Transideologien skaper splittelse og kjønnsforvirring!

Jeg er veldig glad i unger, og når de blir utsatt for ulike inngrep fra samfunnet, da reagerer jeg. Truls Olufsen-Mehus fronter transideologien i skolen, og jeg følger han med stor interesse. Jeg syns han er god til å få fram fakta om hva som skjer i skolen i dag, Han har bl.a. gjort undersøkelser ved å sjekke på hvilken måte transideologien har fått fotfeste i undervisninga mot barn.  Jeg må si jeg fikk hakeslepp da jeg fikk se eksempler fra lærebøkene. Det er uten tvil slutt på å undervise den vanlige måten å tenke om kjønn på; at den er biologisk og at det finnes bare to kjønn.

Nå snakkes det om at babyer ikke skal tillegges noe kjønn før de kan prate, sånn at de sjøl kan velge hvilket kjønn de er. Det handler om hva de føler at de er, og ikke hva de er født som. Kjønn handler altså mere om følelser enn om fakta og biologi.

Denne vranglæren finnes i lærebøkene i skolen fra 4. klasse, og noen ganger fra 3.klasse. Det er Foreningen FRI som står bak woke-ideologien, og samarbeider med kjente forlag som Aschehoug og Cappelen Damm for å få gitt ut lærebøker om temaet. At forlagene syns det er helt innafor å indoktrinere ungene med kjønnsforvirrende påstander, sier mye om dem. De signaliserer helt tydelig at de bare tenker på seg sjøl og hva de kan tjene på dette opplegget, som er kynisk og kalkulerende på sitt aller verste.

Jeg har lagt merke til at mange av de som skifta kjønn i ung alder, har angra på valget. Slik jeg ser det, så blir ungene pressa til å ta et valg de faktisk ikke har forutsetninger for å ta. De voksne som står bak bruker mentale utfordringer som argument for å skifte kjønn. Altså, når barn sliter psykisk så er kjønnsskifte svaret??????

Min påstand er at transideologien kun skaper splittelse. Pride toget er et veldig godt eksempel på det, som etter mitt skjønn ikke handler om skeives rettigheter, men om seksualisering av barn. Det er Foreningen FRI som står bak dette opplegget også. Mitt ønske er at denne foreningen blir lagt ned, og finner seg noe annet å gjøre. Men så lenge de har profitt av det de gjør, så vil de nok holde det gående. Eller til foreldre forstår hvor destruktivt opplegget deres er, og bevisstgjøres på det.

Jeg er helt for at skeive skal få leve ut den de er, men det triste er at Pride ikke handler om skeive. Det er bare et dekke for at pedofile skal få et marked for sine lyster, som er bare tragisk. Det får lov til å utspille seg hver eneste sommer i mange deler av landet med de voksnes velsignelse. Mest trolig fordi mange ikke ser hvor destruktivt det faktisk er. Men mitt håp er at foreldre vil bli mere bevisste på hva som egentlig foregår, og forlange at transideologien fjernes fra klasserommene og gatene.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *