Det handler ikke om kjærlighet lenger,» skrevet av Truls Olufsen-Mehus, nevner han: «Organisasjonen FRI bekrefter at paraden handler om politikk og lovendring for friere seksualitet og radikal kjønnsforståelse. Det handler ikke lenger om kjærlighet.»

Hvor ille dette er, kan vi se et godt eksempel på hos NRK, som la ut følgende spørreundersøkelse om Pride:

  • Feir mangfoldet (emojis av Pride fargene, enhjørning og et hjerte)
  • Viktig å markere mangfold, selve Pride har blitt for kommersielt (emoji av pengesekk)
  • Tull, hele greia (emoji med øyne opp i lufta)

Her kunne folk velge hva de syns passet best, men dette ble det ikke noe av. Avdelingsleder Ingvild Endestad i Sex og Samfunn ble forbanna (tidligere leder i FRI forening), og så ble spørreundersøkelsen fjerna. Endestad woker avgårde med en krenkepekefinger rettet mot NRK, som logrer umiddelbart lydig og pliktoppfyllende med halen.

NRK (uttalt av distriktsredaktør i NRK Nordland, Medier24) la seg flat fordi hun mente at svar-alternativene ble feil, at de ikke var nøkterne nok. På den måten får NRK fri rygg til å trekke seg, og kan i ettertid si, at de forsøkte jo. Og kanskje var det også planlagt, at det er en manipulering av media og FRI forening for å fortsette groomingen av de som har begynt å se hva de egentlig er med på. Regnbuebevegelsen er uten tvil ikke den de gir seg ut for å være.

Jeg gjorde en rask undersøkelse for å se hvor regnbueflagget kommer fra. På Wikipedia blir det nevnt at regnbueflagget er siden 1978 mest kjent som internasjonalt «homoflagg» og symbol for LHBTI-bevegelsen. Flagget blir bl.a. brukt i prideparader og ulike arrangementer som feirer skeiv kjærlighet og kjønns- og seksualitetsmangfold. Men siden 1978 har mye vann rent i elva.

Nå bryter lesbiske og homofile ut av regnbuebevegelsen over hele verden da Pride ikke lenger handler om kjærlighet, men om noe helt annet. Pride er blitt en ideologi hvor vitenskap og biologi er blitt fraværende. Nå handler alt om følelser. Du er hva du føler deg, og ikke hva du biologisk ble født som. Hvis du mener at det finnes bare to kjønn, blir du umiddelbart korrigert. Det må du ikke si, for det er etter deres mening feil.

De snakker også om barn som seksuelle vesener, og vil at barn skal bli eksponert for dette i barnehage og skole gjennom bøker hvor voksne har sex med hverandre, og besøk av transer som forteller eventyr for dem. I prideparaden eksponeres de for alskens rariteter med lær og pisk og bar rumpe. Hva har dette med skeives rettigheter å gjøre? Ingen verdens ting.

Barn har ikke noen som helst forutsetninger for å forstå hva sex er. Herlighet, sjøl voksne kan slite med dette konseptet, så hvorfor skal barn bli tvunget til å forholde seg til det? La de få lov til å være i fred. La de leke. Det er hva barn naturlig gjør i den alderen.

Jeg sier det som det er: Pride er en arena for gærne voksne, som ikke går av veien for å misbruke barn og ungdom for profitt. Tenk bare på hvor mye de tjener på at barn og ungdom skifter kjønn. Vi får høre at Sexologer er de som vet best, og som anbefaler kjønnsskifte mer enn å bearbeide traumer og mentale utfordringer. De er ikke annet enn propagandister for en bransje som ikke tenker på barns eller ungdoms aller beste, men på hvordan de kan tjene mest mulig på dem.

Vet du ikke hva pride står for, er det på tide å sette seg inn i det, for jeg kan merke at motstanden er blitt mer og mer massiv også i Norge. Hvis du allikevel velger å støtte pride, så vit at du ikke støtter barn og ungdoms beste, men en destruktiv politisk agenda. Pride har ingenting med de skeives rettigheter å gjøre, for de er akseptert i samfunnet. Det er absolutt ingen grunner for at de skal fortsette å gå i tog fordi de ikke er anerkjent for deres legning.

Ingvild Endestad i organisasjonen Sex og Samfunn bruker fordommer mot skeive som en unnskyldning for å fortsette sin politikk, men i realiteten handler det ikke om skeive i det hele tatt. Det handler om seksualisering av barn og «en værsågod, misbruk barn så mye du vil-ideologi», og Pride brukes kommersielt til akkurat det.

Så tenk deg nøye om før du blir frivillig i denne pride-måneden! Begynn i det minste å stille kritiske spørsmål til hva pride egentlig er. Det er på den måten vi skaper endringer i samfunnet vårt; ved å tenke sjøl og ikke la oss manipulere av mennesker som bare tenker profitt og ikke noe annet.

 

Kilder:

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/pride-det-handler-ikke-om-kjarlighet-lenger/o/5-95-244874

https://www.nettavisen.no/nyheter/nrk-far-pride-slakt-er-det-noen-hjemme/s/5-95-1134607?fbclid=IwAR00rxLEe2LjpK68_-OSqMB38b8cQUS3Q26Pw2DXdOtIIsdAzohEV1HnKNc

https://no.wikipedia.org/wiki/Regnbueflagg

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *