Når du går i «politisk korrekt» fella!

De to siste årene har lært meg at begrepet «politisk korrekt,» er noe andre bruker for å kontrollere deg. Før pandemien hadde jeg ingen tanker om hva det begrepet betydde, men etter å ha sett hvordan det brukes, spesielt i det offentlige rom, har jeg skjønt at det kommer fra eliten, altså de rikeste av oss, som vil styre verden ved å innføre «The Great Reset» med WEF’s Klaus Schwab i spissen. Han sier: «Du vil ikke eie noe, og være lykkelig!»

Det triste er at veldig mange har latt seg lure til å tro at det er et legitimt begrep, mens det i virkeligheten er skapt for å gjøre oss mennesker til slaver for globalistenes våte drøm om å styre hele verden på sin egen forskrudde måte. Det er leger, sykepleiere, annet helsepersonell, lærere, barnehagemedarbeidere, offentlige ansatte, og ikke minst regjerings- og stortingsmedlemmer, som bruker «politisk korrekt retorikken,» enten ved å være indoktrinert eller mere bevisst, altså at «de vet hva de gjør, men de gjør det allikevel.»

Sjøl har jeg aldri vært politisk korrekt, eller iallefall ikke vært opptatt av å adlyde samfunnets regler. Jeg vil heller si at at rebell genet i meg har vært intakt hele tia, og det siste året har det blitt ytterligere forsterka. Jeg har lest at vi som setter oss imot rigide og tyranniske lover og regler som blir tredd ned over hodene på oss, motstår mind kontroll. Men sjøl må jeg innrømme at jeg ble kjærlighetssvindla for fire år tilbake. Hjernevask og Stockholmsyndromet er nevnt som årsaker til at vi lar oss svindle på den måten. Men den hendelsen førte til at jeg ble mere kritisk til andre mennesker; og sjøl om jeg lot meg svindle, så betyr det ikke at jeg ikke var en rebell.

Bevisstgjøring av egne tanker og verdier har vært essensielt for meg til å våkne opp til hvem jeg er. Derfor vil jeg påstå at jeg er våken i dag. Jeg har jobbet meg nedover kaninhullet og tatt store jafs i gangen, som kanskje ikke var så lurt. Men sånn er nå jeg. Når jeg først begynner å grave, så greier jeg ikke å stoppe. I tillegg har jeg vært igjennom mange livskriser, hvor jeg slet psykisk, fordi jeg ikke fant noen mening med livet.

I dag skjønner jeg hvorfor livet har vært så dramatisk og vanskelig, og det er ikke bare meg som sliter/har slitt. Vi strever i større eller mindre grad alle sammen. Det er ikke en trøst å vite at livet er tøft for mange av oss, men det hjelper å vite at vi er i samme båt. Da kan vi hjelpe og støtte hverandre i livets harde skole, som jeg syns er et godt begrep, sjøl om de som tror på narrativet, gjør narr av oss for å bruke det begrepet. Jeg har lært, at de som mobber og hetser en, fordi vi setter pris på frihet og rettferdighet, ikke er en målestokk for hvordan en skal leve. Snarere tvert i mot så ser jeg at det motsatte av hva disse menneskene sier er verdt å undersøke. Det er der kilden til et bedre liv ligger, å gå imot narrativet, og stille kritiske spørsmål til de som insisterer på å kontrollere deg.

Jeg vil påstå at å ikke være politisk korrekt, og la være å tenke for mye på hvordan andre vil at du skal oppføre deg, er veien å gå. Vi behøver å finne ut hvem vi egentlig er uten at noen andre presser et viss levevis på oss. Da jeg pausa Facebook, ble det mye mere rom for andre tanker i hodet mitt. Jeg kjente også at jeg ble roligere av å ikke lese alle kommentarene, spesielt de hvor sånne som meg ble hetsa. Kanskje det er en vei å gå, å være mindre på sosiale medier. Iallefall merka jeg veldig fort den positive effekten det hadde på meg.

Nå har jeg begynt å engasjere meg i andre prosjekter, som medlem av «Connecting Conscious,» som er Simon Parkes spirituelle gruppe hvor mennesker over hele verden kan være med. Jeg ønsker å tenke på framtia vår i større grad. Hvordan vi kan hjelpe flest mulig mennesker til å bli kjent med seg sjøl, til å heale seg sjøl, til å forstå hensikten med å være på jorda, er problemstillinger som fascinerer meg. Det er noe jeg vil bruke tid på med mennesker som har masse kjærlighet og varme, og som kan romme alt dette nye som er på vei inn i livene våre nå.

Med bevisstgjøring av hvordan vi bruker visse begreper, som bl.a. «politisk korrekt,» er jeg trygg for at denne måten å kontrollere mennesker på, vil forsvinne. Det er mange som har skjønt betydningen av ordet, og jeg tror at det vil bli borte i fra språket vårt. Begrepet «bærekraftig» er et annet ord som vil bli borte, som er et hyppig anvendt ord av globalistene for å få oss til å tro at de faktisk driver med noe som er intelligent og klokt, mens det i realiteten blir bevisst brukt for å ta over hele kloden og gjøre oss alle til slaver.

Det er på tide å kaste ulike typer begreper på dynga, for å gi plass til nye begreper som passer oss bedre. Jeg gleder meg til vi skal gjøre det sammen, du og jeg. Inntil da ønsker jeg at du har en fin dag, og kanskje vi ses en gang i framtia.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *