Staten er blitt til en overgriper som tar fra folks rettigheter

I dag fikk jeg mail om at jeg er dømt på alle tre punkter i saken min. Det var etter at jeg var på Vaksinesenteret den 27. februar 2022. I tillegg må jeg betale 3000 kroner for saksomkostninger. Det var ingen formildende omstendigheter i saken. Min advokat og mitt forsvar hadde kun fått en setning med seg i domspapirene, og ellers var det aktor sine ord resten.

Jeg husker godt hvordan han hamret løs på meg med en hammer i rettssalen i en halvtime, og mente at jeg hadde gjort meg skyldig i alle tiltalepunktene i forelegget, pluss at jeg også kunne betale saksomkostninger sjøl om jeg hadde dårlig råd. Det var jo bare å dele det opp i små summer. Det var ikke mye empati å spore der, nei. Etter det gjorde dommeren oss oppmerksom på at kantina stengte klokka ett, og så på klokken sin. Det var da advokaten min skulle framføre sin sluttprosedyre og mitt forsvar. Det skinte igjennom at hans lojalitet ikke lå hos meg, men hos aktor. Det kom også veldig klart frem i domspapirene. Var det ikke slik at dommere skal være objektive? Tenker ikke det, nei!

Avgjørelsen var bestemt på forhånd!

Jeg er hundre prosent sikker på at de hadde bestemt seg på forhånd; at jeg skulle dømmes på alle tiltalepunkter og få strengeste straff. Dommeren er i lomma på regjeringen, og der handler alt om makt, kontroll og penger. Folks helse er langt nede på listen, om det i det hele tatt er på listen. Sentralbanken eier også aksjer i Pfizer, og da vet vi at profitt kjører over helse og liv.

Det er trist som faen at de kommer unna med ulovlig rettspraksis, jmf. les dette innlegget av Howard Fritzon Widding, politiet lyver om hva jeg gjorde på Vaksinesenteret og kommer unna med det, jmf. les dette innlegget om hva som skjedde, og det er ingen tvil om at de ønsker at folk skal fortsette å vaksinere seg og holde skjult vaksinebivirkningene. Altså er det de som er skyldige i lovbrudd, pluss «crimes against humanity,» og vil bli dømt for det når tiden er inne. Det gjelder aktor Håkon Sjøvold og dommer Tor Sandsbraaten, pluss innsatsleder Christoffer Bang, og politibetjent Youssef El Moussaoui, og ansatt på Vaksinesenteret i saken min, som jeg ikke vil nevne navnet på.

Rettsstaten og politi beskytta de svake og undertrykte før

Rettsstat og politi har et stort ansvar for hvordan de opptrer i samfunnet, og bør være sitt ansvar bevisst. Men desverre så er de seg ansvaret bevisst kun for regjering, og storting. Tidligere beskytta de svake og undertrykte, men etter at staten tok over med avlønning og oppgaver, er de ikke opptatt av det lenger. Nå handler det mere om å ivareta regjeringens interesser og næringsinteressene. Det er penger, makt og internasjonale avtaler som styrer, ikke å ivareta folks helse. Det ser vi tydelig når WHO nå prøver å ta over styringen av vår helse globalt.

WHO blir finansiert av private og farmasøytiske selskaper. De ønsker da naturligvis at folk velger å vaksinere seg, som belyser en veldig sterk interessekonflikt med tanke på at de utarbeider helseanbefalinger.

Kampanjen «Nei til pandemitraktat» handler om den norske regjering som har planer om, eller har allerede, skrevet under på WHO sin «pandemitraktat.» Hvis denne traktaten går igjennom vil det innebære enorme inngrep i hverdagen vår, muligens også direkte eller indirekte tvungen vaksinering. I praksis mister landene som har skrevet under sin selvråderett. Det betyr i utgangspunktet at når de blåser i gang neste plandemi, så har ikke regjeringen eller stortinget noe de skulle ha sagt om det. Da er det WHO som bestemmer hva som skal gjøres.

Norge er ikke et selvstendig, suverent og udelelig rike lenger!

Forskjellen fra nå og til da, hvis det skulle skje, er ikke så veldig stor etter mitt skjønn. Jeg mener det er slik, fordi vi allerede har mistet vårt selvstendige, suverene og udelelige land. Regjeringa styrer ikke etter grunnloven, som de burde gjøre, siden de har solgt Norge bit for bit ut av landet. Grunnloven er blitt til pynt på veggen, og dette har vi desverre godtatt uten protester. Det som kan bli forskjellen hvis WHO tar over som helsepoliti, er at de kan bli enda strengere med smitteverntiltak. Jeg gjetter på at de kommer til å forfølge de uvaksinerte i enda større grad, og sende oss i interneringsleire. Det kan bli: Hvis du ikke adlyder, så blir det store konsekvenser for deg!

Politiet har fascistsymbolet i emblemet sitt!

Den samme måten å tenke på ser jeg blant politiet i dag. I riksvåpenet er det røde skjoldet med løven, med øksen og kongekronen. Ved siden av riksvåpenet i politiemblemet er det to busk kvaster med øks på toppen. Det er et romersk fascistsymbol. Riksvåpenet brukes i retten og overalt, og i mange statlige etater. Både Sverige og Norge har fascistsymbolet i politidekanen sin, som er politiets emblem.

Jeg opplever at politilovene og forskriftene er blitt mer og mer fascistiske. De blir mindre og mindre opptatt av våre rettigheter, og jeg opplever det som har skjedd, spesielt de to siste årene, som en ganske skremmende utvikling. Rettsstaten og politiet har helt klart vist fascistiske tendenser, hvor de bare kjører over folks rettigheter. Visste du at du må vise gyldig legitimasjon til politiet hvis de spør deg om det? Gjør du ikke det har de lov til å bøtelegge deg for 8000 kroner.

Jeg trodde faktisk at politiet måtte ha en gyldig grunn for at du skal vise identifikasjonen din, som at det er en skade involvert; men det er altså ikke tilfelle. De kan også bøtelegge deg om du nekter å gå på andre siden av veien. Det betyr at politiet står over deg, og at du må adlyde dem. Hvis du nekter å adlyde dem, vil du bli straffet for det. Sånn som de behandlet meg på Vaksinesenteret, så driter de i mine rettigheter. De er mere opptatt av å ivareta statens næringsinteresserer, og bryr seg ikke døyten om jeg er bekymret for alle vaksinebivirkningene, som det er blitt veldig mange av til nå; det nærmer seg 60 000, og over 6000 av dem er alvorlige med 80 barn som har fått hjerteposebetennelse meldt i Nrk.no.

Svineinfluensaen ble vurdert som en skandale med 17 døde!

Det er veldig bekymringsfullt at vaksinasjonsprogrammet fortsatt ikke er stoppet når det er såpass mange bivirkninger som er innrapportert, i tillegg til at det er en høy overdødelighet så langt i 2022. Kan det være vaksina som er synderen? Det er mye som tyder på det, men vanskelig å bevise. Det døde 17 personer, og 221 fikk narkolepsi, pluss over 700 fikk ME, som er vanskelig å behandle. Da ble det snakket om en skandale fra politikerne, mens det nå er blitt over 60 000 innrapporterte bivirkninger og over 260 døde, og de bare sier kjør på!!! Det er ikke vanskelig å se at noe er riv, ruskende galt med politikken i Norge. Men jeg er ganske sikker på at de kommer til å bli avslørt av flere i Norge, når strøm- og bensinprisene går enda mere til værs, og matkrisen setter inn til høsten. Det kan se ut som om å bryte lover, som myndighetene gjør daglig nå, er blitt en uvane som mange ser mellom fingrene, men jeg tipper at når de begynner å kjenne det på kroppen sjøl, da våkner de, og da vil regjeringen måtte gå av temmelig fort, tenker jeg. Det vil plutselig begynne å brenne under føttene deres, og da er det over for dem.

Karantenehotell er forresten et godt eksempel, hvor de har funnet ut at de brøt loven. Jeg er hundre prosent sikker på at det vil bli flere lovbrudd som vil komme opp i dagen etter som tiden går. Jeg etterlyser en mere kritisk befolkning som sier ifra, og ikke bare adlyder hvert minste vink fra myndighetenes side. Men da må nok levekostnadene bli så høye, at de vil slite med å betale regninger. Det kan virke som om veldig mange setter frihet og ivaretagelse av rettigheter langt ned på listen, og det syns jeg er bare trist. Jeg skjønner at det er viktig å betale regninger, men akkurat nå foregår det en krig der ute, som vi er nødt til å vinne. Det er vi mot staten, og de tramper på oss for øyeblikket. Det kan vi ikke gå med på lenger. Nå må vi stå opp for våre rettigheter, og få en slutt på dette tullet.

Jeg er klar til å stå opp for mine rettigheter, og håper du er det også! La oss avsløre staten for dem de virkelig er!

 

 

 

 

 

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *