Vitenskapen rundt de 12 Universale Lovene

Hvordan har livet ditt vært så langt? Har du slitt mye i løpet av livet ditt, eller kanskje følt at mye ikke går din vei, og savner og lengter etter mere tilfredsstillelse og kanskje også harmoni? Kanskje det føles veldig tilfeldig alt du opplever, og at det beror på flaks eller uflaks? Kanskje du har tenkt på dette en stund nå, og vet ikke helt hva du skal gjøre.

Så har du kommet inn på nettsiden min av kanskje ren nysgjerrighet, og lurer fælt på hva jeg holder på med. Kanskje det føles litt for rart med alt det pratet om kjærlighet og kilden og at vi kan skape det livet vi drømmer om osv. Så har du tenkt at jammen må jeg kunne bevise at det er sant det jeg sier og påstår. For uansett hvor mye du lengter etter mere tilfredsstillelse i livet ditt, så syns du det er vanskelig å tro at det finnes ikke-fysiske lover som Loven om Tiltrekning.

Kan du kjenne deg igjen?

Da vil jeg gjerne fortelle deg at flere og flere forskere er enig i at det finnes ikke-fysiske lover, og ikke bare det, men det kan også bevises at hvis du ikke spiller på lag med dem, så er det de som styrer deg og livet ditt. Det er det som gjør at livet ditt virker svært tilfeldig når det i virkeligheten ikke er noe som er tilfeldig.

For deg som gjerne vil ha bevis for at de ikke-fysiske universale lovene er en viktig del av livene våre, eller er skeptisk, vil jeg trekke frem hvordan vitenskapen kan bevise at vi er «styrt» av disse lovene. Jeg bruker faktakunnskapene som Camillo Løken, en kjent forfatter og foredragsholder i Norge, har ervervet seg over en 15 års periode.

Allerede i forrige århundre var det den store oppfinneren, fysikeren og ingeniøren Nikola Tesla som oppdaget hemmeligheten ved universet. Han sa følgende:

«…dersom du vil vite hemmeligheten med Universet må du tenke i form av energi, frekvens og vibrasjon«.

VI LEVER I TO ULIKE VERDENER:

  • Den fysiske verden (materie), hvor vi kan se, høre. lukte, smake og føle. Vi bruker sansene våre med kroppen vår som er hundre prosent ekte og solid.
  • Den ikke-fysiske, åndelige, meta-fysiske verden som består av energi, frekvens og vibrasjon

Det er mange som mener at de ikke tilhører den ikke-fysiske verden, kun den fysiske, men det er blitt flere og flere foskere som er enig i at vi lever i begge verdener.

Dr. Amit Goswani er professor i teoretisk fysikk. Han sier blant annet:

«Materie, energi og bevissthet er det samme. Alt er bevissthet«.

Men hva er bevissthet? Jo, det er abstrakt, og noe du ikke kan ta på, ergo er det ikke-fysisk. Våre tanker, følelser og bevissthet er abstrakte, og dermed ikke-fysiske. Dette faktum gjør at vi tilhører den åndelige verden av energi, frekvens og vibrasjon, fordi våre tanker, følelser og bevissthet er energi. Det er et vitenskapelig faktum at alt er energi.

Her er et bilde som viser de to formene bevissthet kan ta, som er energi og materie, ifølge Dr. Goswani (Illustrasjonen er laget av Camillo Løken)

Mange tror at bevissthet har med hjernen å gjøre og at den er fraskilt fra virkeligheten utenfor seg selv. Men det er flere og flere forskere som er enig i at bevissthet skaper vår fysiske verden.

Dr. Robert Lanza sier:

«Bevissthet var her først. Bevissthet former vår virkelighet».

Nær-døden opplevelser, som er vitenskapelig dokumentert i studier, viser at bevissthet eksisterer selv om hjernen er erklært inaktiv.

En annen forsker, Dr. Pim Van Lommel, en nederlandsk kardiolog som er ledende på dette feltet, sier:

«Bevissthet kan eksistere uavhengig av hjernen».

De som sverger til den ikke-fysiske verden, som antroposofer og andre spirituelle personer, tror at vi kommer fra den ikke-fysiske verden og fødes inn i den fysiske verden og når vi dør går vi tilbake til den ikke-fysiske verden. Den fysiske verden blir da betraktet som en forlengelse av den ikke-fysiske verden.

Bevissthet former vår virkelighet

Når bevisstheten er det som skaper og former alt, da betyr det at vi bidrar selv til den virkeligheten vi opplever, både vår egen og globalt. Det finnes mange nivåer av bevissthet, fra de lave nivåer med negativ energi til høye nivåer med positiv energi.

Nederst er et bilde av bevissthetsskalaen som Camillo Løken har utformet:

Dette er Loven om Polaritet, som er en av lovene i universet, som sier at det lave/negative befinner seg på samme skala som det høye/positive. Hvis du befinner deg mye i den lave/negative siden på skalaen, er det mulig å endre på det, ved å endre din bevissthet. Det har du kraften i deg til å gjøre.

Den ikke-fysiske, åndelige, meta-fysiske verden styres av de 12 Universelle Lovene, som du kan lære mere om ved å trykke på linken under:

DE 12 UNIVERSALE LOVENE

Det foregår en konstant «energi-utveksling» mellom oss og universet

Loven om Tiltrekning hviler på Loven om Vibrasjon. Det du vibrerer ut, kommer til deg via Loven om Tiltrekning. Dette er begrunnet med at det foregår en konstant «energi-utveksling» mellom deg og universet, eller kvantefeltet, som er et mere vitenskapelig begrep.

Det som er årsaken til denne energi-utvekslingen handler om at alt i universet består av atomer, og atomer er energi.

Forskning viser at atomer består av 99,999999999 % tomrom, men at det ikke er tomt. Det er fylt med energi.

Forsker Nassim Haramein oppdaget, at alt i universet er koblet sammen med protonene i atomene. Mennesker består av atomer, og det betyr, at kroppen vår ikke bare er materie og lever i den fysiske verden, men at vi har en kropp som består av energi.

Camillo Løken sier om dette:

«Du er en energi-skapning som lever i et «hav av energi» som egentlig er den ikke-fysiske verden av energi, frekvens og vibrasjon.

Det er et vitenskapelig fakta at «...du er et menneske bestående av energi og du vibrerer og lever i et fysisk univers, som også er ikke-fysisk fordi det vi kaller for materie brytes ned til energi, frekvens og vibrasjon».

Da kan vi si at det som er ikke-fysisk hos deg er: Ditt nivå av bevissthet, troen din, verdiene dine, og tankene og følelsene dine. Det er disse faktorene som påvirker hvordan du vibrerer med universet. Forskningen viser at det som vibreres ut/sendes ut kommer tibake, akkurat som en boomerang fungerer. Universet eller kvantefeltet vibrerer og «svarer» på vår frekvens, på vår vibrasjon.

På bakgrunn av denne informasjonen er det viktig at du kjenner de 12 Universelle Lovene, sånn at du kan lære deg å leve mere i flyt. Jeg har listet opp alle sammen for deg. Du kan trykke på linken under og starte på din reise mot et liv i større harmoni og flyt:

DE 12 UNIVERSALE LOVENE

Jeg håper at denne presentasjonen av de ikke-fysiske lovene har gjort deg iallefall litt mindre skeptisk. Du er velkommen til å diskutere lovene med meg. Send gjerne en mail til coaching@toveloeken.com eller ta kontakt via nettsiden min. Jeg vil gjerne høre fra deg. 

I kjærlighet fra Tove

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *