For å booke en online tjeneste kan du trykke på «Book Meg» øverst i venstre hjørne på nettsiden min. Jeg har en gratis forsamtale, hvor du kan finne ut om dette er noe for deg, og hva du vil jobbe med.

Alle timene går under: coaching/refleksjonssamtaler, med unntak av Reading.

Jeg tilbyr ulike tjenester i min praksis:

En samtale om døden:

Hva tenker du om døden? Er det noe du har akseptert, eller er dette et tema du helst unngår?

Det er mange som ikke har et forhold til døden i det hele tatt. Ved å snakke om underliggende årsaker til hvorfor du unngår temaet, vil du kunne akseptere det uunngåelige i større grad; at vi alle skal dø en dag.

Klikk på knappen nedenfor og les mere om temaet:

Hvordan kan jeg takle stress i hverdagen?

Dette er for deg som sliter med å takle stress i hverdagen din. Vi fokuserer på at du skal lære deg selv å kjenne, og finne ut av hva som trigger stress hos deg. Du får kjennskap til ulike mindfulnessteknikker som du kan implementere i hverdagen din.

Hva slags verdi har jeg som menneske?

Dette er for deg som sliter med følelsen av å ikke ha noe slags verdi, og føler deg mindreverdig. Ofte så har dette med hvordan du hadde det i barndommen din å gjøre. Du tar med deg det du lærte om deg selv videre til voksenlivet. Ved å gå inn på hvordan du føler deg i dag, kan vi jobbe med å finne årsaker til hvorfor du føler deg mindreverdig. Målet er blant annet å akseptere fortiden, og gå videre. Det neste målet er å se deg selv som en person som har verdi. Vi bruker metoder som ulike samtaleteknikker, øvelser, visualisering og affirmasjoner.

Hva holder deg tilbake fra å gi uttrykk for ditt høyeste potensiale?

Vi går inn på det ubevisste plan, og jobber med det som holder deg tilbake fra å være den du innerst inne ønsker å være. Ved bruk av mindfulnessteknikker som pusteøvelser, kroppsscanning, ulike meditasjonsøvelser, og samtaleteknikker, vil du bli bedre kjent med dine gamle tankemønstre, og være i stand til å forstå deg selv bedre, pluss at du vil kunne endre det til mere funksjonelle, og positive måter å forholde deg til deg selv på.

Målet er at du skal bli mere åpen for hvem du er, og akseptere deg selv i større grad. Ved å gjøre det, vil du også lettere kunne se dine kvaliteter, egenskaper, og ressurser. Målet er også at du skal se at du ikke er dine tanker og følelser, eller sanser.

Ved å desidentifisere deg fra gamle og inngrodde tankemønstre som kommer fra hendelser fra fortiden, vil det styrke din egen vilje. Når du ikke lar tankene og følelsene styre livet ditt, vil det føre til en større følelse av mestring i og med at det er du som tar valgene. Et eksempel kan være at du ser på deg selv som sliten og trøtt, som fører til at du identifiserer deg med følelsen av å være sliten og trøtt slik at den blir en del av deg. Når du lærer deg til å observere tankene og følelsene dine når de kommer, som du lærer ved å gjøre mindfulnessøvelser, vil du etter hvert se at du ikke er denne følelsen.

Dette er en prosess som tar tid, så jeg anbefaler at du er tålmodig med deg selv.

For deg som blir styrt av frykt, redsel, og angst i hverdagen din, klikk på knappen nedenfor:

Hva er mitt potensiale?

Dette er for deg som har et ønske om å finne mere ut om hva ditt høyeste potensiale er, som handler om hvem du ønsker å være, og hva du ønsker å gjøre i livet ditt. Hvis du føler at du savner et høyere mål, at du har mye å gå på, men føler at det virker litt uoppnåelig for deg, så kan dette være en time hvor du virkelig kjenner på dette. Kanskje du allerede har en drøm om hva du vil, men så er det noe som holder deg tilbake fra å gjøre det. Dette kan vi gå mere inn på, og finne ut hva som stopper deg. Når du er blitt bedre kjent med hva du vil, legger vi en plan for hvordan du skal oppnå dette.

Jeg bruker metoder som ulike samtaleteknikker, øvelser, visualisering, og affirmasjoner.

For deg som er blitt utsatt for kjærlighetssvindel

For noen år tilbake ble jeg utsatt for kjærlighetssvindel, og det var en mørk og tung tid for meg. Jeg lærte også, at jeg var et menneske som ikke stod opp for meg selv. Det er mange som må erfare noe som er vanskelig, for å forstå hva vi gjør med oss selv. Slik ble det også med meg. Svindelen lærte meg blant annet å ivareta meg selv bedre, å stå opp for meg selv, å vite hvor mine grenser går, og å bli mere empatisk med meg selv. Jeg lærte å akseptere at jeg gjør feil, og at jeg aldri vil bli perfekt. For deg som har blitt kjærlighetssvindlet, eller opplever dette nå, vil dette være en samtale som vil gjøre deg mere bevisst for hva som skjer med deg.

En svindel handler mye om hva slags person du vokste opp til å bli, og hvordan du ser på deg selv om menneske i dag. Ved å forstå hvorfor du tiltrekker deg mennesker, som utnytter deg, vil du kunne forstå deg selv bedre, og være i stand til å si nei til dem, og ta bedre valg for deg selv.

For å lese mere om meg, kan du trykke på knappen nedenfor:

Reading

Jeg gir reading til personer som ønsker å bli lest. Jeg ser at det jeg får opp om andre, ofte handler om ubevisste prosesser. Det kan være noe du ikke ser selv, og ikke er klar over. Ved å bli lest, vil du bli mere bevisst på hva du trenger i livet ditt. Å lese deg betyr ikke at jeg ser rett gjennom deg. Det handler om intuitive beskjeder jeg får når jeg tuner meg inn på deg, fra engler, erkeengler og gudinner. Jeg bruker mine intuitive evner og mine guider til å gi deg tilbakemelding på hva jeg ser. Du bestemmer selv hva du ønsker å ta med deg videre etter samtalen.

Du kan lese mere om Reading ved å klikke på knappen nedenfor: