Jeg hjelper deg til å tro på deg selv, dine kvaliteter, egenskaper, og ressurser.

Jeg er en ressurs for deg sånn at du kan være en ressurs i ditt eget liv.

Som Coach som jobber med intuisjon og hjerte i stor grad, er jeg en person som er opptatt av å anerkjenne, støtte og styrke deg uansett hva du ønsker å gjøre med livet ditt. Samtalene oss imellom er blant annet ment til å gjøre deg mere åpen til den du er, akseptere deg selv i større grad, styrke din evne til å stå i ubehag og takle utfordringer du møter på, og åpne øynene dine for kraften og ressursene du har inni deg. Dette arbeidet vil også føre til at hjertet ditt vil åpne seg mere.

Jeg er ikke en terapeut eller psykolog, men tilbyr deg refleksjonssamtaler, som hjelper deg til å bli bedre kjent med deg selv og bevisstgjøre hvem du er. Jeg sitter ikke med svarene på hvordan du skal leve livet ditt, for det er det bare du som vet, men jeg kan hjelpe deg med å sortere. Jeg er utdannet Coach og har masse verktøy og metoder som vil være til hjelp for deg.

Ved ulike samtaleteknikker, praktiske øvelser og metoder, vil det føre til økt selvfølelse og selvverdi, som vil føre til en økt bevissthet rundt din egen person, og hva som virkelig betyr noe for deg. Du vil slutte å bruke tid på det som ikke betyr noe for deg, og rette blikket mot det viktige i livet ditt.

Hvis du står i en krise vil jeg hjelpe deg til å forstå hva som skjer med deg bedre, som gjør at du får et bredere perspektiv på deg selv og den situasjonen du opplever akkurat nå. Du vil oppdage at du har mere styrke i deg enn du trodde du hadde, og at du har ressurser for å kunne stå i det som er vanskelig. Dette er en prosess som kan ta tid, og det er viktig at du er utholdende. Det er viktig at du er motivert til å ta tak i krisen du opplever, og tar ansvar for din situasjon.

Hvis du ønsker lager vi en plan for hvordan du skal oppnå målene dine. Det er alltid opp til deg hva du ønsker å gjøre, eller ikke ønsker å gjøre. Jeg er en person som er like opptatt av reisen som det å komme til bestemmelsesstedet. Det viktigste er at du føler at du har utbytte av timene og at det hjelper deg i hverdagen. Men når det er sagt, så vil jeg understreke, at hvis du vil oppleve varige endringer i livet ditt, er det viktig å gjøre øvelser og praktisere det du lærer. Målet er at du skal oppleve å mestre din egen hverdag uten meg.

Jeg har en psykologisk, og for den som ønsker det, spirituell tilnærming i min praksis. Målet er at du skal mestre livet bedre, og er ikke terapeutisk. Hvis målet ditt er å konsentrere deg om fortiden, er ikke jeg den beste for deg. Jeg er mere opptatt av å hjelpe deg til å være mere tilstedeværende i livet ditt, og mestre det som skjer her og nå.

Er du klar for en time?

Ta kontakt på telefon 47011083 eller send en mail til coaching@toveloeken.com, eller ta kontakt via kontaktskjemaet på siden min ved å klikke på knappen nedenfor:

Hvem dette passer for:

 • For deg som er interessert i å lære deg ulike teknikker for å mestre hverdagen
 • For deg som er interessert i å endre deg for å oppleve en bedre hverdag
 • For deg som ønsker å takle utfordringer i hverdagen bedre
 • For deg som vil gjøre mere av det du vil, men som holder deg selv tilbake
 • For deg som lengter etter en større mening i livet
 • For deg som er motivert og har lyst til å lære deg selv bedre å kjenne gjennom bruk av mindfulnessteknikker, og vil bruke dem systematisk i din hverdag for å oppnå det du ønsker i livet ditt.
 • Mine tjenester:

  Coaching/refleksjonssamtaler 1 time 60 minutter).

  Du kan bestille en coaching time/refleksjonssamtale ved å ringe meg på telefon 47011083 eller ta kontakt via kontaktskjemaet på siden min. Du kan også sende en mail til coaching@toveloeken.com.

  Mine metoder

  Jeg bruker mindfulnessteknikker som f.eks pusteøvelser, fokus på kropp og følelser, fokus på de fem sansene våre, meditasjon, og andre metoder som visualisering, og affirmasjoner. Jeg tror at for å oppnå en varig endring i livet ditt, er det viktig å jobbe på et dypere plan.

  Ved å trykke på knappen under kan du lese om hva mindfulness er:

  Ved å trykke på knappen under kan du lese om meditasjon:

  Hvorfor skal du velge meg?

  Jeg har et holistisk menneskesyn hvor hele mennesket er viktig, både fysisk, mentalt og åndelig, eller kropp, sinn og sjel. Det betyr at jeg kan møte og ta imot hele deg, og ikke bare deler av deg. Du vil føle at jeg er tilstedeværende og mitt fokus er deg og din reise. Jeg er opptatt av å være til tjeneste for deg, sånn at du skal føle deg ivaretatt og trygg. Alt som sies mellom oss har jeg taushetsplikt på, og du kan snakke om hva det skal være. Jeg tåler å stå både i mørket og lyset.

  Hva jeg er utdannet og kurset i:

  3 årig Førskolelærerutdanning

  Basis Coaching fra Makani Instituttet

  Sertifikat i Life Coaching hos Kain Ramsay

  Sertifikat i Mindfulness hos Joeel & Natalie Rivera

  Kurs som medarbeider i Kirkens SOS. Jeg jobber i dag som frivillig medarbeider.

  Serifikat i Loven om Tiltrekning hos Joeel & Natalie Rivera

  %d bloggere liker dette: