Heisan!

Jeg heter Tove Løken, er født i 1963, og bor i Bærum.

Fra jeg var ungdom har jeg alltid elska å sette ord på hvordan jeg opplever verden. Det gir meg tid til å reflektere over hva jeg vil si, istedenfor den muntlige formen som ofte krever en raskere måte å kommunisere på.

Da jeg hadde min oppvåkning (rundt våren 2021), skulle mye endre seg for meg. Jeg ble kjent med en annen måte å se verden på, gjennom å eksponere meg for hendelser jeg ikke visste noe om. Det kan nevnes barne- og menneskehandel, ofring av barn i sataniske ritualer, adrenokrom, korrupsjon, sjøloven kontra landloven, globalisme osv. osv.

Jeg følte at jeg ble voldtatt på sjela mi. Samtidig var det vanskelig å legge det fra meg. Når jeg først hadde begynt ned i kaninhullet, var det ingen vei tilbake. Tørsten over å vite sannheten om verden ble en besettelse for meg. Jeg var inne på Facebook hver eneste dag for å informere meg, i tillegg til å skrive mine egne innlegg. Hvis jeg kunne gjøre en forskjell for noen, var det mitt høyeste ønske.

Bakdelen med å følge med så intenst, gjorde meg derimot utslitt mentalt, og da Fakeboka ville at jeg skulle slå på Facebook Protect (for å beskytte meg mot hackere, men jeg tror det handler om mere kontroll fra deres side), lot jeg være å gjøre det. Jeg trengte tid vekk fra FB, og ønsket heller ikke å adlyde deres forsøk på å kontrollere meg enda mere. En sånn handling ville også underminere det jeg står for; å ikke la meg presse til å gjøre noe jeg ikke vil.

Det som er bra med det er at jeg får mere tid til å skrive innlegg her, og hente meg inn igjen mentalt og følelsesmessig. Det har vært en berg og dalbane så langt. Så får vi se om jeg kommer tilbake til FB etterhvert. Akkurat nå nyter jeg å være borte derifra.

Et av mine største mål ved det jeg skriver, er å være en som påpeker urettferdighet. Spesielt er jeg opptatt av barna våre, som ikke kan forsvare sine grunnleggende rettigheter. Det er derfor jeg valgte en «header» med barn på nettsia mi. 

Jeg håper du får glede av mine innlegg, og ta gjerne kontakt på min emailadresse 2fortove@gmail.com.

Hilsen Tove