Hei, vakre deg!

For å spare deg tid, så jobber jeg kun online, hvis du ser etter en coach som du kan se fysisk.

Nå skal jeg fortelle deg hvorfor jeg jobber som en Coach.

Mesteparten av mitt liv har jeg slitt med ett eller annet. Jeg har følt meg ensom, vært i mange konflikter, aldri følt at jeg har fått til noe, og i tillegg følt meg helt verdiløs. Så ble jeg kjærlighetssvindlet for noen år tilbake, og det førte til enda mere negative tanker om meg selv. Det kunne liksom ikke bli verre; men det var også noe annet som skjedde, noe som jeg ser på som fantastisk i dag. Jeg fikk en oppvåkning, og bokstavelig talt våknet. Jeg forstod etter hvert hvor viktig denne hendelsen ble for meg. Uten den ville jeg aldri ha opplevd det jeg gjorde i etterkant, og jeg er evig takknemlig for at det skjedde.

Derfor er en av mine beskjeder til deg: La ikke en negativ hendelse ødelegge livet ditt. Jeg tror fullt og helt på at det ikke finnes tilfeldigheter, og at alle erfaringer er viktige. Opplevelsen gjorde at jeg forstod hvor viktig det er å leve nå, og ikke vente til jeg blir flink nok, eller perfekt nok, og slutter å gjøre feil. Vi vil alltid gjøre feil, og det er det vi lærer av. Det er kanskje en klisje, men jeg mener det har mye for seg.

Årsaken til at jeg ble Coach, er fordi det gir meg en enorm glede å hjelpe og inspirere andre mennesker til å finne sitt potensiale. I tillegg er det så herlig å komme i kontakt med så mange fantastiske mennesker. Hver gang jeg blir kjent med et nytt menneske, blir jeg påminnet hvor unike vi er. Vi er levende mirakler alle sammen. Hvis jeg kan være en person som hjelper deg til å se hvilket mirakel du er, så er det en oppgave jeg ser på med glede. Jeg elsker å se det øyeblikket da en annen person forstår noe essensielt som forandrer det menneskets liv for alltid. Det er stort for meg.

Jeg vil fortelle litt om meg selv og hva jeg gjør:

Jeg ser på meg selv som en lysarbeider, som brenner etter å hjelpe andre mennesker til å se sitt eget lys og potensiale. Da tenker jeg på at vi alle har iboende muligheter som vi lengter etter å gi uttrykk for. Jeg snakker også om å finne din egen sannhet, det som resonnerer med deg. Når du kjenner din sannhet, vil du eie en større klarhet for hva slags menneske du ønsker å være, og på hvilken måte du ønsker å bidra i verden. Jeg er av den tro at vi alle er viktige mennesker, at vi er likeverdige, og at hver eneste en av oss har betydning for oss selv, og resten av verden.

Hvis du kjenner at det er noe som ikke føles bra, at du er ulykkelig, at det er noe som holder deg tilbake fra å være den du innerst inne er, at du føler på et tomrom inni deg, at du føler deg låst og ikke kommer noen vei, at det er noe som mangler i livet ditt, at du føler en ubalanse i livet ditt, så er det noe jeg kan hjelpe deg med. Det er mange av oss som sliter med ulike utfordringer i hverdagen, og som stenger for den naturlige utviklingen vår. Det kan være hendelser fra fortiden som ikke er bearbeidet, og som skaper problemer for deg i nåtiden. Det skaper problemer for deg, fordi det foregår på et ubevisst plan i deg, og er ikke synlig. Ved å bli bedre kjent med deg selv, og de tankemønstrene du har, vil du kunne gjøre noe med dette.

Jeg jobber for at du skal utvikle en balanse mellom kropp, sinn og sjel. Hvis en av disse er stengt, vil det føre til disharmoni. Hvis du for eksempel tror at du ikke har en spirituell side, vil dette skape ubalanse inni deg. Hvis du ikke er god til å ivareta kroppen din, vil det også gi en ubalanse. Mange av oss er mye i hodene våre, og det blir mye tankekjør, som skaper mye unødvendig stress i hverdagen. Ved å åpne deg for at du er mere enn et mentalt sinn, og omfavne sjela di, vil du føle deg som et helere menneske. Jeg har også inntrykk av at mange ikke kjenner kroppen sin, fordi vi blant annet er redd for å føle på smerte. For å unngå å kjenne på vondter, så undertrykker vi følelsene våre istedenfor å kjenne på dem. Dette kan føre til mange problemer, som f.eks. ulike kroppslige ubehag, og det kan også føre til sykdommer.

Jeg kan hjelpe deg til å finne din indre stemme, den stemmen som resonnerer med den du er innerst inne. Den stemmen som står opp for deg og tar valg som gjør deg glad, og som gjør at du trives med den du er. Og det er sånn at det er ingen som kjenner deg selv bedre enn deg gjør. Når du kjenner din indre stemme vil du alltid gjør det som er best for deg.

Som Coach som jobber med intuisjon og hjerte i stor grad, er jeg en person som er opptatt av å anerkjenne, støtte og styrke deg. Samtalene oss imellom er blant annet ment til å gjøre deg mere bevisst og oppmerksom på det som foregår inni deg av tanker, følelser og sanser. Det er på den måten du kan føle at du får bedre kontroll på livet ditt.

Jeg er ikke en terapeut eller psykolog, men tilbyr deg refleksjonssamtaler, som hjelper deg til å bli bedre kjent med deg selv, og bevisstgjøre hvem du er.

Du kan lese om de tjenestene jeg tilbyr ved å klikke på knappen nedenfor:

Metoder i arbeidet mitt:

Jeg jobber med mindfulnessteknikker som pusteøvelser, kroppsscanning, og ulike meditasjoner. Andre metoder er bilder, visualisering, og affirmasjoner. Det er mye du selv kan gjøre for å utvikle deg, som å skrive dagbok, tyde drømmene dine, og gjøre øvelser som jeg foreslår, eller du selv føler for å gjøre. Alle disse metodene er fine for å skape en større balanse og harmoni hos deg, pluss at de hjelper deg til å nå de målene du setter deg. Du kan lese om mindfulness ved å klikke på knappen nedenfor:

Du kan lese om meditasjon ved å klikke på knappen nedenfor:

Hvordan jeg jobber:

Jeg har et holistisk menneskesyn, og er tilhenger av transpersonlig psykologi. Jeg fokuserer på menneskets høyeste potensiale, hvor jeg hjelper andre til å forstå sin indre kraft, og er opptatt av begreper som visdom, intuisjon, bevissthet, magefølelse. Jeg har en sterk kjærlighetsenergi, og ønsker å hjelpe deg til å se din egen.

Jeg har en sterk intuisjon, og ser på meg selv som klarsynt og klarfølende. Dette er verktøy jeg bruker i møte med deg. Jeg får alltid opp bilder om deg, og som jeg bruker i arbeidet mitt. Det handler ofte om ubevisste tanker og følelser du har, som kommer opp til overflaten. Dette er noe vi kan ta utgangspunkt i, hvis ønskelig, eller vi kan droppe det og snakke om det som du føler er mere viktig for deg der og da.

Hvis dette er av interesse, vil jeg gjerne høre fra deg. Du kan ta kontakt på telefon 47011083, eller send en mail til coaching@toveloeken.com. Du kan også legge igjen informasjon om deg i kontaktskjemaet mitt på nettsiden min.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg, og hjelpe deg til å se ditt høyeste potensiale.

Hvem passer dette for?

Dette passer for deg som er nysgjerrig på deg selv, og vil vite mere. Det passer for deg som føler deg låst, og ikke kommer noen vei. Hvis du har en lengsel etter å våge mere, å føle deg mere levende, å ha en større balanse og harmoni, og bli bedre kjent med hvordan du kan bruke din magefølelse/intuisjon for å utnytte dine kreative evner og ressurser i større grad, da vil jeg være en riktig person for deg.

Det er også viktig, at du er en person som kan ta ansvar for din egen helse.

Hvorfor skal du velge meg?

Jeg har et holistisk menneskesyn hvor hele mennesket er viktig, både fysisk, mentalt og åndelig, eller kropp, sinn og sjel. Det betyr at jeg kan møte og ta imot hele deg, og ikke bare deler av deg. Du vil føle at jeg er tilstedeværende og mitt fokus er deg og din reise. Jeg er opptatt av å være til tjeneste for deg, sånn at du skal føle deg ivaretatt og trygg. Alt som sies mellom oss har jeg taushetsplikt på, og du kan snakke om hva det skal være. Jeg tåler å stå både i mørket og lyset. Jeg jobber blant annet som frivillig medarbeider for Kirkens SOS.

Min bakgrunn

3 årig Førskolelærerutdanning

Basis Coaching fra Makani Instituttet

Sertifikat i Life Coaching hos Kain Ramsay

Sertifikat i Mindfulness hos Joeele og Natalie Rivera

Kurs hos Kirkens SOS. Jeg jobber i dag som frivillig medarbeider for dem.

Sertifikat i Loven om Tiltrekning hos Joeele & Natalie Rivera