Lengselen etter en verden fri for hat

Jeg har så mange tanker for tia. På fredag var jeg på jobb for siste gang. Jeg hadde fått en 50 % stilling i en butikk, men fant ut at jeg fikser ikke å være der. Informasjonen setter seg ikke i huet mitt, og jeg sliter med å lære. Det blir for mye, eller er det en flukt fra 3D? Jeg vet ikke. Men det er ganske meningsløst å ha som mål å selge mest mulig produkter. For meg iallefall. Tror det var en ubevisst følelse av det meningsløse med jobben, som fikk meg til å ikke ville lære. Kroppen er finurlig sånn. Den sier ifra ganske klart, men man må være våken for å se at det skjer.

Jeg er jo våken på andre ting, sånn som at pyramidene har en hensikt med å være her. De er «Powerhouses,» og jeg opplever det som utrolig spennende å kjenne til årsaken til at de ble til. Nikola Tesla var et geni, men oppfinnelsen hans; fri energi, ble ødelagt av eliten. Vi kunne hatt gratis strøm i dag, hvis det ikke hadde vært for disse umenneskene, disse parasittene, som misbruker oss daglig. Jeg er glad de snart ikke finnes lenger. Donald J. Trump, Alliansen og The Galactic Federation har gjort en god jobb for å ta de vekk fra jordas overflate.

Nå opplever vi slutten på en 26 000 år lang periode, hvor jorda renses for gifter, parasitter, sorg, depresjon, martyrisme (folk som vil være martyrer), og alt som ikke behøves til oppstigningen til 5D. I denne nye dimensjonen er det ikke rom for martyrer. Den høye frekvensen tillater ikke det. Det er kanskje det jeg gleder meg aller mest til, at ingen behøver å ofre seg for noe eller for noen i 5D. Jeg ser fram til å ha relasjoner som er ren kjærlighet, hvor vi elsker hverandre ubetinget.

Verden i dag er så delt. Spesielt er det splittelsen mellom vaksinerte og uvaksinerte som skiller seg ut. Regjeringa, FHI, og massemedia har greidd å lage en illusjon av at vi hater hverandre. Splitt og hersk er deres mantra, og de har lykkes veldig godt med det. Tror ingen er mere hatet enn de uvaksinerte. De er forfulgt for deres overbevisninger og verdier. Det gjør vondt å tenke på hvor mye hat som finnes hos folk. Det er vondt å være jaget, fordi jeg ikke tror på splittelse. Jeg kan trygt si at jeg er lei av å leve på en planet hvor mennesker ikke ser galskapen i å vende oss fra hverandre.

Jeg håper at denne perioden snart er over, og lengter intenst etter en verden fri for hat.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *