Frykt er noe vi skaper i vårt eget hodet!

Med god hjelp av mørke krefter er det mange av oss som blir overmannet av frykt uten at vi er helt bevisst at det skjer. For rundt ti år tilbake fant jeg ut at jeg hadde levd med angst hele livet mitt. Det var en lettelse, men også en belastning. Jeg trodde jeg var ei uredd og tøff dame, men det var absolutt ikke tilfelle. Min utfordring var at jeg ikke våget å slippe noen innpå meg, Jeg var som et pinnsvin, som kunne bite hvis noen kom for nære.

Så opplevde jeg å bli svindlet for fire år tilbake. Først var jeg helt knust. Jeg ble stigmatisert og latterliggjort, men valgte å lære av det. Bestemte meg for å lage min egen nettside for å hjelpe andre. Det er derfor jeg føler meg så sterk i dag. Istedenfor å skjule hva jeg hadde vært igjennom, valgte jeg å fronte det. Det er derfor jeg ikke bryr meg når nettroll forsøker å fornedre meg, og gjøre meg mindre, ved å nevne svindelen. Jeg har fått ganske tjukk hud, og tar meg ikke så nær når noen troller med meg lenger.

Svindelen lærte meg å sette grenser, og ivareta meg sjøl. Det har tatt mange år, og det har vært både tøft, slitsomt, sorgfullt og fantastisk. Jeg er sikker på at hadde det ikke vært for svindelen, ville jeg ikke ha vært våken i dag. Den ble en forberedelse til det som skulle komme med plandemien. Fordi jeg ikke har noe å skjule, har det vært enkelt å stå i stormen som foregår nå.

Det har naturligvis vært utfordringer, men følelsen av enkelthet består i å stå for noe og stå i noe, ikke nødvendigvis at det er eller har vært enkelt. Det betyr at jeg aldri har nølt, eller tvilt på hvilken side jeg er på. Samtidig har jeg et menneskesyn som går ut på at vi alle er like verdifulle uansett hva vi velger i livene våre.

Jeg mener at det er mørke krefter som gjør hva de kan for å fylle oss med frykt daglig. Frykt er viktig for at de skal ha kontroll på oss, våre tanker og følelser. Hvis vi ikke er bevisste på hvor disse mørke kreftene kommer fra, vil vi lettere bli ofre for dem. Mainstream media, staten, regjeringa, FHI, Helsedirektoratet, Legemiddelverket, Big Pharma osv. er en stor del av dette mørke spillet.

De spiller på våre følelser, og får oss til å tvile på oss sjøl. De har manipulert oss til å tro at vi behøver dem, at vi ikke kan klare oss uten dem. Hvilket naturligvis er bare tøv, men de er jækla gode på akkurat dette spillet. Ikke til å gi oss det det vi ønsker oss aller mest, men å få oss til å tro at de gir oss det vi ønsker oss aller mest, selv om det motsatte er tilfelle. De får oss til å krangle med hverandre, og har sådd splid og hat mellom oss.

Familier, venner, og kollegaer er vendt mot hverandre i sinne og hat. De som vi skal beskytte, de unge, blir misbrukt. Voksne mister seg sjøl i jakten på hevn for sine egne miserable liv.

Vi kommer aldri til å gå tilbake til normalen, for alt er forandret. Ingen kvaksine vil gjøre noen mere hel. Hat vil ikke gjøre verden til et bedre sted å være. De mørke kreftene vil ikke forsvinne så lenge mennesker ikke våger å gå inn i sitt eget mørke. Mennesker vil ikke bli frie før de tør å se sannheten om hvordan verden er.

Har man akseptert og integrert mørket vil veien bli mere opplyst og tydelig. Da er det mulig å føle glede over verden sjøl om det ikke er lett å se det nå. Men da må man også tro på det gode, og ikke tvile. Jeg ser mye tvil i mange, sjøl hos våkne mennesker. Lyset behøver håp, kjærlighet og tro. Jeg har håp, kjærlighet og tro på at dette går vår vei nå. Jeg håper at det smitter over på deg.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *