Her er hva mine kunder sier om meg:

«Nå har jeg hatt jevnlig coaching av Tove Løken ei tid. Det mener jeg har vært givende, lærerikt, spennende og inspirerende. Disse samtalene har klart å få fram alle forskjellige følelser i meg. Alt fra glede, sorg, frustrasjon, lykke og glede. Dette mener jeg har kommet så sterkt, da jeg opplever Tove som en god samtalepartner. Føler at det er balanse mellom å veilede, samt at du må bidra seg. I tillegg opplever jeg Tove som veldig lyttende og oppmerksom på hva jeg sier. Disse samtalene har vært et viktig verktøy for at jeg er i stadig utvikling i mitt liv. Dette er noe jeg virkelig vil anbefale deg å prøve ut. Gleder meg til fortsettelsen. Tusen takk, Tove.»

Siv Anita Vist

«Jeg har nå hatt noen coach timer hos Tove. Der har hun gitt meg hjelp og verktøy til å endre min tankegang på et  problem som har fulgt meg i flere år, og nå er det ikke et problem for meg lenger! Hun har en god evne til å lytte og komme med gode spørsmål som gjør at jeg må gå i meg selv og finne MINE svar! Jeg Anbefaler Tove som coach og samtalepartner.»

Nina Simonsen

«Jeg må si tusen takk for en treffsikker og rørende god reading fra deg Tove. Jeg kjenner meg godt igjen i det du får opp. Det gir mening, og jeg tar det med meg videre. Det styrker meg i troen på at jeg er på rett vei.» 

😊 Frøydis, Lier

  • «Jeg var så heldig å få mulighet til å bli lest av Tove. Bildene og tolkningene av resonerte hos meg, og gav meg inspirasjon og motivasjon. Jeg er takknemlig, og håper jeg får gleden av hennes gaver ved flere anledninger.»😊

Marie Østvold

«Jeg er et nysgjerrig menneske som søkte etter noen svar, og det føler jeg absolutt at jeg fikk av Tove. Hun traff noen veldig gode punkter, og ga meg gode råd på veien, som jeg vil ta med meg og utforske videre. Hun var direkte som jeg setter pris på. Hun var også veldig åpen og hjelpsom med og søke svar på mine spørsmål, anbefaler andre og prøve! For min del hadde jeg gjerne tatt flere samtaler med Tove.»

Anonym