Hva er ditt mål med ditt liv?

Hvor mange ganger famler jeg ikke i livet mitt. Hele tia forsåvidt. I det ene øyeblikket mener jeg det, og i det andre mener jeg noe helt annet. Jeg lar meg villede rett som det er, og noen ganger er det noe som treffer kjernen i meg. Som når Penny Kelly sier:

«The goal is to be real. Because when you are real you are free. When you are free you’ll fall in love. And that is the goal.»

Og jeg som har frihet øverst på min verdistige. Den sitter på tronen i gullkantet kappe, og oser av tålmodighet og kjærlighet. Tenk om jeg visste dette for mange år tilbake, men da hadde jeg vel gått glipp av erfaringene mine. Den siste har åpna øynene mine, eller iallefall litt, for «The New Age,» og hvor jeg har vært i det. Irriterende påståelig og sta.🙉🐵🙈

Jeg har sett utrolig mange filmer de siste månedene, for de viser oss hvem vi er, og hva dyp staten har/hadde for planer med menneskeheten. Den siste jeg så var Thor: Ragnarok, hvor Thor viser at krafta ikke er utenfor oss sjøl, men inni oss. Den ligger ikke i hammeren som han trodde, og var så avhengig av. Krafta er inni han, og så lenge han annerkjenner den, vil den gi han enorm styrke og kraft.

Jeg tror vi alle er i besittelse av krefter vi ikke vet om enda, men det kommer. Først må vi anerkjenne oss sjøl, og være ekte i alt vi sier og gjør. Ikke så lett kanskje, men hvis vi øver oss, så vil vi få det til. Vi mennesker er fantastisk utholdende. Med tanke på hvor lenge og på så mange måter gjennom luft, vann og jord, de har prøvd å ta livet av oss, og de allikevel ikke lykkes, så er det på mirakler etter mirakler at vi fortsatt lever. Jeg bøyer meg i støvet for oss og vår evne til å stå an av.❤️❤️❤️

Faen hvor levende jeg føler meg akkurat nå! Og, visste du, at vårt hjertesenter er i solar plexus? Jeg trodde det var i hjertet, og mange mener det. Men jeg tror ikke det lenger.

En annen ting jeg har lært meg: Når du ser opp/fokuserer på himmelen vil du se mange små glitrende lys som beveger seg/danser rundt hverandre. Det er en del av kilden/Gud som regner ned over oss hver enste dag! For meg var det et lite mirakel. Hvor mange ganger har jeg ikke forsøkt å få kontakt med Gud uten å oppleve akkurat det. Jeg ble sittende og stirre oppover mot himmelen bare for å oppleve det så lenge som mulig.☁️☁️☁️

Cherio, my friends! Seize the day!

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *