Jeg gir reading til personer som ønsker å bli lest. Jeg ser at det jeg får opp om andre, ofte handler om ubevisste prosesser. Det kan være noe du ikke ser selv, og ikke er klar over. Ved å bli lest, vil du bli mere bevisst på hva du trenger i livet ditt. Å lese deg betyr ikke at jeg ser rett gjennom deg. Det handler om intuitive beskjeder jeg får når jeg tuner meg inn på deg, fra engler, erkeengler og gudinner. Jeg bruker mine intuitive evner og mine guider til å gi deg tilbakemelding på hva jeg ser. Du bestemmer selv hva du ønsker å ta med deg videre etter samtalen.

Jeg vil påpeke at dette ikke er en spåsamtale hvor jeg forteller deg hva som kommer til å skje i fremtiden. Samtalen handler om å gi beskjeder videre fra dine engler og guider. Det er en samtale som styrker deg fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt, og som kan hjelpe deg til å se deg selv bedre sånn at du kan ta valg som er meningsfulle for deg i fremtiden.

Hvordan dette foregår:

Det begynner ved at du gir meg ditt fulle navn. Jeg bruker tid på å tune meg inn på deg, og skriver ned hva jeg får opp. Jeg er klarsynt, og klarfølt, og bruker min intuisjon, tanker, følelser, og bilder,  som kommer til meg, pluss at jeg legger kort. Dette gjør jeg alene. Når jeg er ferdig, vil jeg si ifra, og vi snakker sammen enten på video, eller på telefon. 

For å booke en halvtime så trykk på «Book Meg» i øverste hjørne på nettsiden min, så vil jeg ta kontakt med deg. Du kommer til GoMentor.

Prisen for en halvtime er: kr. 400,-

Tilbakemeldinger fra kunder:

Jeg har gode tilbakemeldinger fra mine kunder. De omtaler meg som direkte, åpen, hjelpsom, at det gir mening, og er treffende. Jeg får også høre at readingen er inspirerende og motiverende.