Hvem vi er:

Adressen til vår nettside er: https://toveloeken.com.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn:

Vår personvernerklæring gir deg informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger via www.toveloeken.com.

Når du bruker toveloeken.com samler vi inn opplysninger om hvordan du bruker nettstedet vårt for å forbedre innholdet på nettsiden.

Når du kontakter oss via kontaktskjemaet, spør vi om navnet ditt og emailadressen din. Denne informasjonen blir brukt til å kontakte deg, og til å sende deg nyhetsbrev. De blir oppbevart i en viss tidsperiode på grunn av årsaker som har å gjøre med kundeservice. De blir ikke brukt til markedsføring. 

Behandlingen av personopplysninger blir håndtert av Tove Løken, som er underlagt taushetsplikt.

Du har rett til å kreve at opplysninger vi har om deg blir slettet. 

Kommentarer:

Når du legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen din inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og din nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media:

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjema

Vi bruker den personlige informasjonen vi får av deg til å holde kontakten med deg.

Informasjonskapsler:

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Slik går du frem for å slette informasjonskapsler i ulike nettlesere og begrense lagringen av besøksdata:

Innebygd innhold fra andre nettsteder:

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse:

Vi bruker google analytics.

Hvem vi deler dine opplysninger med:

Vi bruker Min Sky levert av Telenor til å lagre informasjon og bilder i. Ved betaling av tjeneste brukes Vipps og kontonummer til min bank, DNB. -Vi bruker PayPal som betalingsløsning. Vi bruker MailChimp som email-leverandør.

Link til personvernerklæring til Vipps:

https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern/

Link til personvernerklæring til DNB:

https://www.dnb.no/om-oss/personvern.html

Link til personvernerklæring til PayPal:

https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/privacy-full

Link til personvernerklæring til MailChimp:

https://mailchimp.com/legal/privacy/

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg:

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg:

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg:

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Vår kontaktinformasjon:

Du kan kontakte oss på telefon 47011083 eller via emailadressen coaching@toveloeken.com om du har spørsmål om personvernerklæringen.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra:

Når du betaler via Vipps, får vi informasjon om navnet ditt og telefonnummeret ditt. Når du betaler via DNB får vi opplysninger om navnet ditt, og kontonummeret ditt. Når du betaler med kort på PayPal får vi opplysninger om navnet ditt, emailadressen og telefonnummer. Disse opplysningene blir kun brukt til betaling og ikke noe annet.

Datatilsynet:

Har du spørsmål angående personvernerklæringen kan også Datatilsynet kontaktes. Her er kontaktinformasjonen til dem:

Telefon: 22 39 69 00

Link til nettside:

https://www.datatilsynet.no/

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: