Jeg tilbyr coaching for alle som er interessert i å bli bedre kjent med seg selv og vokse som menneske. Jeg jobber intuitivt for å hjelpe deg til å se at du er mere enn det fysiske og mentale, at du har en åndelig eller spirituell side som lengter etter å bli sett av deg. Denne åndelige siden har mange navn. Noen kaller det for det høyere selv, andre for ditt indre, Gud eller kilden, eller magefølelser eller intuisjon. Det har ingenting med å være religiøs å gjøre.

Det er mange som sliter med fysiske plager, med angst og frykt, eller bare en generell utilfredsstillelse som er vanskelig å sette ord på. Ved å fokusere innover i deg selv vil du bli bedre kjent med hvem du er, og komme i kontakt med verdier som glede, indre styrke, frihet, og takknemlighet.

Det er noen som sier at å være åndelig eller spirituell betyr at man ser på universet, verden, mennesket og alt levende som guddommelig og hellig og at det finnes et liv etter dette som er for alle. Jeg ser på det å være spirituell som å komme hjem til seg selv, til den du var meningen å være helt siden du ble født, et menneske som elsker seg selv betingelsesløst.

Det spiller ingen rolle hva du kaller det, det viktigste er å vite at vi alle er spirituelle, og ikke bare sjamaner, healere, buddhister, kristne, osv. Du behøver ikke å være noe spesielt for å være spirituell. Du bare er ved å eksistere her på jorden. Men sjamaner og healere mediterer som regel mye og har god kontakt med den spirituelle delen av seg selv. Men dette er noe som du også kan gjøre ved å begynne å meditere.

MEDITASJON OG HVA DEN KAN GJØRE FOR DEG:

Det er mange av oss som glemmer eller kanskje ikke tenker over at vi har den spirituelle delen ved oss som lengter etter å bli brukt. Men dette kan du lett vekke til live ved å meditere. Det er mange måter å meditere på, men jeg tenker først og fremst på å stilne tankene dine sånn at du gir plass til stillhet.

På den måten kan du oppnå ulike ting bl.a avspenning, både fysisk og psykisk, bli bevisst på tankevirksomheten din og kontrollere den i større grad, som kan gi større evne til konsentrasjon og refleksjon, og også gjøre deg oppmerksom på hvordan du tenker om deg selv. Du kan også få en bedre innsikt og forståelse av deg selv og verden. I tillegg kan det gi deg en tankemessig og/eller følelsesmessig pause fra hverdagen.

Det jeg bruker meditasjon til er å få kontakt med mitt indre, eller min kilde, og være i kjærlighetsenergien. Når jeg mediterer får jeg kontakt med denne energien. Svært mange stenger for denne energien av mange, ulike årsaker. Det kan for eksempel være stress i hverdagen, lav selvfølelse, kritikk av deg selv som menneske. Det er mange som ikke føler seg bra nok, at de ikke har verdi, som gjør at man ikke tror man fortjener å ha det bra.

Jeg tror det er meningen at vi skal ha det bra med oss selv og andre. Hvis vi skal oppnå det er vi nødt til å være egoistiske og gi oss selv det vi behøver for å føle oss bra, som kjærlighet og omtanke. Vi må slutte å kritisere oss for ikke å være bra nok, og la være å straffe oss selv når vi gjør feil. Jeg tror vi er her for å lære og vokse som menneske, og ikke minst gjøre oss erfaringer. Perfeksjonisme har ingenting med det å være menneske å gjøre.

HVA SKJER NÅR DU MEDITERER?

Jeg starter med å fortelle litt om hvordan du mediterer. Det er absolutt ikke nødvendlig å bruke lotusstillingen. Du kan sitte eller ligge i komfortable klær. Du kan også ligge i sengen, bare du ikke sovner. Så lukker du øynene og fokuser innover. Begynne å puste ned i lungene dine og føl hvor deilig det er å puste ut. Husk å puste med jevne mellomrom under hele meditasjonen. Pusten vil hjelpe deg til å slappe mere og mere av.

Hvis du ikke er vant til å meditere vil du i begynnelsen slite litt med å føle ro. Du vil antagelig tenke mye og kroppen vil være urolig, kanskje stikke litt her og der, som føles som rykninger og kløe under huden, som indikerer at du føler på motstand mot å meditere. Antagelig vil du få negative tanker om prosessen noe som betyr å ha lave energifrekvenser. Men dette vil bli bedre etterhvert som du øver for hver dag som går.

Når du mediterer og slipper motstanden inni deg, vil du stige til dine naturlige, rene og høye svingninger. Du kan for eksempel oppleve at kroppen beveger seg uten at du gjør noe. Den kan bevege seg fra side til side og forover eller bakover, eller hodet kan bevege seg fra side til side.

Eller du kan føle en bevegelse eller en gjesp, som alle er indikasjoner på at du er i en meditativ tilstand. Hvis du ikke er vant til å puste ned i lungene, vil du i begynnelsen kanskje bli litt svimmel eller føle andre ubehag. Det eneste du behøver å gjøre da, er å stoppe pustingen litt til du føler deg bedre, og så begynne igjen.

Når du er i en meditativ tilstand er du også i en tilstand av å tillate. Denne tilstanden vil vare også etter meditasjonen, helt til du retter oppmerksomheten din på noe som endrer frekvensen din.

15 minutter er tilstrekkelig for at du skal oppleve virkning av den. Ettersom tiden går vil tankene bli mindre, du vil føle mere ro og mindre motstand, og du vil få høyere energifrekvenser, som betyr mere positive tanker. Det er selve følelsen du får som er viktig, men det er tankene som indikerer hva slags følelse du får.

Ved å kjenne hva slags følelse du har vil du bli oppmerksom på tankene dine. Hvis du ikke føler deg så bra vet du at du har negative tanker. Hvis du derimot føler deg bra har du følelser med høye frekvenser som bl.a er glede, takknemlighet, kjærlighet, indre styrke, kunnskap.

Det finnes en emosjonell skala du kan sjekke ut for å se hvor følelsene befinner seg.

Hvis du sliter veldig i starten med å stilne tankene dine, vil jeg anbefale at du tenker på noe hyggelig, som gir deg gode følelser. Det vil hjelpe til å heve frekvensene dine. Hvis du syns det er lenge med 15 minutter, prøv med bare 5 minutter til du føler for å utvide til kanskje 10 og så til 15. minutter.

HVA DU KAN OPPNÅ VED DAGLIG MEDITASJON:

Meditasjon er effektiv til å endre overbevisninger vi har tillagt oss ved tidlig barndom. Mange av oss har tatt med oss måter å tenke på som ikke er spesielt formålstjenlige. Det kan være tanker om oss selv som er negative, hvor vi kritiserer oss selv eller andre, stress i hverdagen som påvirker oss negativt, eller andre utfordringer vi kan oppleve. Negative tanker holder energifrekvensen på et lavt område.

Når vi mediterer blir tankene mindre eller borte, og da er det ingen motstand inni deg. Det gjør at oppmerksomheten din vender bort fra det negative, altså de negative tankene dine, noe som fører naturlig til at de stiger til høyere frekvenser. Når du har gjort dette over tid vil du legge merke til hvordan det føles å være i de høyere frekvensene.

Ved å meditere daglig vil du straks merke om du fokuserer på noe som forårsaker motstand, som er negative tanker. Ved å bli bevisst når du får negative tanker kan du kvele dem i starten, og endre på dem ved å fokusere på positive tanker istedet. Det er på denne måten du kan endre på tidligere overbevisninger, og få nye som er mere positive for deg.

Ved å endre på overbevisninger vil du få en helt annen opplevelse av både deg selv og andre. Du kan begynne å se på deg selv med kjærlighet og oppdage styrken du har i deg. Det samme kan også skje i forhold til andre. Kanskje du tilgir deg selv for feil du har gjort, og andre som har såret deg tidligere. Det er sånn som kan skje når du får bedre kontakt med kilden i deg. Det kan føre til endringer som gjør deg bl.a mere glad, takknemlig, indre sterk, og du kan få kontakt med kjærligheten til deg selv og andre.

En annen måte å meditere på:

Du kan meditere under et tre, i bilen, på badet eller i hagen eller et hvilket som helst sted du kan være alene og koble av fra verden. Lukk øynene og fokuser på pusten. Trekk pusten langsomt ned i lungene og fyll dem i flere etapper, helt til du føler det ikke er plass til mere luft, uten å føle ubehag, og så deretter puste langsomt ut. Fortsett med denne prosessen fra 10-15 minutter.

Det eneste du behøver å fokusere på er pusten din. Dette er en tid du ikke behøver å gjøre noe, og ikke tenke over hverdagens gjøre og laden. Du tar deg fri fra alt med unntak av deg selv og pusten din. Nå er du i en tilstand der du tillater. Du forteller til ditt indre, din kilde, eller til din GUD (eller hva du ønsker å navngi det): «Jeg tillater kildeenergien å strømme rent gjennom meg» (Fra boken «Du får alltid det du ber om» av Ester Hicks)

Det er nok med 15 minutter. Denne meditasjonsprosessen vil tillate at den energien som er naturlig for deg får strømme gjennom deg. Når du er ferdig vil du føle deg lettere og mere kvikk.

Andre måter å heve svingningsfrekvensene på:

I tillegg til meditasjon kan du for eksempel lytte til musikk som du liker, som er godt for hjertet ditt og får det til å synge, du kan jogge på et sted du liker veldig godt, eller være sammen med hunden og katten om du har det. Gjør aktiviteter som du føler treffer deg i hjertet, og som får deg til å føle glede.

Jeg har en egen side med tanke på hva jeg kan gjøre for deg. Du kan trykke på denne linken for å komme dit:

HVA JEG KAN GJØRE FOR DEG

Ta kontakt på telefon 47011083 eller coaching@toveloeken.com, eller via kontaktskjemaet på siden min. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg når jeg starter min praksis.

Grunnet coronatiden vi lever i blir min start som Coach noe utsatt. Jeg vil informere når jeg er klar. Min utdanning vil gi meg verktøy til å hjelpe deg til å leve et liv som er mere i samsvar med den du er. Jeg brenner for å motivere og inspirere mennesker til å få ut sitt potensiale. Jeg har erfaring med fibromyalgi, og i tillegg er jeg ekspert på kjærlighetssvindel og forstår problematikken.

%d bloggere liker dette: