Globalistenes krig mot naturelementene!

I dag kjenner jeg meg trist. Jeg har akkurat sett en dokumentar av Mike Adams, som heter: «The Globalist War on The Elements of Life.» Lenge har jeg trodd at verden vil gå under, hvis vi ikke skjerper oss. De greidde å overbevise meg om at klimaproblemene er menneskeskapte, at det er vår feil at verden holder på å gå under. Lite visste jeg at det finnes onde krefter som ønsker at vi skal tro at det er sånn. Det er visst alltid vår feil, er det ikke? Det har tatt meg lang tid å forstå, at ved å plante dårlig samvittighet i oss, så vil de få oss til å gjøre hva som helst. Ja, til og med å redusere vårt eget karbonavtrykk på jorda.

Hva er egentlig karbon? Mike snakker om at vi alle er karbonbasert livsformer, og fakta er at alt liv som vi vet om i kosmos er karbonbasert liv. Alt liv på planeten vår som pollinatorene, insektene, mikrobene, menneskene, primater, dyr som delfiner, og hvaler, og fisken i havet. Alt er basert på karbon. Andre ting som er basert på karbon er Vitamin C, medisinske urter. Planter behøver karbon for å overleve, og matplanter behøver karbon for å produsere mat. Karbondioksid inneholder karbon og oksygen, og uten oksygen vil ingen av oss kunne puste. Karbon og oksygen er de to viktigste elementene for å opprettholde liv som vi vet om her på jorda.

De sier også at nitrogen forurenser på samme måten som karbon forurenser eller at sollys er dårlig. Tidligere var det bare karbon, og mere nylig karbondioksid, og nå er karbon, oksygen, nitrogen, sollys, fotosyntesen, sett på som et stort problem. Plantene er avhengige av sollys for å vokse, men de setter inn klimatiltak for å redusere på de elementene som gir og opprettholder liv. Er ikke det en tankevekker?

Nå har de også innført noe som heter karbonskatt. Alt levende liv er laget av karbon, som betyr at de faktisk ønsker å skattlegge alt levende på planeten jorden. Du er laga av karbon akkurat som jeg er laga av karbon. De vil skattlegge deg for alle elementer av karbon du har i molekylene i kroppen din. Det er karbon i huden din, håret ditt, organene, i blodet. Hvert system i kroppen din inneholder karbon. De vil skattlegge hvert system i kroppen din. Når du puster så puster du ut karbondioksid, og de vil at du skal betale for hvert pust du tar. Er ikke det vanvittig?

Alle disse elementene de vil redusere og skattlegge, er liv. Er du en forurenser? For det er jo akkurat det de sier. At vi er et problem som de ønsker å redusere og skattlegge. Det kan ikke være mere tydelig enn dette. Visste du at det er nitrogen i urinen til kua? Planter er avhengige av tilsetning av nitrogen til jorden. Bakteriene omdanner denne nitrogengassen og lagrer den deretter i plantens røtter. Du har sikkert fått med deg at myndighetene er ute etter å redusere utslipp fra kuer ved å sette et tak på hvor mange kuer bønder kan ha på gården sin? Hvorfor tror du de gjør dette? Er de ute etter å redde kloden vår? Eller er de ute etter å ødelegge alt levende her på jorden?

Jeg tenker tilbake på den tia da jeg ikke hadde denne kunnskapen. Det var kanskje enklere å ikke vite, men samtidig var jeg en som ikke gjorde noe for å stoppe galskapen. Nå vet jeg hva de holder på med, og hvor infame de er på å ødelegge oss. Jeg vet hvordan de gjør det, og jeg legger merke til det hver eneste dag. Det gjør meg trist at det finnes mennesker som ikke har noe som helst respekt for hverken menneske- eller dyreliv. Jeg ser at de dreper like lett som de drepte hvalrossen Freya, med argumentet at menneskers liv og helse var i fare. Men det er jo akkurat det de gjør. De har alltid argumenter for alle deres forbryterske handlinger, og i mange tiår, kanskje hundrede, kanskje tusener av år, har de misbrukt oss til fordel for seg sjøl.

Det er derfor jeg er glad jeg ser hva de gjør mot meg og alle andre liv på kloden vår. For nå kan jeg gjøre noe med dette ved å informere og opplyse om hvor gal klimapolitikken er. Det grønne skifte er kun til fordel for gale globalister. Deres planer er å føre oss sakte, men sikkert mot ødeleggelse av alt liv på kloden; mennesker, dyr, planter, sollys osv. osv. Hvis du er glad i jorden, i mennesker, i dyr, i planter, i sol, og alt levende som finnes; da må du være med på å sette en stopper for denne galskapen. Vi må nekte skatter, og vi må ikke støtte opp om klimapolitikken deres, det såkalte grønne skifte, som ikke er grønt, men som er like svart og mørkt som satan i helvete.

Skal vi opprettholde liv er vi avhengige av elementene karbon, karbondioksid, nitrogen, fotosyntesen, sollys osv. osv. Vi er avhengige av disse elementene for å opprettholde liv. Ved å være positiv til klimapolitikken er du med på å ødelegge liv, og ikke minst er du med på å ødelegge deg sjøl. Jeg tror ikke at det er det du ønsker, er det vel?

I dag finnes det på tusenvis av vitenskapsfolk som har dementert klimapolitikken og det grønne skifte. Ta lærdom av dem og hva de sier. For jeg vet at mange av dere ikke tror på sånne som meg, men på de som sitter på kunnskapen, og den finnes. Lær hva klimapolitikken egentlig handler om, og se dokumentaren til Mike. Han er god på vitenskap, har sitt eget laboratorie, og vet mye. Ved å få kunnskaper får vi makt til å stoppe globalistene, for de MÅ stoppes! Hvis vi vil fortsette å leve.

 

Kilder: 

https://rumble.com/v1gltxb-the-globalist-war-on-the-elements-of-life.html

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *