Kjære deg som står på utsia når det blir begått lovbrudd rett foran nesa på deg!

I dag vil jeg appellere til deg som vet at ting som skjer i vårt samfunn og i vår hverdag er riv, ruskende, galt, men så våger du ikke å gjøre noe, fordi det vil bli for store konsekvenser for deg. Det kan bl.a. være fra barnevernets, politiets, rettsstatens, eller helsevesenets side. Vi vet at det blir begått lovbrudd i offentlige sektorer i stor stil, men vi er blitt så vant til at det skjer, at vi ikke greier å skille på hva er som rett og galt lenger.

Akkurat sånn som rettsstaten og myndighetene, som har brutt paragraf nummer en i grunnloven: «Kongeriket Norge er et fritt, selvstendig, udelelig og uavhendelig rike.» Som dere kanskje har fått med dere, så er jo ikke Norge et fritt, selvstendig, udelelig og uavhendelig rike lenger. Vi har vel gitt bort det meste av våre ressurser til utenlandske krefter, og har mistet vår frihet, selvstendighet og vår selvråderett til dem. Den første paragrafen har første rang i grunnloven og er den aller viktigste av dem alle, men siden den er brutt av regjering og storting, så gjelder den ikke lenger.

De har begått lovbrudd og kuppa grunnloven. Det betyr at rettspraksisen de utøver er ulovlig, men siden de fleste i Norge ikke skjønner alvorligheten av handlingene og hva det innebærer, så får de desverre lov til å holde på. De begår den ene ulovligheten etter den andre, og er blitt svært så gode til det. Det er vel muligens slik det blir når de får lov av oss, og vi ikke stopper dem.

Jeg henvender meg ikke til deg som gjør lovbruddene, og som lyver for penger og profitt, det være seg politi, dommer, påtalemyndighet, barnevernsansatte, skoleansatte, helsearbeidere osv. osv., for jeg tror ikke jeg lykkes å nå inn til dere. Trolig fordi dere mangler samvittighet, og etisk og moralsk kompass, og mest av alt har dere enten stengt hjertene deres, og/eller dere har solgt sjela deres.

Men du som kjenner på noe når du ser andre begå lovbrudd mot uskyldige kvinner og menn og barn, du kan jeg kanskje nå inn til. Kanskje du er stiv av apati og handlingslammelse, eller tilsynelatende likegyldig, og tror ikke du kan gjøre noe. Eller kanskje du er livredd for hva de kan gjøre med deg, hvis de finner ut at du hjelper noen som de vil ta. Ja, det er nettopp det jeg sier. Akkurat sånn som med «pandemien,» hvor de uvaksinerte ble hetsa og mobba for ikke å være solidariske med resten av befolkninga, og regjering og mainstream media var ute etter å ta, så er det akkurat samme mekanisme de bruker på alle som er kritiske til systemet.

De sprer falske rykter om deg, sånn at du blir uglesett, de bøtelegger deg, eller lyver om at du er psykotisk ved hjelp av din fastlege som plutselig ikke kjenner deg lenger, sånn at du havner på psykiatrien og blir anmeldt av barnevernet. Hvem er de, vil du kanskje vite? Det er dem som tjener på at systemet er som det er, og spesielt toppene av systemet. De tjener aller mest på at ting er som de er, og de beste til å jobbe for dem er ordrefølgere og angivere. Det kan se ut som om det er mange ordrefølgere i Norge, og at det er derfor korrupsjonen brer om seg som ild i tørt gress.

Jeg sier ikke at alle ordrefølgere er korrupte, men kanskje mangler evne til å tenke sjøl og ta ansvar for egne handlinger. Staten er gode på å lage alskens lover og regler som gagner dem, men som ikke gir fordeler til folket, i tillegg til å fraskrive seg ansvar for sine handlinger. Jeg mener det er en veldig viktig årsak til at det er sånn. Når man vet at man ikke behøver å ta ansvar, så blir det lettere å behandle mennesker som et papir som blir flytta fra en pult til en annen, og ikke som et menneske med følelser og behov.

På den måten får staten mye makt og kontroll over de som de skal styre, noe de har vist veldig tydelig og klart under «pandemien.» Når de som driver med styre og stell ikke har kjennskap til folks behov, men styrer ut ifra hva som gir mest profitt, da er det fare på ferde. Det er også et stort varsku når 40 land har reagert med avsky på hvordan barnevernet opererer her til lands, men til tross for det fortsetter å bryte menneskerettigheter. Norge har altfor mange EMD dommer (Den Europeiske Menneskerettsdomstolen) på seg, og siden barnevernsaker fortsetter å havne der, vet vi at de ikke har til hensikt å gjøre ting bedre, men å fortsette med den ulovlige rettspraksisen.

Det er desverre altfor mange ganger jeg hører om foreldre som blir fratatt sine barn uten vedtak, og hvor barnevernet, politiet, fastleger lyver for å ta den ene eller begge foreldrene. Det står sørgelig til i landet vårt når dette kan skje på høylys dag. Men jeg mener det er fordi de som burde si ifra og hjelpe de som blir utsatt for overgrep fra myndighetene og staten, står på sidelinja og lar det skje.

Jeg vil minne dere på at dere kan hjelpe, og at dere ikke er maktesløse. Hvis dere også er flere som hjelper til, vil staten ha mindre sjanser for å begå lovbrudd mot uskyldige mennesker. Er det ikke på tide at vi får en slutt på overgrep, trakassering, hetsing, og mobbing av uskyldige mennesker nå? Jeg forsøker å få kontakt med deg gjennom din samvittighet.

Hvis du er likegyldig til hva som skjer med andre mennesker, fordi du kanskje er redd for å ta ansvar og for konsekvensene av å ta ansvar; når skal ting noen gang bli bedre da? Kan du ha det bra når andre ikke har det bra? Jeg vet at du har et hjerte, og jeg vet at du har en samvittighet. Åpne ditt hjerte for dem som opplever overgrep fra staten, eller fra andre. Hvis du gjør det, vil du bli husket som et godt menneske, som var tilstedeværende for noen som behøvde det sårt.

For når alt kommer til alt så vil jeg tro at det aller viktigste er å være et medmenneske. Ikke din materielle status, ikke at du kan reise flere ganger i året, ikke trygghet fordi du ikke våger å ta en sjanse på å være et medmenneske; men at du våger å være tilstedeværende for noen andre som sliter i hverdagen sin, og som blir forfulgt eller trakassert eller mister rettigheter bare fordi de ikke er som deg.

 

Kilder: 

Paragraf 1 i grunnlova:

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1814-05-17-nn

Artikkel i Hemali: Mennesker er ikke korrupte, men de blir korrupte fordi de lar seg korrumpere:

Mennesker er ikke korrupte, men de blir korrupte fordi de lar seg korrumpere.

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *